Nine Inch Nails
-
Starmanomega
Amateur
Nine Inch Nails
čo si myslíte o kapele Nine inch nails?? hovorí vám to vlastne niečo??viete kto je Trent Reznor?
Podľa mňa je to jeden z najlepších hudobníkov na svete, človek, ktorý priniesol do sveta hudby dovtedy nepočuté...škoda že na Slovensku dosť neznáma skupina 
-
Starmanomega
Amateur
to bude tým že si ich len "vnímal" alebo tým že si mal 13-14 rokov....a nonsens je povedať že NIN majú nudné pesničky. Stavím sa že si nikdy nepočul ani jeden celý album, ale v pohode dik za názorVesper napísal:Ja som ich tak okrajovo vnímal keď som mal 13-14 a počúval M. Mansona, ale ani vtedy ma to nejak nechytalo, lebo majú dosť nudné pesničky. No a povedať, že Trent Reznor je jeden z najlepších hudobníkov je nonsens
-
Starmanomega
Amateur
možno som prehnal ale fakt iba kúsok:-) veď dostal už kopec ocenení a v terajšej dobe a aj v minulosti je a bolo len málo hudobníkov čo si hudbu robia samy...a tie živé koncerty to je proste nárez, neviem nepomôžem si ale nemôžem na ňom nájsť žiadnu chybu, dokonca ani len komerčný nie je..k6 napísal:S tym Trentom si to kusok prehnal![]()
Inak ale NiN celkom mozem, mam celu diskografiu a a rad si to vypocujem. Musim mat na to ale naladu. Ten industrialny zvuk je krasny, ale nehodi sa mi na kazdy den. Je to pre mna skor taka mala oslava a upokojenie, ked sa nedari.
-
Starmanomega
Amateur
-
in your world
Light Star
-
Old Dirty Bastard
Guru
Trent Reznor je jeden z najlepšich hudobnikov na svete, je to multiinštrumentaslista, ktory je na scene 20 rokov a stale dokaže priniesť niečo nove.. len malo ludi dokaže na svete skomponovať podobne ladene multiinštrumentalne skladby, dalo by sa povedať, že je jednym z mala svojho "druhu"Vesper napísal:Ja som ich tak okrajovo vnímal keď som mal 13-14 a počúval M. Mansona, ale ani vtedy ma to nejak nechytalo, lebo majú dosť nudné pesničky. No a povedať, že Trent Reznor je jeden z najlepších hudobníkov je nonsens
ak ste niekto niekedy aspon "okrajovo" počuvali NIN, tak si skuste sosnuť album, ktory vydali tohoto roku s nazvom "Ghosts" je to kompilacia čisto 36 inštrumentalnych skladieb rozdelenych po štyroch častiach od Ghosts I až po Ghosts IV, vrelo odporučam
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ok uznávam, že môj predošlý post bol trochu prehnaný, ale napriek tomu dávať mu prívlastok jedného z naj hudobníkov mi príde trochu nadsadené. Skladateľský talent nepochybne má, ale to ešte neznamená, že je úplne skvelý. Myslím, že na ňom je viditeľný typický problém multiinštrumentalistov a to, že vie hrať na viacerých nástrojoch celkom dobre, ale na žiadnom majstrovsky. Teraz nehovorím, že je zlý alebo niečo také. Už som si dokonca vypočul aj nejaké piesne a niektoré sa mi s odstupom času zdajú celkom slušné 
-
Old Dirty Bastard
Guru
Vrelo odporučam aj song Gave Up, ale verziu s Marilynom Mansonom
ta pesnička je tak skvela, že som ju dokonca aj upol
Kód: Vybrať všetko
http://boomp3.com/listen/fc8vl7z/nine-inch-nails-gave-up-with-marilyn-manson-
Starmanomega
Amateur
tak to máš pravdu ta pesnička je fakt nárez a čo sa týka spoločných projektov Trenta a MM tak super je aj ich spoločné vystúpenie kde hrajú starsfuckers inc. a the beautiful peopleOld Dirty Bastard napísal:Vrelo odporučam aj song Gave Up, ale verziu s Marilynom Mansonomta pesnička je tak skvela, že som ju dokonca aj upol
![]()
Kód: Vybrať všetko
http://boomp3.com/listen/fc8vl7z/nine-inch-nails-gave-up-with-marilyn-manson
Tu je link na youtube kde majú to spomínané spoločné vystúpenie
no úžasné...NIN sa asi dali na charitu...ďalší nový album, 10 pesničiek zadarmo na stiahnutie na ich stránke...v rôznych formátoch
http://theslip.nin.com/
http://theslip.nin.com/
Hmm...zacina to byt akosi moderne - 1.prisiel s tym RADIOHEAD. Je to totiz inovativny tah, ktory spropaguje meno (v poz.smere - och, to su ale makaci ze krmia svet zadarmo), informacia sa nesie mediami a ak ludia vnimaju album pozitivne idu aj za starsimi (a tie su uz za love) - cize premyslena taktika, nothing more..
zviditelnia sa, zarobia viac a vyjdu spat na vyslnie hitparad..
btw, su dobry - davnejsie boli mojim nr.1
btw, su dobry - davnejsie boli mojim nr.1
Nj, ale to je uz sekundarne /praktickeKaonashi napísal:hm...až na to, že aj staršie albumy si môže hocikto stiahnuť hocikde inde na nete ilegálne...