mam taky problem ze neviem sa rozhodnut medzi Babettou motocyklom alebo kupit si BMXku lebo strasne ma bavi skakat atd. na BMX,lenze rad by som sa vozil aj na dakej motorke niekam len do mesta len to si zas myslim ze tam pridem aj na BMXke tak poradte co by ste spravili vy
Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?
Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?
Zdravim,
mam taky problem ze neviem sa rozhodnut medzi Babettou motocyklom alebo kupit si BMXku lebo strasne ma bavi skakat atd. na BMX,lenze rad by som sa vozil aj na dakej motorke niekam len do mesta len to si zas myslim ze tam pridem aj na BMXke tak poradte co by ste spravili vy
Re: Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?
hah no ja by som jednoznacne isiel na motorku.. BMX mozem obkakat.. ale tak ked mas peniaze na motorku tak si mozes dovoliat aj BMX nie?Nino napísal:Zdravim,
si kup oboje
-
qwerty-xyz
Re: Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?
kup si nejaky maly skuter teda nejaku 50 tku,myslim ze to bude vyzerat lepsie ako babeta a bude to aj lepsieNino napísal:Zdravim,
ako vidno každý má asi babetu doma ale ok hm takže 15 babeta sa dá zohnať cca za 5000sk ale musí to ísť no a do toho treba lievať benzín a ten nie je lacný mám doma babetu je ako nová prvý majitel bol otec a teraz je moja nič moc ako mašina dá 55km/h teda nuda kopce zvládne iba s pomocou šliapania. u mňa by to bol bmx ale nejaká špičkova rada skoky si zbúchaš doma v dielni alebo tyče nie je to nič zložite podla mňa BMX babeta je o ničom treba t o mať prihlásene asi 200sk na rok musí splnať veci určite prilba no a samozrejme am vodičák teda moja volba by bola BMX ked máš 15. ak sa chceš voziť tak kúp si 150 alebo 250 motor a hodím ti stranku ako si urobiť motokaru:-) ale U mňa víťazí BMx
inac akoze pravda..martin M napísal:ale on moze j*bat co si myslia ostatni nech ma kludne babettu co je na tom take strasne?
ked si predstavim kazdy deň ako sa trepem do skoly v preplnenych autobusoch ktore kazdu chvilu stoja lebo je kazde rano kolona aut.. tak som si asi tisic krat pomyslel ake by bolo dobre mat nejaky vlastny prostriedok..
aj ked sice druha vec je benzin.. neviem ako to mas vyriesene..
-
Začiatok Konca
Professional
kolac, chápeš ale chlapec chcel jazdiť po meste.. na čo by mu bol simson bez papierov?.. ja by som si asi vybral babetu..
podľa mňa po meste je to pop vec.. a keď máš len 15 je úplne jedno, na čom budeš jazdiť.. a aj keď sa ti budú smiať, tak len budú závidieť, lebo oni musia do školy ťahať pešo/bike/bus a ty si len nasadneš na babetku a v kľude sa dovezieš do školy..
zase na BMX.. ja by som BMX nekupoval, lebo mne osobne to nevyhovuje.. ale zase môžeš na nej behať aj cez zimu.. ale len pomaly a ťažko ako vlastne všade..a ak bývaš vo väčšom meste, tak sa po chvíle ťahania na BMX poserieš a spotíš, lebo sú tam malé pedále a malé kolesá..
Ja by som kúpil babetu.. ale pamätaj, je to na Tebe..
zase na BMX.. ja by som BMX nekupoval, lebo mne osobne to nevyhovuje.. ale zase môžeš na nej behať aj cez zimu.. ale len pomaly a ťažko ako vlastne všade..a ak bývaš vo väčšom meste, tak sa po chvíle ťahania na BMX poserieš a spotíš, lebo sú tam malé pedále a malé kolesá..
Ja by som kúpil babetu.. ale pamätaj, je to na Tebe..