Kto vyhra Ligu majstrov?
-
curious
Light Star
tak pre nezaujatého diváka to musel byť dobrý futbal...myslím si že to bolo dosť vyrovnané, ale Liverpool dostal góly po chybách v obrane(halvne tretí gól keď sa spoliehali na offside) myslím,že chelsea je vo finále zaslúžene,ale Liverpool sa určite nemusí hanbiť za svoj bojovný výkon
ManU vs Chelsea (Liga, Liga Majstrov) zaujímavé
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
velmi dobry zapas... a finale cisto anglicke... anglicky futbal povazujem za najlepsi a najkvalitnejsi...
len je mi luto ze to takto skoncilo.. Liverpool sa snazil.. ale nemal na Chelsea.. robili chyby.. skoda..
Man. Utd. - Chelsea... inak podla mna si Ferguson snazil vymodlit Liverpoll ako lahsieho supera do finale...
len je mi luto ze to takto skoncilo.. Liverpool sa snazil.. ale nemal na Chelsea.. robili chyby.. skoda..
Man. Utd. - Chelsea... inak podla mna si Ferguson snazil vymodlit Liverpoll ako lahsieho supera do finale...
-
DanielDevil
Addict
-
hojko
Site Admin
Pozeral som zapas a pacil sa mi, hoci som cez polcasovu prestavku zaspal, nastastie mi kamaratka zatelefonovala hned na zaciatku predlzenia a tak som mohol dalej sledovat. V predlzeni som sa neskutocne tesil uz z neuznaneho golu, potom som videl co sa deje a trochu sa ukludnil, nasledne na to vsak penalta a bolo som opat vysmiaty. A ked tam padol treti gol, no pohoda. Som rad, ze Chelsea postupila dalej a dufam, ze sa im podari konecne vyhrat Ligu majstrov.
Dnes som si vsimol novu reklamu na Nike (teda aspon pre mna novu), tu v ktorej je tocene akoze z pohladu first person, dost dobra reklama. A hned za nou reklama pre aktivny zivot ci ako sa vola, proste ta, kde dedkovia na fotelkach hraju futbal.
Dnes som si vsimol novu reklamu na Nike (teda aspon pre mna novu), tu v ktorej je tocene akoze z pohladu first person, dost dobra reklama. A hned za nou reklama pre aktivny zivot ci ako sa vola, proste ta, kde dedkovia na fotelkach hraju futbal.
Hadam vysledok 3:2 nitko necakal, na semifinale to bol naozaj az moc dobry zapas len aby to takto pokracovalo aj dalej.
Ak zoberem do uvahy oba zapasy tak Chelsea si asi viac zasluzila postup, kedze v prvom zapase boli obaja viac menej vyrovnany a v tomto Cheslea boli hlavne v prvom polcase a zaciatkom druheho o nieco lepsi. Liverpool mal akurat nejake momenty ked vyrovnal potom to uz bolo opat vyrovnane.
Chcel by som pochvali aj rozhodcov ktory nechli hre volny priebeh tipicky pre anglicke muzstva, akurat sa dopustili jednej velkej chyby a to bolo neuznanie Essienovho golu.
Nechapal som preco sa tam piska offside kedze nikto loptu netecoval, Zeman to odvovonoval zavadzani Drgby pred Reinom, co sa mne moc nezdalo (aj tak si myslim ze taketo ofsaidy by sa piskat nemali).
Este som celkom nechapal Benitezov tah so striedanim Torresa. V takom zapase uz musi hrat vabank a mal tam dat radsej nejakeho Croucha miesto Mascherana alebo Alonsa.
Ak zoberem do uvahy oba zapasy tak Chelsea si asi viac zasluzila postup, kedze v prvom zapase boli obaja viac menej vyrovnany a v tomto Cheslea boli hlavne v prvom polcase a zaciatkom druheho o nieco lepsi. Liverpool mal akurat nejake momenty ked vyrovnal potom to uz bolo opat vyrovnane.
Chcel by som pochvali aj rozhodcov ktory nechli hre volny priebeh tipicky pre anglicke muzstva, akurat sa dopustili jednej velkej chyby a to bolo neuznanie Essienovho golu.
Nechapal som preco sa tam piska offside kedze nikto loptu netecoval, Zeman to odvovonoval zavadzani Drgby pred Reinom, co sa mne moc nezdalo (aj tak si myslim ze taketo ofsaidy by sa piskat nemali).
Este som celkom nechapal Benitezov tah so striedanim Torresa. V takom zapase uz musi hrat vabank a mal tam dat radsej nejakeho Croucha miesto Mascherana alebo Alonsa.
Rozhodcovia to uznali správne,až traja hráči Chelsea stáli v offside.Aj ked sa lopty nedotkli ale javili záujem o hru,keby behali smerom vonku zo 16-tky,tak by to bolo OK.Ale takto to bol jednoznačný offside.kali520 napísal:
Viac by ma zaujímalo prečo neuznali penaltu na Hyypieho,ktorý by podla mňa mali odpísať,ved tam bol 2-krát faulovaný.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Toto som našiel v "Pravidlách futbalu" ako definíciu ofsajdu...
http://www.mkregion.sk/futbal/0304/prav ... avidla.htm
1. Hráč je v postavení mimo hry, ak je bližšie k súperovej bránkovej čiare ako lopta, s výnimkou:
a) ak je na vlastnej polovici hracej plochy alebo
b) ak nie je bližšie k súperovej bránkovej čiare ako najmenej dvaja hráči súperovho družstva.
2. Hráča, ktorý je v postavení mimo hry považuje rozhodca za hráča mimo hry, ak v okamihu, keď sa niektorý z jeho spoluhráčov dotkne lopty alebo ju zahrá, podľa názoru rozhodcu:
a) ovplyvňuje hru,
b) ovplyvňuje súpera,
c) pokúša sa z toho postavenia získať výhodu.
3. Rozhodca nepokladá hráča za hráča mimo hry:
a) len preto, že je v postavení mimo hry;
b) ak loptu dostane priamo z kopu od brány, z kopu z rohu alebo z vhadzovania lopty.
4. Ak rozhodca pokladá hráča za hráča mimo hry, nariadi nepriamy voľný kop, ktorý vykoná hráč súperovho družstva z miesta, kde bolo pravidlo porušené. Ak hráč poruší pravidlo v súperovom bránkovom území, voľný kop sa vykoná z ktoréhokoľvek miesta vo vnútri bránkového územia.