Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

jackb : A TO CO ZNAMENA?? :oops:
addictor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

wesley17 napísal:jackb : A TO CO ZNAMENA?? :oops:
vyraz z greckeho a rimskeho divadla oznacujuci nastup Bohov na scenu... 1. rocnik strednej skoly :roll:
nikto123
Medium Star
Medium Star

addictor napísal:vyraz z greckeho a rimskeho divadla oznacujuci nastup Bohov na scenu... 1. rocnik strednej skoly :roll:
no my sme sa take neucili... :P
a neviem ci sa to prave hodi k tomu co som napisa...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

wesley17 napísal:no my sme sa take neucili... :P
a neviem ci sa to prave hodi k tomu co som napisa...
doslova: Boh zasiahol
v antickej drame sa to pouzivalo na skratenie deje, kde bolo velmi vela zapletiek, ale v tomto pripade to malo znamenat len "Boh zasiahol".
nikto123
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:doslova: Boh zasiahol
v antickej drame sa to pouzivalo na skratenie deje, kde bolo velmi vela zapletiek, ale v tomto pripade to malo znamenat len "Boh zasiahol".
aaha.. takze uz som to pochopil :idea: :)

ale myslim skor ze ma oje.ava, akoby do toho siel boh ... no ale co uz.. ked ne tak ne
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

myslel som to na to ak by bola pravda co ti tvrdi: kamarat ju mal zaviez za tebou a v tom sa pokazilo auto.
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

proste holke staci povedat: "Mam chut Ta pobozkat" a bud nastavi pery alebo ta odbije tym ze sa obrati alebo Ti povie ze nie alebo nieco podobne...

v mojom pripade to bola ta prva moznost :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nemyslim si, ze to treba holke priamo hovorit. Tu su zvacsa skor slova zbytocne. Neviem kde je tuto nejaky problem, ked clovek v tej situacii je tak to skratka spozna...
EnQuist
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa EnQuist »

jin napísal:Jednoducho vystihni tu spravnu chvilku ticha, zachyt jej pohlad a ked sa zacnes anklanat a neuvidis na jej tvari ziadnu zmenu alebo odmietavy vyraz, tak chod na to... Dolezite je aj prostredie. Pokial je hanbliva, tka by nemala mat pocit, ze ste prilis na ociach...good luck :wink:
suhlasim,niekde na prechadzke kde nie je tolko ludi,resp.kde niesu ziadny ludia....
robofilo
Novice
Novice

Re: Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...

Príspevok od používateľa robofilo »

---Aaron--- napísal:Tak tu mam problem... mozno mi viaceri napisete ze to sa viaze na tému prvý bozk ...alebo tak nejak....ale ja by som chcel vediet,ze ak idem za dievcatom,ktore som velmi dlho nevidel... a kecali by sme... mohla by prist ta chvila na "nas" prvy bozk.... ako zistim ze mozem jej tu pusu dat? ona nieje ten typ diecata co skoci po chlapcovi a je dost hambliva...( to som aj ja no musim sa prekonat) ... poznam rady ze : "pomalicky sa nahynate k sebe" atd =)) .. ale nemyslim toto....a nechcem ju tou pusou znasilnit :)
Ja osobne si myslim ze rob to co ja. Ja som bol s holkou ktoru som nikdy nevidel a ona mi na prvom rande povedala: " prepac ale musim urobit nieco co som este nikdy neurobila. neviem co si o mne pomyslis no musim." A v tom ma pobozkala :D No niekedy staci cakat a ono to pride samo... :lol: :oops:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

musis od holky vycitit ze ma zaujem aj ona :) ak si vsimas co robi, ako sa sprava, tak by si to mal zistit :) ..a potom je ta chvila hocikedy :)
napriklad ked sa lucite(dajme tomu ze si taky gentleman ze ju ides odprevadit:) ) aaa nejak ked stojite blizsie seba tak jej tam supni pusu :P

na rozlucku to mas zamienku ;) a ked stebou nejaka holka isla na rande dajme tomu trikrat tak urcite neodmietne :) ..potom by odmietla samotne rande
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ko bolo povedane v HITCHovi... ak sa po rande dievca pred dverami bytu/domu hra s klucami, nechche odist domov bez bozku...;)
v preklade to znamena, ze ak postavate napr pred jej dverami, rozoberate ptakoviny a ona utrusi, ze uz musi ist, ale stale sa nejak extra nezbera, tak to je ta prava chvila... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

addictor napísal:ko bolo povedane v HITCHovi... ak sa po rande dievca pred dverami bytu/domu hra s klucami, nechche odist domov bez bozku...;)
v preklade to znamena, ze ak postavate napr pred jej dverami, rozoberate ptakoviny a ona utrusi, ze uz musi ist, ale stale sa nejak extra nezbera, tak to je ta prava chvila... :wink:
tiez som par krat ostal v takej situacii ale skoncilo to priatelskym objatim a tak....dalej radsej nejdem :D v zaujme zachovania dobrych vztahov
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

nemaj boja...v takýchto prípadoch netreba zisťovať správnu chvíľu...to príde samo, ani sa nenazdáš a tvoj cmuk bude jej :wink: a určite to bude super, uvidíš...držím palčeky
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

GeeKoon napísal:P.S.: inac, minule som bol chvilu s kamaratom Talianom v meste a ten ked sa stretne s kamaratkami tiez z Talianska, tak iba nastavi lico...labuznik jeden...ale to je dost ze sebecke
Ked nastavuje lice, je sebec, ale stale je to lepsie ako nastavovat lavu polku zadku. :)

VELMI zaujimave rady:
Hladanie klucov, uhybny manever, handcatch and scratch. :)
Niekde som dokonca cital/pocul, ze niektore dievcata saleju z toho, ked im jemne bozkavate bradu a pomalicky, jemne sa dotykajuc ustami jej tvare pokracujete po spodnej celusti k uchu... :)

Inak vazne dobra tema. :) Hlavne na dobru noc. :)
3mirecc3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 3mirecc3 »

no ja som siel na toto hned a dopadlo to docela dobre :) ale po týzdni som snu chodil a raz na ihrisku som ju POBOZKAL bolo to KRÁSNE :) a po tomto mame pevnejšý vztah :) chalani NEVAHAJTE chojte do toho ZHURTA
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

a kde bolo tam bolo ....
sorry za spam ale nepomohl som si :)
k teme myslim ze sa to z daneho cloveka da vycitit, ked nebudes robit nic na silu a nebudes sa snazit tlacit na pilu pride to samo ;)
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

sedime v aute vedla seba, pocuvame hudbu a? mam ju nejak jemne chytit a zacal hladit alebo ako to spravit co najlepsie?
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

cmuk55 napísal:sedime v aute vedla seba, pocuvame hudbu a? mam ju nejak jemne chytit a zacal hladit alebo ako to spravit co najlepsie?
aby to nevyzerlo moc nasilnicky a umelo... zalezi od okolnosti... ak sedite v aute a pocuvate nejaku tvrdsiu hudbu a bavite sa o skole a podonych blbostiach, nenazval by som to vhodnou prilezitostou na prvu pusu...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

funguje scena z americkych filmov, ze po odvoze domov, pozdrave a mozno nejakom trapnom tichu to pride? :D
Napísať odpoveď