Assasin`s Creed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
serwo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa serwo »

Zdravim. Mam problem s grafikou pri hrani. Najprv slo vsetko OK a ked som prechadzal na koni do dalsej casti mapy, tak mi zblblo prostredie tak, ze som nic nevidel, ani seba. Hra pritom bezala normalne a zvuk tiez. A ked som sa vratil (v podstate len cuvol), tak ma to vratilo do predchadzajucej casti mapy a opat vsetko OK. V predchadzajucich leveloch bolo vsetko v poriadku tiez. Vdaka za odpoved.

NB ASUS, Intel Core 2 Duo 1.66 GHz, 2 x 1024 DDR2 667, ATI X1450, Shader 3.0, DX9, WIN XP SP2
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Stiahni nove drivere na grafiku alebo pockaj na opravny Patch ktory vyjde niekedy v blizkej buducnosti... ten opravi graficke problemy v AC :wink:
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

vie sem niekto hodit legendu z mapy s prekladom co ktora znacka znamena???
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

hej Cz vrezia pada v jeruzaleme alebo nie???pada vobec???a ked si tam dam save z ENG verzie pojdu???
Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

CZ verzia nepada nikde... a savy by ti mali ist (kamarotovy idu)
serwo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa serwo »

Dem0n napísal:Stiahni nove drivere na grafiku alebo pockaj na opravny Patch ktory vyjde niekedy v blizkej buducnosti... ten opravi graficke problemy v AC :wink:
Hmm, dik. No na oficialnej stranke ATI drivere mi nezoberie, ako keby to bolo nekompatibilne a na stranke ASUS su drivery stare 2 roky. Vygooglit sa mi to nepodarilo, bo hocico som stiahol, nebolo kompatibilne... :evil: :?:
minu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa minu »

Mam česku verziu a počas hry sa sama vypne. :cry:
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Pani viete mi povedat kde najdem save z hry bo by som to rad reinstaloval s Cz verziou a nechcem ist od znova... :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Pacho_007 napísal:Pani viete mi povedat kde najdem save z hry bo by som to rad reinstaloval s Cz verziou a nechcem ist od znova... :cry:
pisal som to tu uz.. hladaj par stran dozadu
save mas v data aplikacich.. ale musis ich najprv spojazdnit tym ze ich premenujes.. kukni tych par stran dozadu :wink:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ja som snimi nic nemusel robit.....akurat pred chvilou som staru verziu preinstalovaval na CZ a pri odinstlaovani starej som dal iba aby ich nemazalo....nainstaloval, pustil a frci....konecne som sa dostal do jeruzalemu :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Uff akoze pecka gameska ale uz sa tesim na patch.. v DX10 mode, nevedno preco ale naskoci mi v okne, na fullscreen treba dat ALT+ENTER .. nehovoriac o tom, ze na nastavenie si rozlisenia 1680*1050 som sa musel najprv prepnut do DX9

tiez by sa zisli nejake stopro ovladace .. 169.25 171.20 pre vistu x64 blbli
pomohli az beta 175.12, ale stale sa mi miestami zobrazuju artefakty v obraze a miestami citim ze to proste nie je uplne plynule - no aspon to nepada

co sa vlajok tyka - v masyafe mam 19/20 a ani netusim kde tu poslednu jednu este mozem najst? Ak vie niekto o nejakej ultraschovanej tak plz echo :)

//Retne - budem z toho mat krajsi den a dobry pocit s usmevom na tvari. Veci ktore si proste nekupis :D .. ber to tak ze ked uz sa s niecim serkam, rad sa s tym serkam do finale - proste mi to neda.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

A to ako co z toho budes mat ked ich vyzbieras? :?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:A to ako co z toho budes mat ked ich vyzbieras? :?
sami zda ze nic......je to na spestrenie hry ako vedlasie ulohy
Retne
Darca
Darca

Hulkm napísal:sami zda ze nic......je to na spestrenie hry ako vedlasie ulohy
A ja som stale cakal kedy budem mat tu kusu ako ju ma Assassin v intre :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:A ja som stale cakal kedy budem mat tu kusu ako ju ma Assassin v intre :D
tak to sa mozno otvory ale skor pribehovo (velmi dalejo este niesom) ako si dostal aj dyku na ruku ale nemyslim ze to bude zbieranim tych vlajok....
Retne
Darca
Darca

Hulkm napísal:tak to sa mozno otvory ale skor pribehovo (velmi dalejo este niesom) ako si dostal aj dyku na ruku ale nemyslim ze to bude zbieranim tych vlajok....
nie tak to nie... ja som to uz presiel, ale tak kuse som sa nedockal. Hra bola pekna nelutujem toho casu, len este tie vlajky mi vrtaju v hlave...

K tomu doplnunaniu vyzbroje, ja som dostal 3 mece, 2 diky, 15 vrhacich nozikov, boty na kopanie a nieco na peste...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ok takze uz su na nete ceske subory z CZ verzie.. staci ich nahodit + zmenit registre... suborov je 5 a velkost 123mb
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Tak pred chvilou som to presiel a musim povedat ze som s tej hry takmer nic nepochopil.ked uz tam nie su titulky tak aspon nemuseli hovorit ako moj dedko pri obede.rozumel som asi kazde 5 slovo a to viem sakra dobre anglinu.no co uz!paradna hra zo super grafikou.a tie komba no super. :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

evee napísal:Tak pred chvilou som to presiel a musim povedat ze som s tej hry takmer nic nepochopil.ked uz tam nie su titulky tak aspon nemuseli hovorit ako moj dedko pri obede.rozumel som asi kazde 5 slovo a to viem sakra dobre anglinu.no co uz!paradna hra zo super grafikou.a tie komba no super. :wink:
no tak si si mohol zohnat CZ verziu s dabingom :)

inak ja som v EN verzii skoncil v jeruzaleme(a v cz pokracoval dalej), ale ta anglictina sa mi az taka strasne nezrozumitelna nepripadala... :wink:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

evee napísal:Tak pred chvilou som to presiel a musim povedat ze som s tej hry takmer nic nepochopil.ked uz tam nie su titulky tak aspon nemuseli hovorit ako moj dedko pri obede.rozumel som asi kazde 5 slovo a to viem sakra dobre anglinu.no co uz!paradna hra zo super grafikou.a tie komba no super. :wink:
akurat kusom pred tebou pisal su-do ze su subory cz tak si mohol nahodit......
a podobne ako AXO som pokracoval od jeruzalemu v cz...mohol pls niekto napisat v kratkosti o co tam islo na zaciatku??lebo vsetko som nepochopil z ang :D
Napísať odpoveď