Prevratny budik Axbo
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Prevratny budik Axbo
Kedze tu je tema o elektronickej cigarete, tak sem dam nieco, co ma velmi zaujalo. Ved kto by sa nechcel budit oddychnuty? Novinka prichadza do Ciech, no da sa objednat aj k nam. Cena je ale dost vysoka- okolo 6000. Tento budik monitoruje vase fazy spanku a urci najlepsiu dobu na prebudenie. Zaujimave,nie?
www.axbo.cz
http://www.zive.cz/default.aspx?server=1&article=141511
www.axbo.cz
http://www.zive.cz/default.aspx?server=1&article=141511
-
Grosay
Star
najprv si o tom precitaj,potom sa pytaj... Nezobudi ta o 3tej. Vzbudi ta max. do 30 minut pred nastavenym budikom. Cize v rozpati tych 30 min urci najlepsi cas na vstavanie.foboss napísal:iste, aby ma budil stroj. Čo keď si povie, jejda on už je v pohode, a zobudí ma o 3-tej v noci?
Alebo keď vstávam ráno do školy... on jednoducho uzná že nie som dosť vyspatý a nezobudí ma?
-
Kibo
Hardcore addict
inac je to fakt zaujimave aby som bol OT, ta cena 7000 na nase je trosku upalena, ale zas podla toho co dokaze a ako funguje sa to oplati. xy krat sa mi stalo ze som sa zobudil ako vyzmykana handra a pol dna som len bludil, uplne zmyslov zbaveny
uvazujem na tym, ze by som to prihodil ako bundle a jeden si ukoristil

NO vies ale ako som na to pozeral, tak by mozno stacilo zmenit nastavenie vlastneho budikaKibo napísal:inac je to fakt zaujimave aby som bol OT, ta cena 7000 na nase je trosku upalena, ale zas podla toho co dokaze a ako funguje sa to oplati. xy krat sa mi stalo ze som sa zobudil ako vyzmykana handra a pol dna som len bludil, uplne zmyslov zbavenyuvazujem na tym, ze by som to prihodil ako bundle a jeden si ukoristil
![]()
-
Vesper
Professional
Chcelo by to najprv nejakú trial verziu a ešte potom skresať cenu na nejakú prijateľnú pre študenta
Ak sa to chytí tak si to možno kúpim keď niečo v lete zarobím
Gothar: Veď ale nevieš presne určiť kedy je ktorá fáza. To asi záleží od toho kedy ideš spať a ešte od nejakých faktorov a neviemčohovšetkého
Gothar: Veď ale nevieš presne určiť kedy je ktorá fáza. To asi záleží od toho kedy ideš spať a ešte od nejakých faktorov a neviemčohovšetkého
-
Grosay
Star
Kibo,ved preto nad tym uvazujem aj ja. Je tam pisane aj o cca 30 minutovom poobednom spanku. Ja ked si poobede zdriemnem tak to casto prezeniem a som aj tak unaveny. No vadia mi na tom budiku tie kruzky na ruky... Mne v posteli vadia aj ponozky na nohach!
// Inak na tom budeni podla faz spanku nieco bude. Zopar krat sa mi stalo,ze som sa zobudil uprostred noci kvoli niecomu (smad,wc...) a citil som sa celkom sviezo. No ked som z povinnosti este zalahol,tak po prebudeni budikom som bol unaveny.
// Inak na tom budeni podla faz spanku nieco bude. Zopar krat sa mi stalo,ze som sa zobudil uprostred noci kvoli niecomu (smad,wc...) a citil som sa celkom sviezo. No ked som z povinnosti este zalahol,tak po prebudeni budikom som bol unaveny.
-
Kibo
Hardcore addict
no ved to, ja uz preto nenosim ani hodinky a este tam pisali, ze ked si na to lahnes sa moze stat ze vypnes budik... aj ten poobedny spanok, vraj dokaze aj uspavat, dizajnovo sa im tiez podaril, aj budenie dvoch ludi je fakt super, mozme to kupit s brachom na polovicku 
inak to moze byt haluz, urcite by som to chcel vyskusat
inak to moze byt haluz, urcite by som to chcel vyskusat
no tak som si precital cely clanok..
no nic moc.. akoze je to asi rarita.. ale pochybujem ze sa to uchyti.. a este ked tam daju taku cenu.. mozno casom ale tak podla mňa je to zbytocnost
si radsej nastavim ako kazdy deň budik na mobil, zobudi ma nechutny zvuk, niekedy som vyspaty niekedy nie.. nejdem si kupovat budik ktory ma bude budit "vyspateho"
no nic moc.. akoze je to asi rarita.. ale pochybujem ze sa to uchyti.. a este ked tam daju taku cenu.. mozno casom ale tak podla mňa je to zbytocnost
si radsej nastavim ako kazdy deň budik na mobil, zobudi ma nechutny zvuk, niekedy som vyspaty niekedy nie.. nejdem si kupovat budik ktory ma bude budit "vyspateho"
-
Začiatok Konca
Professional
Neviem si to dosť dobre predstaviť..
ale každopádne to musí byť sranda..
ale aké fázy spánku môžu prebiehať počas pol hodiny?..
tak to neviem.. ale napr. jednotky SA v USA mali doporučených, keď sú v teréne spať len 20-30 min. pretože ak budú spať menej, tak im bude málo, ak budú spať viac, tak budú ospalí.. takto budú znovu čerství a pripravení znovu byť a pracovať na 200% ..
takže, ak chcete byť čerství.. max pol hodina.. 
prečo sa nebudili rozospatí? no lebo za tú pol hodinu nestihli prejsť do hlbokej fázy spánku, lebo keď ťa zobudia len z ľahkého, tak za pár sekúnd znova v pohode funguješ, ak z tvrdého (hlbokého), tak chodíš celý deň ako mŕtvola...ZitePunkom napísal:Neviem si to dosť dobre predstaviť..ale každopádne to musí byť sranda..
ale aké fázy spánku môžu prebiehať počas pol hodiny?..
tak to neviem.. ale napr. jednotky SA v USA mali doporučených, keď sú v teréne spať len 20-30 min. pretože ak budú spať menej, tak im bude málo, ak budú spať viac, tak budú ospalí.. takto budú znovu čerství a pripravení znovu byť a pracovať na 200% ..
takže, ak chcete byť čerství.. max pol hodina..