Sheep napísal:S midnight_manon sa uplne stotoznujem, sam som nemohol najst vhodnejsie slova na opis tejto "situacie". Ja tento problem mapujem uz slusnych par rokov a dost dobre viem ako to vlastne je.
Ale na jednu vec si kamo predsa zabudol a to je ta ze toto robia aj chalani, sice ich nie je tak vela "standardizovanych" v tomto okruhu ale aj tak dost. Ako vazne ked sa zamyslim nad tym ze dnesna doba je otom ze podme sa strieskat, zatrsat, potom mesiac vyhadzovat peniaze a cas na smsky, icq, fotit ptakoviny a nahravat ich do azet galerie. Potom sa vsetci vyspia a ide to zase odznova len s inymi ludmi. O kuminakciu typu "caw cicush" a im podobne nestojim, to je asi dovod preco nemam holku a malo kamaratov. Nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale je to tak. A toto sa nevztahuje len na emo ci ine specificke skupiny, to robi najviac ludi...a podla mna takych je na fore tiez slusne zastupenie.
V podstate ide oto ze kazda holka chce "prachateho" chalana, ktory je vysoka 2m korba. A chalani zase vycackane sexbomby. Ja nehovorim ze sa netreba o seba starat, zalezat si na vzhlade ale proste v dnesnej dobe je to tak trochu prehnane. Chat degeneracia slovnej zasoby je na mieste taktiez. Same sidliskove "crew", navazovanie sa clenov roznych skupin do seba a tak podobne. Dnesny trend mat holku/chalana alebo robit si rebricky kto ju najviac miluje a ine somariny. Toto raz skonci za takych mozno 20 rokov.
Dakujem za ranne pobavenie

To, co spominas je len cast mladeze, urcite nie vsetci/vsetky. To, ze kazda chce prachateho a vysokeho usudzujes z coho? Ved je vela parov, kde to funguje aj bez toho a prave take vztahy vydrzia najdlhsie, lebo v pripade, ze ma chlap vela penazi, tak sa na neho samozrejme taketo slecny lepia a ked tam nie je laska, tak on nema problem najst si po case druhu.
braino.swk: mas pravdu, zatial tu jediny generalizuje iba sheep, nic sa neboj

Shark_NX: o 14:00 na vaclavku malokedy najdes cecha

To su sami turisti a celkovo tu pozorujem akurat viac hoperov nez emo, len niektori hoperi su uzasni, raz si musim nejakeho odfotit

Tak velke veci na takych malych ludoch som este nikde inde nevidel