Kedysi som túžil ísť aj na Sensation White, ale ako začali vytláčať trance tak to už nieje ono. Ale šiel by som tam kôli tej atmosfére...
Svetove diskoteky
Fuh, no tak keď raz našporím tak určite pôjdem do Holandska na Sensation Black, Trance Energy a Qlimax, príp. Dance Valley alebo Mysteriland. Tie akcie čo robia Holanďania to je už proste zverstvo 
Kedysi som túžil ísť aj na Sensation White, ale ako začali vytláčať trance tak to už nieje ono. Ale šiel by som tam kôli tej atmosfére...
No tak to mas pravdu, aspon v polsku to bolo dost do trance a v Prahe budu zachranovat Marco V so Schulzom, snad sa im podari arenu poriadne rozhybatMariachi napísal:Fuh, no tak keď raz našporím tak určite pôjdem do Holandska na Sensation Black, Trance Energy a Qlimax, príp. Dance Valley alebo Mysteriland. Tie akcie čo robia Holanďania to je už proste zverstvo
Ale na trance tu mame Transmission, uz 2.11.2008
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
No tak hlasim navrat z MayDay 2008 a nebudem sa moc rozpisovat pretoze sa to ani neda - kto nezazil, nepochopi, snad len si pockat na fotky a videa ...
Na hlavnej stage som stihol: Sven Vaeth, Paul van Dyk, Members of Mayda, Westbam, Alter Ego live, Armin van Buuren, Chris Liebing, Menno de Jong
Gothar > Marco a Markus su tam len do poctu, headlineri su jasne dani
Na hlavnej stage som stihol: Sven Vaeth, Paul van Dyk, Members of Mayda, Westbam, Alter Ego live, Armin van Buuren, Chris Liebing, Menno de Jong
Gothar > Marco a Markus su tam len do poctu, headlineri su jasne dani
A veru, ze nelutujem, aspon zatial kym som nevidel videat0m4s3 napísal:Dnes v noci som opat stal par metrov od jednej zo svojich modiel, vidiet, pocut hrat a pocut rozpravat Pete-a Tonga je nieco pre co clovek zije a dycha! Gothar > mozes veru lutovat ale aspon to pivo vyslo
Jedine co lutujem je neucast na Mayday...raz sa tam musim dostat