Mesto tieňov
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pred hodinkou som to dopozeral. Teda prvu cast. Na druhu sa chystam na dalsej nocnej dnes. Musim uznat, ze sa mi velmi paci kamera, strih aj muzika. Dufam, ze to bude v tomto trende aj pokracovat. So somarinami typu Panelak, Ruzova Zahrada, ci ako sa to vola sa to neda porovnat. Povedal by som, ze je to slovenske CSI, ako niektori predomnou. Skvele je na tom este to, ze je to inspirovane skutocnymi udalostami.
Ja ta zabijem!jin napísal:...
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu
-
The Calvin
Star
Keby to spravili, tak to asi nepozeram. Ti herci a teda hlavne Studenkova mi tak nesmierne lezu na nervy a ked vidim nieco s nou, som zhrozeny a nech je to aj najlepsi film sveta tak si to asi nepozriem.GothaR napísal:Ja ta zabijem!Nemusel si do toho prispevku pisat, kto je vrah, tak trochu si mi pokazil pozeranie druheho dielu
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu
videl som len 2.cast a paci sa mi to. Konecne Slovaci robia nieco poriadne. Vzdy ma lakali filmy (serialy), ktore su natocene podla skutocnej udalosti, a prave preto ma tento serial u mna velke +
. Skoda toho vysielacieho casu, ako uz niekto predo mnou pisal - v piatok sa chodi chlastat
. Tesim sa na dalsie casti.
-
in your world
Light Star
No tak mne to nejak hned napadlo, ze budu asi sponzormi, lebo vzdy tam to auto ukazuju tak nejak napadneSchre! napísal:GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii
Inak neviete ako sa bola titulna piesen? Chcel by som si ju najst... (myslim tu na konci)
PS: pesnicka je vybvena, ostatni mu nemusite spamovat cez SS
//indigo: presne, ja som si to odvodil asi z Cobry 11
Ze sa nad tym vsetci vzrusujete. Ked sa dobre pozriete, tak vacsina serialov ma sponzora niaku automobilku. Staci sa niekedy dobre zapozerat a zistite, ze hlavni protagonisti jazdia vyrazne len v jednom type automobilky a to je patricne aj vidiet.
Napriklad NCIS team jazdilo cez Dodge Intrepid, Stratus az po novy Charger.
Napriklad NCIS team jazdilo cez Dodge Intrepid, Stratus az po novy Charger.
http://mestotienov.markiza.sk/clanok-45 ... sta-tienovSchre! napísal:GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii
Inak neviete ako sa bola titulna piesen? Chcel by som si ju najst... (myslim tu na konci)
-
Shark NX
Addict
Kia poskytla celemu stabu Markizy vozidla zadarmo ... Cize mozete jej podakovatGothaR napísal:No tak mne to nejak hned napadlo, ze budu asi sponzormi, lebo vzdy tam to auto ukazuju tak nejak napadne
PS: pesnicka je vybvena, ostatni mu nemusite spamovat cez SS
//indigo: presne, ja som si to odvodil asi z Cobry 11
//btw: neviete kedy markiza dava Relaciu do Archivu?? ... zmeskal som ju a neviem kedy si ju budem moct mrknut v archive.
//23:00 Je to tam
zatiaľ som videla len prvé dva diely.ale mne sa to páči.mám rada kriminálne seriály a tento je super.je svk,je dobre spracovaný (možno sú tam nejaké detaily,ktoré by sa dali vylepšiť,ale to je na každom seriály,filme,veď len začínajú).dpfam,že táto úroveň im minimálne zostane,ale mohla by aj stúpať,že? 
-
pinacolada
Guru wannabe
pozeraj dalej...tato zatial posledna dvojcast bola uplne super.na konci som ani nedychal.velmi dobre spracovaneMonči napísal:zatiaľ som videla len prvé dva diely.ale mne sa to páči.mám rada kriminálne seriály a tento je super.je svk,je dobre spracovaný (možno sú tam nejaké detaily,ktoré by sa dali vylepšiť,ale to je na každom seriály,filme,veď len začínajú).dpfam,že táto úroveň im minimálne zostane,ale mohla by aj stúpať,že?