ake balicky ma debian okrem deb ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ake balicky ma debian okrem deb ?
ludia mam problem na starsom pc pouzivam starsiu distribuciu z roku 2005 a je to knoppix linux s casopisu pcrevue a ekdze knoppix je postaveny na jadre debian chcel by som sa spytat ake balicky mam tahat ak mam na vyber len rpm potom nieco ako tg gz ci co a YAM ? v linuxe len zacinam tak sa chcem spytat ako tam napr dostanem flash player ked neponuka instalacku v deb subore a rovnako prehliadac opera a ostatny soft ? za rychlu odpovude budem vopred velmi vdacny 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
cize to mam chapat tak ze to nefunguje trebars ako v ubuntu ktore som tiez mal a mam ze stiahnem nejaky balicek urceny pre to konkretne jadro a klasicky nainstalujem ? ach boze a viete mi prosim povedat ako sa to najjednoduchsie da vysvetlit ako to skompilujem ? dakujem za ochotuchrono napísal:Pochybujem, že pre distribúciu z 2005 skompiluješ nový program. Ja mám oveľa novšie knižnice, ale aj tak musím veľmi často pri kompilovaní nového programu dávať tie knižnice ešte novšie.
Funguje to tak. Problém je v tom, že pre tú tvoju distribúciu balíček už nenájdeš (je príliš stará na to, aby tie balíčky niekto robil).
S tým kompilovaním je to rovnaké. Tá distribúcia je príliš stará, aby si tam novú verziu programu skompiloval (možno by sa ti s problémami podarilo skompilovať verziu programov z roku 2006).
S tým kompilovaním je to rovnaké. Tá distribúcia je príliš stará, aby si tam novú verziu programu skompiloval (možno by sa ti s problémami podarilo skompilovať verziu programov z roku 2006).