Tempus7 napísal:Ok, ak sa nemýlim genocidu Ukrajinského národa uznalo len 14 štátov, čo z celkového počtu 194 štátov je zanedbateľný počet. Ide o obete Stalinovskej diktatury. On chcel potlačiť odpor roľnikov(čo vtedy tvorilo viac národov) a nie zničiť Ukrajinsky národ. Za genocidu by som inak jednoznačne uznal vyvraždenie Armenov Turkami.
Tempus, ale to je jedno.. žiadne vraždenie a vôbec už úmyselné vraždenie nie je dobré. Je to bordel..a preto spochybniť hocjaké vyhladzovanie, je čistý blud.. pretože si treba uvedomiť, že nie je podstatné, koľko štátov vyvražďovanie uznalo, ale že sa tam vôbec niečo, ako zabíjanie konalo.. chápeš?.. na to, či to nejaký štát potvrdil, alebo vyvrátil je úplne jedno.. Veď tam umierali ľudia..
Pozri, minule som pozeral dokument o MOSADe a o ich vyvražďovaní teroristov z mníchovského atentátu pri olympijských hrách... veľa zainteresovaných ľudí vedelo, čo sa deje.. a vraj o tom vedeli aj vlády v európe.. a brali to "len", ako formu "odplaty" len ticho zatvárali oči. Až kým si mosad pri vražde nesplietol obeť.. a zahynul nevinný civilista.. potom zabili "už len jedného" teroristu a vraj s tým skončili.. takže nie je všetko zlato, čo sa trbliece.. Možno to spocyhbnli schválne, aby sa len vyzdvihla genocída v nacistickom nemecku.. (ale to sú len moje dohady...

)
//edit: Marky, na neho sa vyser..

určite vie o skins viac, ako my všetci dohromady..