Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Fordos851
Star
Star

Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Zdravim,

mam taky problem ze neviem sa rozhodnut medzi Babettou motocyklom alebo kupit si BMXku lebo strasne ma bavi skakat atd. na BMX,lenze rad by som sa vozil aj na dakej motorke niekam len do mesta len to si zas myslim ze tam pridem aj na BMXke tak poradte co by ste spravili vy :?:
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?

Príspevok od používateľa tomek00 »

Nino napísal:Zdravim,

mam taky problem ze neviem sa rozhodnut medzi Babettou motocyklom alebo kupit si BMXku lebo strasne ma bavi skakat atd. na BMX,lenze rad by som sa vozil aj na dakej motorke niekam len do mesta len to si zas myslim ze tam pridem aj na BMXke tak poradte co by ste spravili vy :?:
hah no ja by som jednoznacne isiel na motorku.. BMX mozem obkakat.. ale tak ked mas peniaze na motorku tak si mozes dovoliat aj BMX nie? ;)
si kup oboje :)
Fordos851
Star
Star

praveze som na tom financne tak ze bud jedno alebo druhe :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sám sa rozhodni, či chceš si niečo kúpiť na zábavu a relax (bike) alebo dopravný prostriedok (motorka).. čo potrebuješ viac?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Nino napísal:praveze som na tom financne tak ze bud jedno alebo druhe :(
jaj tak, no ak tu motorku mas ako vyuzit.. ze ti treba chodit na dlhsie vzdialenosti, ze by si BMX-kou nevladal alebo daco tak asi tu motorku..
ale ak chces si poskakat a tak..
kolko mas rokov? :)
Fordos851
Star
Star

mam 15
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ja by som si radsej kupil Babettu, ta Ti bude sluzit aj ked budes starsi. BMX Ti bude na dve veci ked Ta prestane bavit freestyle alebo cokolvek s nou chces robit. Uvedom si ze BMX nieje cetny bike takze s tym na tury urcite nepojdes. Babetta sa Ti hodi aj do skoly a tak :) Ked ides do mesta.
Fordos851
Star
Star

neviete kolko by stal kurz v autoskole AM teda motocykel s objemom 49cm3 a konstrukcnou rychlostou 45km/h :?: :?:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Nino napísal:neviete kolko by stal kurz v autoskole AM teda motocykel s objemom 49cm3 a konstrukcnou rychlostou 45km/h :?: :?:
cca 4500, ci sa mylim :oops:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

2500 u nas v Martine
qwerty-xyz

Re: Babetta ci BMX ? co bz ste spravili vy ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Nino napísal:Zdravim,

kup si nejaky maly skuter teda nejaku 50 tku,myslim ze to bude vyzerat lepsie ako babeta a bude to aj lepsie :roll: POkial kupujes nejaku len taku babetu za par tsic korun tak to si radsej kup bicykel,pretoze ked prides na babete do meste tak sa z teba vsetci uchechtaju k smrti,prepac ale to je FAKT. U nas po meste behaju na babete len stari ludia a aj z tych mi je smiesno. Mladez uz beha na skutroch a v mojom veku uz na motorkach alebo autach. :D tot vse.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ako vidno každý má asi babetu doma ale ok hm takže 15 babeta sa dá zohnať cca za 5000sk ale musí to ísť no a do toho treba lievať benzín a ten nie je lacný mám doma babetu je ako nová prvý majitel bol otec a teraz je moja nič moc ako mašina dá 55km/h teda nuda kopce zvládne iba s pomocou šliapania. u mňa by to bol bmx ale nejaká špičkova rada skoky si zbúchaš doma v dielni alebo tyče nie je to nič zložite podla mňa BMX babeta je o ničom treba t o mať prihlásene asi 200sk na rok musí splnať veci určite prilba no a samozrejme am vodičák teda moja volba by bola BMX ked máš 15. ak sa chceš voziť tak kúp si 150 alebo 250 motor a hodím ti stranku ako si urobiť motokaru:-) ale U mňa víťazí BMx
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

BMX
pokial ta to bavi tak podla mna jednoznacne, co cloveka bavi treba rozvijat...s babetou sa maximalne obcas niekde odvezies a nenachodis sa... a ked tak do mesta sa da ist aj na bmx... :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

MOTORKA jednoznacne.. lenze nie babetu..to sa ti bude kazdy smiat ze co to mas a podobne..radsej skutra.. to budes mafian..vazne zbytocne si budes kupovat babetu ked nemas este vodicak a podobne veci..sice policajti nevim ako ale oni moc babety nekontroluju..
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

ale on moze j*bat co si myslia ostatni nech ma kludne babettu co je na tom take strasne?
tomek00
Light Professional
Light Professional

martin M napísal:ale on moze j*bat co si myslia ostatni nech ma kludne babettu co je na tom take strasne?
inac akoze pravda..
ked si predstavim kazdy deň ako sa trepem do skoly v preplnenych autobusoch ktore kazdu chvilu stoja lebo je kazde rano kolona aut.. tak som si asi tisic krat pomyslel ake by bolo dobre mat nejaky vlastny prostriedok..
aj ked sice druha vec je benzin.. neviem ako to mas vyriesene..:)
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Ja by som volil BMX. Mas 15, bicykluj sa kym mozes..na aute alebo motorke budes chodit do smrti :P

BMX je zdravsi ako babetta a ak chces ist na vacsiu vzdialenost, tak na babette to tiez nie je vyhra.
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

urcite nie babetu - keď tak nejaku starsiu jawku pionierku ( pekač ) alebo simsona ... bez papierov sa vojdeš do 4och tisic babeta je skor bicykel ako motorka
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

kolac, chápeš ale chlapec chcel jazdiť po meste.. na čo by mu bol simson bez papierov?.. ja by som si asi vybral babetu.. :) podľa mňa po meste je to pop vec.. a keď máš len 15 je úplne jedno, na čom budeš jazdiť.. a aj keď sa ti budú smiať, tak len budú závidieť, lebo oni musia do školy ťahať pešo/bike/bus a ty si len nasadneš na babetku a v kľude sa dovezieš do školy.. :wink:

zase na BMX.. ja by som BMX nekupoval, lebo mne osobne to nevyhovuje.. ale zase môžeš na nej behať aj cez zimu.. ale len pomaly a ťažko ako vlastne všade..a ak bývaš vo väčšom meste, tak sa po chvíle ťahania na BMX poserieš a spotíš, lebo sú tam malé pedále a malé kolesá.. :)

Ja by som kúpil babetu.. ale pamätaj, je to na Tebe.. :)
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

tak potom simsona s papiermi :) zas babeta s papiermi tiez neje najlacnejsia cosi mozno dolozis a mas motorku aj na nejakyy off road :)
Napísať odpoveď