Prevratny budik Axbo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prevratny budik Axbo

Príspevok od používateľa Grosay »

Kedze tu je tema o elektronickej cigarete, tak sem dam nieco, co ma velmi zaujalo. Ved kto by sa nechcel budit oddychnuty? Novinka prichadza do Ciech, no da sa objednat aj k nam. Cena je ale dost vysoka- okolo 6000. Tento budik monitoruje vase fazy spanku a urci najlepsiu dobu na prebudenie. Zaujimave,nie?

www.axbo.cz

http://www.zive.cz/default.aspx?server=1&article=141511
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

iste, aby ma budil stroj. Čo keď si povie, jejda on už je v pohode, a zobudí ma o 3-tej v noci? :cry:

Alebo keď vstávam ráno do školy... on jednoducho uzná že nie som dosť vyspatý a nezobudí ma?
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jj, napad mi to pripada dobry, ale zas nie pre studenta/pracujuceho... lebo ako pisal typek nadomnou, ked sa nevyspim poriadne a nebudem vyspaty, tak ma to nezobudi???
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

boze citali ste si niekto popis na tej stranke??? Vy si nastavite cas budenia, napr. vstavat chcete o 7.00 a axbo vas zobudi max o pol hodinu skorej ;) podla testu ich budil v rozmedzi 20 min skor a citili sa fajn, ked si este lahli, tak sa uplne rozobrali :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Je tam napísané, že ťa to zobudí najskôr polhodinu pred nastaveným časom a najneskôr v ten čas takže by som sa nebál, že zaspíš :wink: Inak o tomto som už počul asi pred rokom alebo kedy a príde mi to ako celkom dobrý nápad

/ trojitá odpoveď :D
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

foboss napísal:iste, aby ma budil stroj. Čo keď si povie, jejda on už je v pohode, a zobudí ma o 3-tej v noci? :cry:

Alebo keď vstávam ráno do školy... on jednoducho uzná že nie som dosť vyspatý a nezobudí ma?
najprv si o tom precitaj,potom sa pytaj... Nezobudi ta o 3tej. Vzbudi ta max. do 30 minut pred nastavenym budikom. Cize v rozpati tych 30 min urci najlepsi cas na vstavanie.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

inac je to fakt zaujimave aby som bol OT, ta cena 7000 na nase je trosku upalena, ale zas podla toho co dokaze a ako funguje sa to oplati. xy krat sa mi stalo ze som sa zobudil ako vyzmykana handra a pol dna som len bludil, uplne zmyslov zbaveny :) uvazujem na tym, ze by som to prihodil ako bundle a jeden si ukoristil 8) :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal:inac je to fakt zaujimave aby som bol OT, ta cena 7000 na nase je trosku upalena, ale zas podla toho co dokaze a ako funguje sa to oplati. xy krat sa mi stalo ze som sa zobudil ako vyzmykana handra a pol dna som len bludil, uplne zmyslov zbaveny :) uvazujem na tym, ze by som to prihodil ako bundle a jeden si ukoristil 8) :lol:
NO vies ale ako som na to pozeral, tak by mozno stacilo zmenit nastavenie vlastneho budika :) Teda vies, ze chces vstat o siedmej, tak si budik nastavis na 6:45 :) Ale bohvie ako casto sa tie fazy menia.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Chcelo by to najprv nejakú trial verziu a ešte potom skresať cenu na nejakú prijateľnú pre študenta :D Ak sa to chytí tak si to možno kúpim keď niečo v lete zarobím
Gothar: Veď ale nevieš presne určiť kedy je ktorá fáza. To asi záleží od toho kedy ideš spať a ešte od nejakých faktorov a neviemčohovšetkého :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som nasraty kedykolvek ten poondiaty budik zazvoni, keby bol za 7 litrov aspon by som si nedovoli hodit ho o stenu.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Kibo,ved preto nad tym uvazujem aj ja. Je tam pisane aj o cca 30 minutovom poobednom spanku. Ja ked si poobede zdriemnem tak to casto prezeniem a som aj tak unaveny. No vadia mi na tom budiku tie kruzky na ruky... Mne v posteli vadia aj ponozky na nohach!

// Inak na tom budeni podla faz spanku nieco bude. Zopar krat sa mi stalo,ze som sa zobudil uprostred noci kvoli niecomu (smad,wc...) a citil som sa celkom sviezo. No ked som z povinnosti este zalahol,tak po prebudeni budikom som bol unaveny.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no ved to, ja uz preto nenosim ani hodinky a este tam pisali, ze ked si na to lahnes sa moze stat ze vypnes budik... aj ten poobedny spanok, vraj dokaze aj uspavat, dizajnovo sa im tiez podaril, aj budenie dvoch ludi je fakt super, mozme to kupit s brachom na polovicku :D
inak to moze byt haluz, urcite by som to chcel vyskusat :smt015
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Viac ako nejakym technickym hracickam za velke peniaze dôverujem svojmu "biologickemu budiku". Je spolahlivy tak na 95%, netreba do neho baterky a mam istotu ze ma nezobudi nejaky neprijemny zvuk....
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

vojtk, to si ten svoj biologicky budik natahujes a spoliehas sa na neho kazde rano, ked vstavas skoro do skoly/prace?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

By ma zaujímalo, ako ten budík vie, že o tú pol hodinku neskôr, ako ma zobudí nebude vhodnejšia chvíla na budenie?
-Ja osobne so vstavanim nemam žiadne problemy, takže keby som taký dostal, hneď by putoval do bazaru "P: budik" :wink:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no tak som si precital cely clanok..
no nic moc.. akoze je to asi rarita.. ale pochybujem ze sa to uchyti.. a este ked tam daju taku cenu.. mozno casom ale tak podla mňa je to zbytocnost
si radsej nastavim ako kazdy deň budik na mobil, zobudi ma nechutny zvuk, niekedy som vyspaty niekedy nie.. nejdem si kupovat budik ktory ma bude budit "vyspateho" :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

podla mna super vec :) rad by som to vyskusal. i ked velmi pochybujem, ze by som si uz nepospal keby ma zobudi o pol hodinu skor...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

turtlak69 napísal:podla mna super vec :) rad by som to vyskusal. i ked velmi pochybujem, ze by som si uz nepospal keby ma zobudi o pol hodinu skor...
Pospat si pospis, ale ked sa potom zobudis, tak budes rozbity :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Neviem si to dosť dobre predstaviť.. :) ale každopádne to musí byť sranda.. :) ale aké fázy spánku môžu prebiehať počas pol hodiny?.. :shock: tak to neviem.. ale napr. jednotky SA v USA mali doporučených, keď sú v teréne spať len 20-30 min. pretože ak budú spať menej, tak im bude málo, ak budú spať viac, tak budú ospalí.. takto budú znovu čerství a pripravení znovu byť a pracovať na 200% .. :) takže, ak chcete byť čerství.. max pol hodina.. :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

ZitePunkom napísal:Neviem si to dosť dobre predstaviť.. :) ale každopádne to musí byť sranda.. :) ale aké fázy spánku môžu prebiehať počas pol hodiny?.. :shock: tak to neviem.. ale napr. jednotky SA v USA mali doporučených, keď sú v teréne spať len 20-30 min. pretože ak budú spať menej, tak im bude málo, ak budú spať viac, tak budú ospalí.. takto budú znovu čerství a pripravení znovu byť a pracovať na 200% .. :) takže, ak chcete byť čerství.. max pol hodina.. :wink:
prečo sa nebudili rozospatí? no lebo za tú pol hodinu nestihli prejsť do hlbokej fázy spánku, lebo keď ťa zobudia len z ľahkého, tak za pár sekúnd znova v pohode funguješ, ak z tvrdého (hlbokého), tak chodíš celý deň ako mŕtvola...
Napísať odpoveď