Mesto tieňov

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pred hodinkou som to dopozeral. Teda prvu cast. Na druhu sa chystam na dalsej nocnej dnes. Musim uznat, ze sa mi velmi paci kamera, strih aj muzika. Dufam, ze to bude v tomto trende aj pokracovat. So somarinami typu Panelak, Ruzova Zahrada, ci ako sa to vola sa to neda porovnat. Povedal by som, ze je to slovenske CSI, ako niektori predomnou. Skvele je na tom este to, ze je to inspirovane skutocnymi udalostami.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jin napísal:...
Ja ta zabijem! :lol: Nemusel si do toho prispevku pisat, kto je vrah, tak trochu si mi pokazil pozeranie druheho dielu :)
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler :)
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu :D
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Konecne nieco kvalitne Slovenske a zatial aj jednine krimi zo slovenska

Dobre obsadenie , dej , hudba len to ze sa mi to az velmi podoba na CSI ale co uz ved aj to je dobre :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

GothaR napísal:Ja ta zabijem! :lol: Nemusel si do toho prispevku pisat, kto je vrah, tak trochu si mi pokazil pozeranie druheho dielu :)
Nabuduce si davaj pozor alebo aspon napis, ze tam mas spoiler :)
btw tesi ma, ze obsadzuju menej znamych alebo uplne neznamych hercov. Niekto na csfd dokonca pisal, ze ako je mozne, ze neobsadili Kramara a Studenkovu :D
Keby to spravili, tak to asi nepozeram. Ti herci a teda hlavne Studenkova mi tak nesmierne lezu na nervy a ked vidim nieco s nou, som zhrozeny a nech je to aj najlepsi film sveta tak si to asi nepozriem.
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

videl som len 2.cast a paci sa mi to. Konecne Slovaci robia nieco poriadne. Vzdy ma lakali filmy (serialy), ktore su natocene podla skutocnej udalosti, a prave preto ma tento serial u mna velke + :) . Skoda toho vysielacieho casu, ako uz niekto predo mnou pisal - v piatok sa chodi chlastat :D . Tesim sa na dalsie casti.
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

nj aj mne sa to zatial pozdáva, len je blbý vysielací čas,piatok nikdy niesom doma,ale tak na nete sa to dá zohnať takže všetko je ok
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

videla som tak asi dva krát.nie je to najhoršie, ale niečo tomu chýba.zdá sa mi to tak trochu nudné.podľa mňa to bude asi vystupovaním horcov.na niektorých je vidno,že to len hrajú. Necítim z toho realistickosť toho serálu
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Dufam, ze kvalita vydrzi a natocia este vela kvalitnych casti. Jedine co sa mi nepaci je vsade pritomna Kia Ceed :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Výborne. Dnes som videl asi druhý diel a podľa mňa je to fakt dobré. Zápletka, herci,... Len tá Kia Cee´d...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kia je sponzorom tej relacie ... To sa jej este najete 8. Diel sa odohrava v Autoservise ... Kia Servis, Kia monterky, Kia Auto, Kia olej, Kia Personal ... cize bude este sranda :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Omg co vam na tom tak vadi? Budte radi ze vdaka nim vznikol schopny serial...dpc nic vam nie je dobre.
//Shark: sorry, teba som zabudol vylucit, to bolo pre tych dvoch nevdacnikov :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gothar mne nic :) Mna len prekvapuje ten extremny rozdiel ... Bol som pri natacani kazdeho dielu ... A v reali to bolo uuuuplne ale uuuuuuplne ine ako to vidim v telke ... Sranda co narobi Videotechnika :)
Ale najviac sa mi paci ze to je vsetko tocene v BA ... Kazdy kut vo filme je bratislavcanovi znamy :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii :-)
Inak neviete ako sa bola titulna piesen? Chcel by som si ju najst... (myslim tu na konci)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Schre! napísal:GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii :-)
Inak neviete ako sa bola titulna piesen? Chcel by som si ju najst... (myslim tu na konci)
No tak mne to nejak hned napadlo, ze budu asi sponzormi, lebo vzdy tam to auto ukazuju tak nejak napadne :)
PS: pesnicka je vybvena, ostatni mu nemusite spamovat cez SS :P
//indigo: presne, ja som si to odvodil asi z Cobry 11 :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ze sa nad tym vsetci vzrusujete. Ked sa dobre pozriete, tak vacsina serialov ma sponzora niaku automobilku. Staci sa niekedy dobre zapozerat a zistite, ze hlavni protagonisti jazdia vyrazne len v jednom type automobilky a to je patricne aj vidiet.

Napriklad NCIS team jazdilo cez Dodge Intrepid, Stratus az po novy Charger.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Schre! napísal:GothaR - niesom nespokojny, odkial som mal vediet ze je to sponzor? Mam len averziu voci Kii :-)
http://mestotienov.markiza.sk/clanok-45 ... sta-tienov
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No tak mne to nejak hned napadlo, ze budu asi sponzormi, lebo vzdy tam to auto ukazuju tak nejak napadne :)
PS: pesnicka je vybvena, ostatni mu nemusite spamovat cez SS :P
//indigo: presne, ja som si to odvodil asi z Cobry 11 :)
Kia poskytla celemu stabu Markizy vozidla zadarmo ... Cize mozete jej podakovat ;) Inac by tu ten serial ani nemusel byt.

//btw: neviete kedy markiza dava Relaciu do Archivu?? ... zmeskal som ju a neviem kedy si ju budem moct mrknut v archive.
//23:00 Je to tam
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

zatiaľ som videla len prvé dva diely.ale mne sa to páči.mám rada kriminálne seriály a tento je super.je svk,je dobre spracovaný (možno sú tam nejaké detaily,ktoré by sa dali vylepšiť,ale to je na každom seriály,filme,veď len začínajú).dpfam,že táto úroveň im minimálne zostane,ale mohla by aj stúpať,že? :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Monči napísal:zatiaľ som videla len prvé dva diely.ale mne sa to páči.mám rada kriminálne seriály a tento je super.je svk,je dobre spracovaný (možno sú tam nejaké detaily,ktoré by sa dali vylepšiť,ale to je na každom seriály,filme,veď len začínajú).dpfam,že táto úroveň im minimálne zostane,ale mohla by aj stúpať,že? :wink:
pozeraj dalej...tato zatial posledna dvojcast bola uplne super.na konci som ani nedychal.velmi dobre spracovane
Napísať odpoveď