Nine Inch Nails

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Počúvate NIN??

ano a som fanúšik
6
19%
kapelu poznám, ale nepočúvam
15
48%
nikdy som o tejto kapele este nepočul
10
32%

Celkom hlasov: 31

Starmanomega
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Nine Inch Nails

Príspevok od používateľa Starmanomega »

čo si myslíte o kapele Nine inch nails?? hovorí vám to vlastne niečo??viete kto je Trent Reznor? :) Podľa mňa je to jeden z najlepších hudobníkov na svete, človek, ktorý priniesol do sveta hudby dovtedy nepočuté...škoda že na Slovensku dosť neznáma skupina :(
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja som ich tak okrajovo vnímal keď som mal 13-14 a počúval M. Mansona, ale ani vtedy ma to nejak nechytalo, lebo majú dosť nudné pesničky. No a povedať, že Trent Reznor je jeden z najlepších hudobníkov je nonsens
Starmanomega
Amateur
Amateur

Vesper napísal:Ja som ich tak okrajovo vnímal keď som mal 13-14 a počúval M. Mansona, ale ani vtedy ma to nejak nechytalo, lebo majú dosť nudné pesničky. No a povedať, že Trent Reznor je jeden z najlepších hudobníkov je nonsens
to bude tým že si ich len "vnímal" alebo tým že si mal 13-14 rokov....a nonsens je povedať že NIN majú nudné pesničky. Stavím sa že si nikdy nepočul ani jeden celý album, ale v pohode dik za názor :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

S tym Trentom si to kusok prehnal :D

Inak ale NiN celkom mozem, mam celu diskografiu a a rad si to vypocujem. Musim mat na to ale naladu. Ten industrialny zvuk je krasny, ale nehodi sa mi na kazdy den. Je to pre mna skor taka mala oslava a upokojenie, ked sa nedari.
Starmanomega
Amateur
Amateur

k6 napísal:S tym Trentom si to kusok prehnal :D

Inak ale NiN celkom mozem, mam celu diskografiu a a rad si to vypocujem. Musim mat na to ale naladu. Ten industrialny zvuk je krasny, ale nehodi sa mi na kazdy den. Je to pre mna skor taka mala oslava a upokojenie, ked sa nedari.
možno som prehnal ale fakt iba kúsok:-) veď dostal už kopec ocenení a v terajšej dobe a aj v minulosti je a bolo len málo hudobníkov čo si hudbu robia samy...a tie živé koncerty to je proste nárez, neviem nepomôžem si ale nemôžem na ňom nájsť žiadnu chybu, dokonca ani len komerčný nie je..
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Poznám, nepočúvam...... Dole im behá nejaka reklama ináč :D
Starmanomega
Amateur
Amateur

Alofok napísal:Poznám, nepočúvam...... Dole im behá nejaka reklama ináč :D
kde dole :?: :shock:
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Ja poznám NIN, mám dokonca jeden album. Celkom sa mi to páčilo.Zapadalo to do môjho play listu.ale neviem prečo nejak som od nich upustila.ale je to celkom dobré :smt043
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

Starmanomega napísal:kde dole :?: :shock:
dole ako su tie reklamy Google :)
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kaonashi »

nový album, 9 pesničiek a artwork sa dajú stiahnuť zadarmo...

http://ghosts.nin.com/
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Kaonashi napísal:nový album, 9 pesničiek a artwork sa dajú stiahnuť zadarmo...
Nemam dojem ze to je zadarmo... Akurat tusim, ze to nebude prilis drahe.
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

prvych 9 je zadarmo dokopy 36. pojdem kupit zajtra jednoznacne.

diky ze si mi pripomenul tuto skvelu kapelu. v poslednej dobe nemam uz cas pocuvat, naposledy som pocuval album With Teeth - dookola.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Vesper napísal:Ja som ich tak okrajovo vnímal keď som mal 13-14 a počúval M. Mansona, ale ani vtedy ma to nejak nechytalo, lebo majú dosť nudné pesničky. No a povedať, že Trent Reznor je jeden z najlepších hudobníkov je nonsens
Trent Reznor je jeden z najlepšich hudobnikov na svete, je to multiinštrumentaslista, ktory je na scene 20 rokov a stale dokaže priniesť niečo nove.. len malo ludi dokaže na svete skomponovať podobne ladene multiinštrumentalne skladby, dalo by sa povedať, že je jednym z mala svojho "druhu" :wink:
ak ste niekto niekedy aspon "okrajovo" počuvali NIN, tak si skuste sosnuť album, ktory vydali tohoto roku s nazvom "Ghosts" je to kompilacia čisto 36 inštrumentalnych skladieb rozdelenych po štyroch častiach od Ghosts I až po Ghosts IV, vrelo odporučam :wink:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ok uznávam, že môj predošlý post bol trochu prehnaný, ale napriek tomu dávať mu prívlastok jedného z naj hudobníkov mi príde trochu nadsadené. Skladateľský talent nepochybne má, ale to ešte neznamená, že je úplne skvelý. Myslím, že na ňom je viditeľný typický problém multiinštrumentalistov a to, že vie hrať na viacerých nástrojoch celkom dobre, ale na žiadnom majstrovsky. Teraz nehovorím, že je zlý alebo niečo také. Už som si dokonca vypočul aj nejaké piesne a niektoré sa mi s odstupom času zdajú celkom slušné :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Vrelo odporučam aj song Gave Up, ale verziu s Marilynom Mansonom :wink: ta pesnička je tak skvela, že som ju dokonca aj upol :D

Kód: Vybrať všetko

http://boomp3.com/listen/fc8vl7z/nine-inch-nails-gave-up-with-marilyn-manson
Starmanomega
Amateur
Amateur

Old Dirty Bastard napísal:Vrelo odporučam aj song Gave Up, ale verziu s Marilynom Mansonom :wink: ta pesnička je tak skvela, že som ju dokonca aj upol :D

Kód: Vybrať všetko

http://boomp3.com/listen/fc8vl7z/nine-inch-nails-gave-up-with-marilyn-manson
tak to máš pravdu ta pesnička je fakt nárez a čo sa týka spoločných projektov Trenta a MM tak super je aj ich spoločné vystúpenie kde hrajú starsfuckers inc. a the beautiful people :), alebo klip NIN-Starfuckers inc. stojí tiež za pozretie.
Tu je link na youtube kde majú to spomínané spoločné vystúpenie
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

no úžasné...NIN sa asi dali na charitu...ďalší nový album, 10 pesničiek zadarmo na stiahnutie na ich stránke...v rôznych formátoch

http://theslip.nin.com/
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Hmm...zacina to byt akosi moderne - 1.prisiel s tym RADIOHEAD. Je to totiz inovativny tah, ktory spropaguje meno (v poz.smere - och, to su ale makaci ze krmia svet zadarmo), informacia sa nesie mediami a ak ludia vnimaju album pozitivne idu aj za starsimi (a tie su uz za love) - cize premyslena taktika, nothing more.. :roll: zviditelnia sa, zarobia viac a vyjdu spat na vyslnie hitparad..
btw, su dobry - davnejsie boli mojim nr.1
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

hm...až na to, že aj staršie albumy si môže hocikto stiahnuť hocikde inde na nete ilegálne...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Kaonashi napísal:hm...až na to, že aj staršie albumy si môže hocikto stiahnuť hocikde inde na nete ilegálne...
Nj, ale to je uz sekundarne /prakticke :twisted: / uvazovanie. Poctivci resp.neznalci s vylestenym svedomim budu za vreckove zhanat legal. Nie vsetci - nie HOCIKTO je taky "sikovny".. a ta mala skupinka legalbuyerov postaci /napr.cisty fanusikovia co veria ze podporia life kapely/. Tvoj post je samozrejmost, mas pravdu.
Napísať odpoveď