Kto vyhra Ligu majstrov?

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

United pekne hlavne Brown zahral dobre v obrane.

Dnes tipujem remizu 0:0 a postupi Chelsea.
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

vyborne, manchester postupil 8) dufam ze dnes vyhra lepsi tym-liverpool a nie ten stastnejsi ako sa to uz v tejto velakrat stalo chelsea ....dnes bude nasledovat liverpool manchester a vsetko bude ako ma byt :wink:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

den333 napísal:dneska vyhra liverpool 2:0 a postupi a finale tiez vyhra....samozrejme ak reese zas neda gol :roll:
Len tak mimochodom on je Riise.
A neverím tomu,že Chelsea pri takej forme,by doma dostala 2 góly a ani raz neskórovala.
iwkx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa iwkx »

kinjeril napísal:Ligu majstov, podla mna, vyhra Ronaldino, teda Barca! :)
:lol: :lol: uz ne barca uz to nevyhra
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Chelsea dali gol.. Drogba.. snad to nakoniec liverpool vyhra..
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Tak a Chelsea je konecne zasluzene vo finale LM. Zapas som nevidel tak nebudemm oc posudzovat. Ako konecny vysledok by mi stacil rovnaky ako bol v poslednom merani sil tychto gigantov :wink:
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

tak pre nezaujatého diváka to musel byť dobrý futbal...myslím si že to bolo dosť vyrovnané, ale Liverpool dostal góly po chybách v obrane(halvne tretí gól keď sa spoliehali na offside) myslím,že chelsea je vo finále zaslúžene,ale Liverpool sa určite nemusí hanbiť za svoj bojovný výkon :wink: ManU vs Chelsea (Liga, Liga Majstrov) zaujímavé
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

velmi dobry zapas... a finale cisto anglicke... anglicky futbal povazujem za najlepsi a najkvalitnejsi...
len je mi luto ze to takto skoncilo.. Liverpool sa snazil.. ale nemal na Chelsea.. robili chyby.. skoda..
Man. Utd. - Chelsea... inak podla mna si Ferguson snazil vymodlit Liverpoll ako lahsieho supera do finale...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

skoda toho zapasu pre liverpool....myslim ze keby sa nezranil skrtel...a nedostali ten gol na 3:1 tak by to vyhrali...inak neviem preco neuznal ten Essien-ov gol ale jedenastka to nakoniec spravodlivo potvrdila, ale pekny futbal...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som zapas a pacil sa mi, hoci som cez polcasovu prestavku zaspal, nastastie mi kamaratka zatelefonovala hned na zaciatku predlzenia a tak som mohol dalej sledovat. V predlzeni som sa neskutocne tesil uz z neuznaneho golu, potom som videl co sa deje a trochu sa ukludnil, nasledne na to vsak penalta a bolo som opat vysmiaty. A ked tam padol treti gol, no pohoda. Som rad, ze Chelsea postupila dalej a dufam, ze sa im podari konecne vyhrat Ligu majstrov.

Dnes som si vsimol novu reklamu na Nike (teda aspon pre mna novu), tu v ktorej je tocene akoze z pohladu first person, dost dobra reklama. A hned za nou reklama pre aktivny zivot ci ako sa vola, proste ta, kde dedkovia na fotelkach hraju futbal.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Hadam vysledok 3:2 nitko necakal, na semifinale to bol naozaj az moc dobry zapas len aby to takto pokracovalo aj dalej.

Ak zoberem do uvahy oba zapasy tak Chelsea si asi viac zasluzila postup, kedze v prvom zapase boli obaja viac menej vyrovnany a v tomto Cheslea boli hlavne v prvom polcase a zaciatkom druheho o nieco lepsi. Liverpool mal akurat nejake momenty ked vyrovnal potom to uz bolo opat vyrovnane.

Chcel by som pochvali aj rozhodcov ktory nechli hre volny priebeh tipicky pre anglicke muzstva, akurat sa dopustili jednej velkej chyby a to bolo neuznanie Essienovho golu.

Nechapal som preco sa tam piska offside kedze nikto loptu netecoval, Zeman to odvovonoval zavadzani Drgby pred Reinom, co sa mne moc nezdalo (aj tak si myslim ze taketo ofsaidy by sa piskat nemali).

Este som celkom nechapal Benitezov tah so striedanim Torresa. V takom zapase uz musi hrat vabank a mal tam dat radsej nejakeho Croucha miesto Mascherana alebo Alonsa.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

akurat sa dopustili jednej velkej chyby a to bolo neuznanie Essienovho golu
ten gól bol správne neodpískaný keďže Drogba chtiac-nechtiac zavadzal Reinovi vo výhľade čím sa aktívne zapojil do hry.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

no tak teraz v tom mam uplne jasno komu idem fandit a dufam ze ziskaju double
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vcerajsi zapas bol podla mna velmi dobry.Babel dal podla mna pekny gol aj ked Cech tu strelu troska podcenil ale gol jak gol.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

kali520 napísal:
Nechapal som preco sa tam piska offside kedze nikto loptu netecoval, Zeman to odvovonoval zavadzani Drgby pred Reinom, co sa mne moc nezdalo (aj tak si myslim ze taketo ofsaidy by sa piskat nemali).
Rozhodcovia to uznali správne,až traja hráči Chelsea stáli v offside.Aj ked sa lopty nedotkli ale javili záujem o hru,keby behali smerom vonku zo 16-tky,tak by to bolo OK.Ale takto to bol jednoznačný offside.
Viac by ma zaujímalo prečo neuznali penaltu na Hyypieho,ktorý by podla mňa mali odpísať,ved tam bol 2-krát faulovaný.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Neviem, podla mna ak sa jedna o strelu malo by sa to nechavat tak az kym hrac nejak tu loptu netecuje, tymto pravidlom sa opat zvihodnuje braniace muzstvo.

Co sa tyka faulov na Hypieho tak ten tomu aj dost pridal, a nemyslim si ze to bol az taky zakrok ze by z toho mohla byt 11m.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ne nahodou kvoli tomu neuznali ze stal brankarovi vo vyhlade lebo nieco take hovorili
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

ManU
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Peky05: To je zakazane stat brankarovi vo vyhlade???
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Toto som našiel v "Pravidlách futbalu" ako definíciu ofsajdu...
1. Hráč je v postavení mimo hry, ak je bližšie k súperovej bránkovej čiare ako lopta, s výnimkou:
a) ak je na vlastnej polovici hracej plochy alebo
b) ak nie je bližšie k súperovej bránkovej čiare ako najmenej dvaja hráči súperovho družstva.

2. Hráča, ktorý je v postavení mimo hry považuje rozhodca za hráča mimo hry, ak v okamihu, keď sa niektorý z jeho spoluhráčov dotkne lopty alebo ju zahrá, podľa názoru rozhodcu:
a) ovplyvňuje hru,
b) ovplyvňuje súpera,
c) pokúša sa z toho postavenia získať výhodu.

3. Rozhodca nepokladá hráča za hráča mimo hry:
a) len preto, že je v postavení mimo hry;
b) ak loptu dostane priamo z kopu od brány, z kopu z rohu alebo z vhadzovania lopty.

4. Ak rozhodca pokladá hráča za hráča mimo hry, nariadi nepriamy voľný kop, ktorý vykoná hráč súperovho družstva z miesta, kde bolo pravidlo porušené. Ak hráč poruší pravidlo v súperovom bránkovom území, voľný kop sa vykoná z ktoréhokoľvek miesta vo vnútri bránkového územia.
:arrow: http://www.mkregion.sk/futbal/0304/prav ... avidla.htm
Napísať odpoveď