pomoc s antenou
pomoc s antenou
caute potrebujem pomoct s anteov neviem aky je to typ je to taka drotena
smerova antena tak niak sa tomu hovori a je moc mala a ma slaby prijem neda sa niak zvecit jej prijem ?:)niecim obalit alebo ja neviem nieco co by zvysilo jej prijem
hh ak take nieco vobec je pls help
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
wifi antenu nezmenis tym ze ju obalis frekvencne pasmo je 12 cm cize aj ked je to sito z dierkami pre wifi signal sa tvari ako celistva material ... jedine co by dalo je zvecsit plochu tj vecie sito daj take tie ruske co boli 3 m alebo zohnaj pripadne si z dratu ulet vecie ... tym padom musis aj zberac nastavit pre najlebsi prijem ... funguju tam zakony dopadu a odrazu a musis si vediet spravit vyzarovacie diagramy anteny ... ja som na 6 M site mam to na zahrade chytil signal z presova odrazom od yonosfery alebo ja neviem jak ... 64 kbit stabilne ziadne packet losy .. no ale zalezi aj od pocasia ... ale z klasickou 1,5 m sito chitis aj na 10 km pri spravnom nasmerovani 512 kbit ... a dalsia vec je pouzit wifi kartu co maju najlebsie citlivosti ... tj menej nez -90 dbi len neviem ktora presne to je ... pripadne napis co chces vediet rad poradim ...