Mafia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

co je smutne, tak si vobec nemyslim, ze taketo prihody su vymyslene :( je to sice ozaj uz riadna retardacia, ale niektorym fakt v tych dutych hlavach nieco chyba. kamarat siel kupit do MC drive hamburger. auto pred nim sa nejako nehybalo, tak trosku zatrubil. po tomto vraj dostal hlasno vynadane a padli nejake vyhrazky (nebol som pri tom). potom ho auto zablokovalo na krizovatke a cez okienko dostal par ran na hlavu. je toto normalne? a to nebola ziadna mafia. len par kretenov. po cestach sa potuluje vselico...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

A ešte niečo, keď sme už pri tých kreténoch na cestách.. šli sme z Nitry domov.. a ideme si asi okolo 00:00 lebo sme boli u známych a tak.. a šli sme a len sa pozriem vedľa seba a niekto v aute sa na mňa zvláštne pozerá.. tak som hneď zakričal kamarátovi, že niekto vedľa v aute je opitý, alebo zdrogovaný a tak sme pribrzdili a vzdialili sa od nich.. potom prebiehali z pruhu do pruhu, na križovatke spravili hodiny, vybehli na chodník.. skoro sa natreli do budovy.. a potom, keď nám šli oproti, tak skoro narazili do auta, čo
šlo tiež oproti nim.. total vypatlaní ko*oti.. mohli sme tam všetci umrieť.. a nejakí skur*ení bastardi si sfetovaní alebo na mol ožratí sadnú za volant.. ťal by som im ruky.. :?

//ja by som ich nenazval pretekárskymi vodičmi, ale sku*venými bastardmi..
:wink: :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ZitePunkom napísal:...
Nemusia byt ani pod vplyvom, staci demencia. Tiez som to zazil - dedinski kktkovia co predaju mobil a kupia si svoje prve auto a hned sa idu hrat na Fast & Furious, pritom jazdia ako pomocni a ked sa ledva vyhnu nehode tak to beru ako strasnu zabavu a este ich to posilnuje vo vedomi, ze su dobri pretekarski vodici.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Niektore veci v tejto teme povazujem skutocne za dobre dristy, napriklad to, ze niekto ma potrebu pretrcat sa a dokazovat si nieco so zbranou. Beriem do uvahy, ze stat sa to moze, ale to je len zriedkavy pripad.

Ludia, ktori nieco znamenaju si nepotrebuju dokazovat, ze nieco su, nepotrebuju chodit so sirokymi ramenami, buchat plecami do kazdeho kto sa im neuhne z cesty a nepotrebuju sa ukazovat na diskotekach v sustiakovych supravach, ktore su dovezene z Madarska, Ukrajiny ci Turecka. Ak sa riesi problem, tak sa riesi v tichosti a bez svedkov, nie na hlavnej ceste na krizovatke ked je cervena.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko ... hej ty hovoris o Inteligentnom cloveku na urovni ... ktory sa mota v takych kruhoch.
Ten si ide v klude v Mercedese a ty "obycajny smrtelnik" ho nezaujimas
Zbran otrca len curacik ktory si neuvedomuje nasledky svojho cinu ... akonahle s nou na teba namieri mas moznost podat na neho trestne oznamenie za ohrozovanie zo zbranou. Uvidis hned sa mu stiahne rit.
Velke ryby si len plavu systemom ... Ich nevytoci napr. seplak ako som ja ktory ho ci uz umyselne alebo neumyselne ohrozi mysickovanim alebo predbiehanim. Plus pred nimi ma clovek aspon respekt ... ze voci panovi v Saku a v Mercedese si nevyskoci.

Ovela mensi strach mozes mat zo sedlackov ktory sa s tebou nahanaju alebo ta blokuju lebo si ich nedajboze obmedzil ... To si len staci opisat SPZ a cez znameho na Dopravnom dat podnet na precesanie auta pre podozrenie z drzania a predavania drog, omamnych a psychotropnych latok ... Klasicka hliadka mu bude minimalne 30minut precesavat auto ... a to mu sposobi ovela viac neprijemnosti ako Potycka niekde na krizovatke.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Shark NX: Tema je predsa o mafii, tak som sa snazil na to reagovat a nebudem reagovat na nejakych sustiakovych chlapcov z Dolnej Hornej co sa hraju na frajerov. To co opisujes nie je az take jednoduche, treba mat najskor znameho na tom dopravnom a potom aj nejaky dovod, lebo isto dobre vies, ze policajt ti prehliadku auta nemoze len tak spravit.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale su pripady kedy sa zide mat nejakeho kamarata od mafie.
Moja mam raz robila v jednom bare a vravela, ze ju tam prisiel jeden debil obtazovat a obchitkavat, vsimli si to jej znamy, ktory boli zhodou okolnosti pri bare. (poznali mamu len z baru, a sem tam aj kecali) Oni sa mami opytali, ci ju to obtazuje, a ona ze hej, nato sa dvaja z nich postavili, schytili toho debilka, vytiahli ho vonku, a po par minutach sa vratil s roztrhanou koselou, rozbity, aj od krvy.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko staci mierne arogantne spravanie k tomu sedlacky slovnik + zla nalada policajta a uz ti precesava auto. Aj policajti su len ludia ... Niekedy maju zle dni a dobre ... Policajtovi stoji za to ta zdrzat, narusit denny plan ked sa k nemu spravas jak ku spodine. A ked dostane prikaz na precesanie od Dispecingu resp od kolegu tak to je este lepsie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Shark NX: Tema je predsa o mafii, tak som sa snazil na to reagovat a nebudem reagovat na nejakych sustiakovych chlapcov z Dolnej Hornej co sa hraju na frajerov. To co opisujes nie je az take jednoduche, treba mat najskor znameho na tom dopravnom a potom aj nejaky dovod, lebo isto dobre vies, ze policajt ti prehliadku auta nemoze len tak spravit.
To mas pravdu, ja som to rozpisal len kvoli tomu, ze to tu niekto nacrtol, je dost pravdepodobne ze dotycni s mafiou ani nic spolocne, akurat maju nejaku partiu kde ma kazdy zbran.
Inak k tym kontrolam "Podobné razie teda vykonáva polícia cielene a denne – dokonca aj tak, že ak zbadá policajt na ulici podozrivé auto, je jeho povinnosťou kontaktovať spomínanú jednotku, ktorá za ním okamžite vyrazí. Raz za čas sa uskutoční aj väčšia akcia – pred dvoma týždňami napríklad polícia uzavrela časť bratislavského centra a „prešacovala“ niekoľko nočných podnikov. Šéf spomínanej skupiny piťovcov – Juraj O. – bol dokonca nedávno kontrolovaný 13-krát za deň."
http://www.cernak.sk/2005/06/30/bratisl ... od-tlakom/
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

..gothar, tento clanok bol napisany 3 - 4 rokmi:wink: , cize to az tak aktualne neni..
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Chlapcovi ukradli dost drahe auto. Zavolal velmi bohatemu a vplyvnemu ockovi, ktory o tom informoval ineho vysoko postaveneho cloveka a na druhy den to auto stalo na tom istom mieste umyte a s plnou nadrzou. 8)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Rastaman napísal:Chlapcovi ukradli dost drahe auto. Zavolal velmi bohatemu a vplyvnemu ockovi, ktory o tom informoval ineho vysoko postaveneho cloveka a na druhy den to auto stalo na tom istom mieste umyte a s plnou nadrzou. 8)
Je pekne ze to auto tam, bolo ale zisli by sa aj kluce od neho. :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Lub0$ napísal:Je pekne ze to auto tam, bolo ale zisli by sa aj kluce od neho. :wink:
ked mu ho ukradli tak mu asi kluce ostali LOL pobavil si ma :smt023
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Aj u nás v meste je mafia, a poväčšinou nejde len o "šušťákovich" týpkov...Nezdá sa to, ale aj také malé mesto v ktorom bývam môže spôsobiť velmi velke straty, či už finančné alebo psychické. Momentálne to už neni také výrazne ako dávnajšie ked nebol problém v noci vyhodiť auto do vzduchu alebo miznutie ľudí ktoré nikto nemohol ovplyvniť.

A k tým típkom namachrovaným: Viď Prejtá...klub Indians...smrť mladíka ktorý prišiel za rodinou a zabili ho kvoli zhodeniu flaše. Pritom tu flašu chcel zdvihnúť a zaplatiť...tomuto sa hovorí šťastie :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

inak mafia je podla mna silne slovo pre hentakych dementov. ked mafia, tak styl don corleone a talianska mafia v USA- dejte mi lidi, ja to udelam. slusni, gentlemani, netahali do takychto veci ziadnych civilov, ked sa stretli na verejnosti, slusne sa pozdravili aj ked vedeli, ze za rohom sa ich ludia strielaju. toto? toto su vymleti magori, ktori maju svojich ludi ako cvicene opice zo specialnej skoly, casto ani to nie, nevedia sa spravat a vedia akurat buzerovat a "robit zle"
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no neviem no... jedini ludia na Hrone, ktori pre jeho rozvoj nieco urobili boli mafiani a ludia s nimi spriahnuti... my sme tu taka Sicilia :D
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Na slovensku mafia nieje,len niektory ludia to tak volaju.Na slovensku sa ludia len hraju na mafiu.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Jelko4 a to ako vies? Na zaklade coho vies posudit ako je to u nas a ako na Slovensku? Mas aj nejake porovnania medzi nami ci Siciliou alebo New Yorkom? Povies mi tie hlavne rozdiely?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

test napísal:Jelko4 a to ako vies? Na zaklade coho vies posudit ako je to u nas a ako na Slovensku? Mas aj nejake porovnania medzi nami ci Siciliou alebo New Yorkom? Povies mi tie hlavne rozdiely?
hlavny rozdiel je v strukture , mafia ako La Mafia je zalozena na rodinnom systeme a je takpovediac dedena z generacie na generaciu , takze ked ma boss syna , tak po smrti otca preberie rodinny podnik syn , ked niejeplnolety prebera to niekto kto je druhy v poradi . aj obycaje ake prevladaju v tychto kruhoch su ine , vacsina veci sa snazi riesit v tichosti , bez zbytocnych saskarni , ked sa ide na niekoho , vacsinoou je to na istotu . a este jednych velkym rozdielom je to ze v taliansku je jedno nepisane pravidlo a sice ze boss , ktory zastreli nepiratela , konkurenta sa stara o jeho rodinu tak aby jej nic nechybalo . tolko asi zaklad.
Napísať odpoveď