Svetove diskoteky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Mariachi
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mariachi »

Fuh, no tak keď raz našporím tak určite pôjdem do Holandska na Sensation Black, Trance Energy a Qlimax, príp. Dance Valley alebo Mysteriland. Tie akcie čo robia Holanďania to je už proste zverstvo :-D
Kedysi som túžil ísť aj na Sensation White, ale ako začali vytláčať trance tak to už nieje ono. Ale šiel by som tam kôli tej atmosfére...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mariachi napísal:Fuh, no tak keď raz našporím tak určite pôjdem do Holandska na Sensation Black, Trance Energy a Qlimax, príp. Dance Valley alebo Mysteriland. Tie akcie čo robia Holanďania to je už proste zverstvo :-D
Kedysi som túžil ísť aj na Sensation White, ale ako začali vytláčať trance tak to už nieje ono. Ale šiel by som tam kôli tej atmosfére...
No tak to mas pravdu, aspon v polsku to bolo dost do trance a v Prahe budu zachranovat Marco V so Schulzom, snad sa im podari arenu poriadne rozhybat :)
Ale na trance tu mame Transmission, uz 2.11.2008 :smt023
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No tak hlasim navrat z MayDay 2008 a nebudem sa moc rozpisovat pretoze sa to ani neda - kto nezazil, nepochopi, snad len si pockat na fotky a videa ...

Na hlavnej stage som stihol: Sven Vaeth, Paul van Dyk, Members of Mayda, Westbam, Alter Ego live, Armin van Buuren, Chris Liebing, Menno de Jong

Gothar > Marco a Markus su tam len do poctu, headlineri su jasne dani :-P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dnes v noci som opat stal par metrov od jednej zo svojich modiel, vidiet, pocut hrat a pocut rozpravat Pete-a Tonga je nieco pre co clovek zije a dycha! Gothar > mozes veru lutovat ale aspon to pivo vyslo ;-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Dnes v noci som opat stal par metrov od jednej zo svojich modiel, vidiet, pocut hrat a pocut rozpravat Pete-a Tonga je nieco pre co clovek zije a dycha! Gothar > mozes veru lutovat ale aspon to pivo vyslo ;-)
A veru, ze nelutujem, aspon zatial kym som nevidel videa :) Bavil som sa celkom fajn na inom mieste :)
Jedine co lutujem je neucast na Mayday...raz sa tam musim dostat
Napísať odpoveď