curious: postovne si platis sam jeho suma je uvedena byva rozna a je pri polozke uvedena. Ak tam nie je tak musis kontaktovat predajcu (samozrejme PRED skoncenim drazby). Niekedy sa stava ze tovar predajca posiela len do svojej pripadne vybranych krajin. Ak tovar vydrazis a predajca neuvadza ze to posiela na Slovensko nie je povinny ti tovar poslat a mozes dostat neg. feedback. Vsetko je to vec komunikacie s predajcom.
Ak niekto planuje kupovat vec z UK na Slovensko doporucujem si balik poistit (poziadat o to predajcu) Royal Mail je niekedy horsia ako Slovenska Posta.
Kriste, to tam maju take lacne mobily ked je na W710i top bid 15 libier??? kde splasim nejaky navod na paypal? Vytvoril som si konto ale mam iba maestro kartu, ziadna VISA, ako na to???
mi-chau napísal:Kriste, to tam maju take lacne mobily ked je na W710i top bid 15 libier??? kde splasim nejaky navod na paypal? Vytvoril som si konto ale mam iba maestro kartu, ziadna VISA, ako na to???
no to by som chcel vedieť aj ja ako na paypal, a nejaký návod k tomu ako to funguje
Designer napísal:Planujem zacat nakupovat z www.ebay.co.uk hned jak si zalozim pay pal ucet a prevediem peniaze z kreditky , len mi prosim vas niekto konecne vysvetlite ako to je s CLO-m ...
ake clo? ak niesi nuteny kupovat veci od predajcov mimo EU nemas, povedal by som az ze "nesmies" platit clo. vramci EU clo nieje, rovnako viza a pod.
mi-chau: S tou W710i to tak ruzovo nevidim napr. k dnesnemu datumu su na ebay.co.uk v ponuke 7 kusov, S toho je jeden pokazeny za 15 £. Cena ostatnych skonci niekde v rozpati 40 - 50 £. Jediny predajca posiela na Slovensko za 9 £. S ostatnymi by si sa musel dohodnut. Teda telefon by ta stal podla mojho skromneho nazoru okolo 55 - 60£
mi-chau napísal:Kriste, to tam maju take lacne mobily ked je na W710i top bid 15 libier??? kde splasim nejaky navod na paypal? Vytvoril som si konto ale mam iba maestro kartu, ziadna VISA, ako na to???
to tak byva.. ale hodinu do konca aukcie cena zvykne brutaaalne stupnut
aj ked byvam v AU tak uz som Xkrat nakupoval zo statov, Ciny, Europy, juznej ameriky a zatial nikdy som na clo nebol ani upozorneny ani som ho samozrejme teda nemusel platit....
Kazdopadne by ma to aj tak zaujimalo ako by to bolo s napr elektronikou ak by som teda napr kupil notas od alienware cez ebay (maju tam origo store), pretoze to vyjde ovela lacnejsie ako ho kupit tu v AU