Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...
suhlasim,niekde na prechadzke kde nie je tolko ludi,resp.kde niesu ziadny ludia....jin napísal:Jednoducho vystihni tu spravnu chvilku ticha, zachyt jej pohlad a ked sa zacnes anklanat a neuvidis na jej tvari ziadnu zmenu alebo odmietavy vyraz, tak chod na to... Dolezite je aj prostredie. Pokial je hanbliva, tka by nemala mat pocit, ze ste prilis na ociach...good luck
Re: Ako zistím,že je tá správna chvíľa dať holke bozk...
Ja osobne si myslim ze rob to co ja. Ja som bol s holkou ktoru som nikdy nevidel a ona mi na prvom rande povedala: " prepac ale musim urobit nieco co som este nikdy neurobila. neviem co si o mne pomyslis no musim." A v tom ma pobozkala---Aaron--- napísal:Tak tu mam problem... mozno mi viaceri napisete ze to sa viaze na tému prvý bozk ...alebo tak nejak....ale ja by som chcel vediet,ze ak idem za dievcatom,ktore som velmi dlho nevidel... a kecali by sme... mohla by prist ta chvila na "nas" prvy bozk.... ako zistim ze mozem jej tu pusu dat? ona nieje ten typ diecata co skoci po chlapcovi a je dost hambliva...( to som aj ja no musim sa prekonat) ... poznam rady ze : "pomalicky sa nahynate k sebe" atd =)) .. ale nemyslim toto....a nechcem ju tou pusou znasilnit
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
musis od holky vycitit ze ma zaujem aj ona
ak si vsimas co robi, ako sa sprava, tak by si to mal zistit
..a potom je ta chvila hocikedy
napriklad ked sa lucite(dajme tomu ze si taky gentleman ze ju ides odprevadit:) ) aaa nejak ked stojite blizsie seba tak jej tam supni pusu
na rozlucku to mas zamienku
a ked stebou nejaka holka isla na rande dajme tomu trikrat tak urcite neodmietne
..potom by odmietla samotne rande
napriklad ked sa lucite(dajme tomu ze si taky gentleman ze ju ides odprevadit:) ) aaa nejak ked stojite blizsie seba tak jej tam supni pusu
na rozlucku to mas zamienku
-
midnight_man
Guru
tiez som par krat ostal v takej situacii ale skoncilo to priatelskym objatim a tak....dalej radsej nejdemaddictor napísal:ko bolo povedane v HITCHovi... ak sa po rande dievca pred dverami bytu/domu hra s klucami, nechche odist domov bez bozku...![]()
v preklade to znamena, ze ak postavate napr pred jej dverami, rozoberate ptakoviny a ona utrusi, ze uz musi ist, ale stale sa nejak extra nezbera, tak to je ta prava chvila...
Ked nastavuje lice, je sebec, ale stale je to lepsie ako nastavovat lavu polku zadku.GeeKoon napísal:P.S.: inac, minule som bol chvilu s kamaratom Talianom v meste a ten ked sa stretne s kamaratkami tiez z Talianska, tak iba nastavi lico...labuznik jeden...ale to je dost ze sebecke
VELMI zaujimave rady:
Hladanie klucov, uhybny manever, handcatch and scratch.
Niekde som dokonca cital/pocul, ze niektore dievcata saleju z toho, ked im jemne bozkavate bradu a pomalicky, jemne sa dotykajuc ustami jej tvare pokracujete po spodnej celusti k uchu...
Inak vazne dobra tema.
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
aby to nevyzerlo moc nasilnicky a umelo... zalezi od okolnosti... ak sedite v aute a pocuvate nejaku tvrdsiu hudbu a bavite sa o skole a podonych blbostiach, nenazval by som to vhodnou prilezitostou na prvu pusu...cmuk55 napísal:sedime v aute vedla seba, pocuvame hudbu a? mam ju nejak jemne chytit a zacal hladit alebo ako to spravit co najlepsie?