pomoc s antenou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CHoBoT
Star
Star

pomoc s antenou

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute potrebujem pomoct s anteov neviem aky je to typ je to taka drotena :D smerova antena tak niak sa tomu hovori a je moc mala a ma slaby prijem neda sa niak zvecit jej prijem ?:)niecim obalit alebo ja neviem nieco co by zvysilo jej prijem :D hh ak take nieco vobec je pls help
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

wifi antenu nezmenis tym ze ju obalis frekvencne pasmo je 12 cm cize aj ked je to sito z dierkami pre wifi signal sa tvari ako celistva material ... jedine co by dalo je zvecsit plochu tj vecie sito daj take tie ruske co boli 3 m alebo zohnaj pripadne si z dratu ulet vecie ... tym padom musis aj zberac nastavit pre najlebsi prijem ... funguju tam zakony dopadu a odrazu a musis si vediet spravit vyzarovacie diagramy anteny ... ja som na 6 M site mam to na zahrade chytil signal z presova odrazom od yonosfery alebo ja neviem jak ... 64 kbit stabilne ziadne packet losy .. no ale zalezi aj od pocasia ... ale z klasickou 1,5 m sito chitis aj na 10 km pri spravnom nasmerovani 512 kbit ... a dalsia vec je pouzit wifi kartu co maju najlebsie citlivosti ... tj menej nez -90 dbi len neviem ktora presne to je ... pripadne napis co chces vediet rad poradim ...
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

spilil som strom co zavadzal a je to dobre :D zatial to ide takze aj tak diky :)tak by pomohlo keby som vymenil tuto moju mini antenku za velku?ak som sprave pochopil lebo ja niesom niaky moc znalec do pc :)
krasko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa krasko »

napis na aku vzdialenost to potrebujes, kolko tam mas prekazok a ako rychlost potrebujes?
Napísať odpoveď