Cim to je? Doba? Choroba?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Je to jednoznacne dobou. Emo, Tokio Hotel, Vsetky Cool casaky Dívka, Bravo Girl.
U nas na skole to nastastie nieje kedze mame len dve :D
Ale naproti na Gymnaziu je to katastrofa ... Prejdem sa tam na zastavku ... Čaaaaaaf cicuuuuusch ... atd
Z toho sa mi kruti huba jak pri citrone a svrbi ruka ...
Maturantky to uz nastastie preslo. Ale ako jin hovori tie baby to po case prejde a znormalizuju sa ... Ale najhorsia je na taketo vyrastky Metodka ... tam sa prejst po skonceni skoly to su ciste Style Gangy ... Jedna skupinka Emo a na mobiloch si pustaju Tokio hotel a pod. druha skupinka HipHopaci XXXXL tricka a hlinikove retaze a vsetko od 50Cent az po Rytmusa a H16 a Tretia Skupinka Metal Band tazke metly ... a ta slovna zasoba to je najkrajsie :D
Este stastie ze neziem v Prahe ... Tam je to 100x viac rozsirene a prejst sa tam o 14:00 po vaclavaku je na omdletie ... tie ksichty :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

S midnight_manon sa uplne stotoznujem, sam som nemohol najst vhodnejsie slova na opis tejto "situacie". Ja tento problem mapujem uz slusnych par rokov a dost dobre viem ako to vlastne je.
Ale na jednu vec si kamo predsa zabudol a to je ta ze toto robia aj chalani, sice ich nie je tak vela "standardizovanych" v tomto okruhu ale aj tak dost. Ako vazne ked sa zamyslim nad tym ze dnesna doba je otom ze podme sa strieskat, zatrsat, potom mesiac vyhadzovat peniaze a cas na smsky, icq, fotit ptakoviny a nahravat ich do azet galerie. Potom sa vsetci vyspia a ide to zase odznova len s inymi ludmi. O kuminakciu typu "caw cicush" a im podobne nestojim, to je asi dovod preco nemam holku a malo kamaratov. Nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale je to tak. A toto sa nevztahuje len na emo ci ine specificke skupiny, to robi najviac ludi...a podla mna takych je na fore tiez slusne zastupenie.
V podstate ide oto ze kazda holka chce "prachateho" chalana, ktory je vysoka 2m korba. A chalani zase vycackane sexbomby. Ja nehovorim ze sa netreba o seba starat, zalezat si na vzhlade ale proste v dnesnej dobe je to tak trochu prehnane. Chat degeneracia slovnej zasoby je na mieste taktiez. Same sidliskove "crew", navazovanie sa clenov roznych skupin do seba a tak podobne. Dnesny trend mat holku/chalana alebo robit si rebricky kto ju najviac miluje a ine somariny. Toto raz skonci za takych mozno 20 rokov.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

netreba vsak hadzat vsetky do jedneho vreca!

moja priatelka ma 17, nepije, nefajci (dokonca ani na lyziarskom nepila), sme spolu uz takmer rok, ani predomnou dako nestriedala chalanov (tusim mala 2och ale nic extra vraj). Nechodi do barov (vlastne ani ja), dokaze mi dat najavo svoje city (rozplace sa ked vie ze povie alebo urobi nieco co mi vadi-samo nie vzdy), nenadava, nepotrebuje na seba stale uputavat pozornost... mozem jej verit, povie mi vsetko.

Nechcel by som sa chvalit ze aku mam priatelku:D... ale chcel som poukazat ze aj dnes sa DA najst dievca ktore to ma v hlave v poriadku... aj ked to je tazka uloha..

Samozrejme ze 90% dnesnej doby je presne takych ake si opisal, no treba oddelit zrno od pliev :D... ak ti mam pravdu povedat tak normalne dievca najdes skor medzi veriacimi, aj ked si musis dat pozor aby si zas nenasiel prilis ortodoxnu lebo si nevrznes :D.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sheep napísal:S midnight_manon sa uplne stotoznujem, sam som nemohol najst vhodnejsie slova na opis tejto "situacie". Ja tento problem mapujem uz slusnych par rokov a dost dobre viem ako to vlastne je.
Ale na jednu vec si kamo predsa zabudol a to je ta ze toto robia aj chalani, sice ich nie je tak vela "standardizovanych" v tomto okruhu ale aj tak dost. Ako vazne ked sa zamyslim nad tym ze dnesna doba je otom ze podme sa strieskat, zatrsat, potom mesiac vyhadzovat peniaze a cas na smsky, icq, fotit ptakoviny a nahravat ich do azet galerie. Potom sa vsetci vyspia a ide to zase odznova len s inymi ludmi. O kuminakciu typu "caw cicush" a im podobne nestojim, to je asi dovod preco nemam holku a malo kamaratov. Nehadzem vsetkych do jedneho vreca ale je to tak. A toto sa nevztahuje len na emo ci ine specificke skupiny, to robi najviac ludi...a podla mna takych je na fore tiez slusne zastupenie.
V podstate ide oto ze kazda holka chce "prachateho" chalana, ktory je vysoka 2m korba. A chalani zase vycackane sexbomby. Ja nehovorim ze sa netreba o seba starat, zalezat si na vzhlade ale proste v dnesnej dobe je to tak trochu prehnane. Chat degeneracia slovnej zasoby je na mieste taktiez. Same sidliskove "crew", navazovanie sa clenov roznych skupin do seba a tak podobne. Dnesny trend mat holku/chalana alebo robit si rebricky kto ju najviac miluje a ine somariny. Toto raz skonci za takych mozno 20 rokov.
Dakujem za ranne pobavenie :D
To, co spominas je len cast mladeze, urcite nie vsetci/vsetky. To, ze kazda chce prachateho a vysokeho usudzujes z coho? Ved je vela parov, kde to funguje aj bez toho a prave take vztahy vydrzia najdlhsie, lebo v pripade, ze ma chlap vela penazi, tak sa na neho samozrejme taketo slecny lepia a ked tam nie je laska, tak on nema problem najst si po case druhu.
braino.swk: mas pravdu, zatial tu jediny generalizuje iba sheep, nic sa neboj :)
Shark_NX: o 14:00 na vaclavku malokedy najdes cecha :D To su sami turisti a celkovo tu pozorujem akurat viac hoperov nez emo, len niektori hoperi su uzasni, raz si musim nejakeho odfotit :) Tak velke veci na takych malych ludoch som este nikde inde nevidel :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tiež som si všimla tento trend, podľa mňa to ide nejako s dobou. Teda keď porovnám, akí sme boli my kolektív na gympli, tak vtedy nič takéto nebolo. Nebolo nijaké škatuľkovanie, ohováranie, posudzovanie ľudí podľa vzhľadu, peňazí, značkového oblečenia a pod. A to bolo len pred pár rokmi. :!: Keď som maturovala a videla som v tých nižších ročníkoch tie baby, tak mi z niektorých bolo na zaplakanie. Naozaj neviem, čo z nich bude o pár rokov, ale myslieť si, že z toho vyrastú nie je tiež najsprávnejšie. Keď už teraz sú zvyknuté na najdrahší mobil, vreckové 300 sk na deň, obletované zo všetkých strán chalanmi, bez dokonalého nánosu ani smeti nepôjdu vyniesť, pochybujem, že o pár rokov sa to zmení. Možno o trochu k lepšiemu, ale nie úplne. Toto sú pravdepodobne tie "populárne dievčatá". Možno takéto škatuľkovanie populárne vs. lúzerky tu bolo vždy, len nie také markantné, ako je to dnes. A ak tu kedysi niečo také bolo, tak som asi (našťastie) patrila k tým druhým.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Ja tu v mojom nazre teraz asi len pospajam co tu uz bolo spomenute :D
Ja si tiez vsimam take tie "cajocky" a "babenky".. Dost si vsimam a nejak nechapem ako v 14 - 15 rokoch maju zaujmy (ako sa da citat na pokeci atd) bary, kino, sex.. vsak ja som v 15 nevedel co to je bar, vtedy ma trapil akurat tak bike a futbal s kamosmi, tot vse. Do baru som nikdy necitil potrebu ist, a necitim ani teraz ked mam 21, akurat obcas zajst si s priatelkou na disco, zatancovat si atd. ale tiez nastastie chodim na disco na Intraku(Vysokoskolsky) takze taketo nedozrete osobnosti nevidam casto.. Ale naozaj v meste sa da stretnut takychto "osobnosti" koopec. Dnesna doba je akasi zblbnuta (sorry za vyraz) a vytriedilo sa zopar stylov a kazdy "musi" niekam patrit, inac je out.. No neviem, ale ja nepatrim (asi)nikde (sice rock to je ono :D )
Ale zas taketo vekove hladiny ( 14- 15) si nejako vsimat nemusim, beriem to s rezervou, retoze tam trepe puberta a starsie pridu k rozumu. Len nechapem co je pre tie 15tky take uzasne na tych baroch :o
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

GothaR co tam niekedy jazdim sluzobne tak to je strasne ... z Malych HipHoperkov mi je strasne na smiech ... Zas tam je strasne vela Punkerov poprepichovanych zo vsetkych stran atd... Celkovo je Praha viac uletena v tomto. Ale baby su alebo nieco na styl Avril alebo Emacky ... Hiphoperskych slepic tam vela nenajdes
Gothar
Moderátor
Moderátor

Shark NX napísal:GothaR co tam niekedy jazdim sluzobne tak to je strasne ... z Malych HipHoperkov mi je strasne na smiech ... Zas tam je strasne vela Punkerov poprepichovanych zo vsetkych stran atd... Celkovo je Praha viac uletena v tomto. Ale baby su alebo nieco na styl Avril alebo Emacky ... Hiphoperskych slepic tam vela nenajdes
No mozno chodime po inych castiach, my tu mame 2 stredne skoly a prave vacsinou vidim take obycajne alebo hopersky ladene baby, sem-tam nejaku emo/avril :) A je pravda ze tu je dost vela santusakov oblecenych na styl punk a s tymi tunelmi v usiach ci co to je. No uz sme OT :)
bolek: ano, to delenie tu bolo vzdy, len teraz sa tie rozdiely asi naozaj zvacsili, mne dost vadi aj to, ze niekto si vyslovene potrpi na znackovych veciach a je jedno ci vyzeraju dobre, hlavne je, ze su znackove a pritom u cinanov sa daju kupit dorbe vyzerajuce veci za zlomok ceny. Ja osobne presadzujem kombinaciu znackoveho s neznackovym, to podla mna moze vyzerat najlepsie, lebo napriklad pekne rifle od cinanov som davno nevidel :) Od nich su najlepsie tricka.
PS: aj vam sa zda, ze niektore veci napriklad od Replay posobia tak, ako keby vyrobca zobral nejake stare roztrhane robotnicke oblecenie a iba na to hodil znacku?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

gothar ja viem ze je to iba cast mladaze ale tento problem sa tyka ich, nebudeme tu riesit mladez ktora je este chvala bohu v poriadku, ale ako vidis tentno styl zachytava pomerne dost velke uzemie a nymslim ze je ich iba maly kusok.....cize to ze sklatulkujem istu cast populacie, ja o tom viem.ved tato tema je zamerana iba cisto na nich!
Sheep
Addict
Addict

GothaR

ved sa si mi vyznacil hrubym ten text, ano mohol som napisat "kazda" holka, samozrejme neverim ze si nepochopil ze som tym myslel len cast mladeze, tot vse aby bolo jasne...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

GothaR napísal:PS: aj vam sa zda, ze niektore veci napriklad od Replay posobia tak, ako keby vyrobca zobral nejake stare roztrhane robotnicke oblecenie a iba na to hodil znacku?
Áno, je to tak. Ale to sú trendy, niekedy príde niečo, čo by so podľa mňa polka ľudí pred tým nedala na seba, ale predsa keď je to zrazu v kurze, treba ísť s dobou a bách polovica mesta má na sebe ružovú, o pol roka khaki potom etno atď. :roll:
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

fizz napísal:Jezisi kriste. Zase riesite v podstate to, ake strasne je teraz najst si dievca, ktore je normalne, nepise aK0 PSyXIcKY X0R4 KRavA a bla bla bla... Niekedy mi to pripada, ze toto rozpravanie o tom, ze mam 15-18 a vsetky dievcata 15-18 rocne su strasne je jedine o tom, ze 90% chlapov v tomto veku potrebuje cicu na chvalenie sa pred kamaratmi a ked zistia, ze dedinskeho DJ-a taketo cice nechcu, tak sa zacne tvarit, ze aka je strasna doba, ake su tieto baby povrchne a ako on ziadnu z nich nechce. Uvedomte sa. Btw. keby ste prestali pozerat po 15rocnych s kilom make-upu na ksichte, mozno by ste tie tisice normalnych dievcat uvideli.
Ja len tolko ze nemam ani 15, ani 18, (21) a takisto mam holku, takze mi je jedno ci po mne letia alebo neletia nejake pubertalne 15ky a ani sa po ziadnych neobzeram a uz voobec sa mi nepacia nejake zmalovane (vid tema makeup vs. prirodzena krasa) , proste som sa len zamyslel spolu s ostatnymi ze ci je to OK,aka je dnesna mladez, ako jej zalezi na image-i a pod. :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

kokooooos prvyraz suhlasim s fizz ...nemyslim s tou castou kde dava dole MIDNAJTA :) ...ale s tou ze je vela fajn bab a kto nechce do styku s fenomenom dnesnych "pobehlic" nepride
Gothar
Moderátor
Moderátor

Sheep napísal:GothaR

ved sa si mi vyznacil hrubym ten text, ano mohol som napisat "kazda" holka, samozrejme neverim ze si nepochopil ze som tym myslel len cast mladeze, tot vse aby bolo jasne...
Tak uver, lebo som nepochopil, sam si si v tom prispevku nasr*l do klavesnice a uz to neukecas :)
fizz: pravdu mas, tiez nemam rad taketo kecy o tom, ze niekto ziadnu/ziadneho nechce lebu su vsetci blbi, skor prijmem fakt, ze proste nikoho nehlada lebo teraz sa na to neciti, atd.
Sheep
Addict
Addict

GothaR napísal:Tak uver, lebo som nepochopil, sam si si v tom prispevku nasr*l do klavesnice a uz to neukecas :)
fizz: pravdu mas, tiez nemam rad taketo kecy o tom, ze niekto ziadnu/ziadneho nechce lebu su vsetci blbi, skor prijmem fakt, ze proste nikoho nehlada lebo teraz sa na to neciti, atd.
kaslat nato, pisal si ze si mal nad cim rano usmiat, takze moj post aspon nejaky ucel mal tak co este chces? :D
midnight_man
Guru
Guru

Ty vole fizz, jako ja som pocul o tom klube ale nemyslel som ze si az taka je*la.Co tu ucocis domna? a k tomu Djingu, ja som z mesta keby nieco..ziadne dedinke zabavy nehram.si chod dat sprchu dievca

/// k tym holkam..15 rocnu pipku, alebo dievca stylu Fizz ktore si mysli ze pojedlo vsetku mudrost sveta, o take nechcem ani pohladom opret.

si rozhodte prispevky na 2 casti..normalny inteligentny clovek vyjadri svoj postoj k danej teme, ta druha cast ktoru radsej ani nepomenujem lebo tu bude vojna, zacne riesit, ze co tu riesime. zamyslite sa
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

konecne normalna tema a vy tu uz po sebe pi*ujete ...
v prvom prispevku je problem pekne opisany, lenze sa mi zda ze su tam trosku viac spominane dievcata, podla mna su tymto rovnako postihnuti aj chapci/muzi/samci :P
mna to uz dlhsie trapi, lebo som mladsi a musim dost dlho hladat ludi, s ktorymi mi je dobre, zit sa s tym da a aspon mam a par ludmi nekonecnu a aktualnu temu na rozoberanie
SRneC napísal:je vela fajn bab a kto nechce do styku s fenomenom dnesnych "pobehlic" nepride
to si nemyslim kedze take stretavam kazdy den, ale asi to myslis tak ze kto ich nechce stretavat, kludne si moze chodit po kanaloch

a este vam tu dam jeden extremny pripad profilu na pokeci :

Kód: Vybrať všetko

ThaQ mam rada swojich priatelow......welmo!:D som rada ked snimi mozem byt !:D......ludia bezfoto ani nepiiste!:) pocuwam aj RaP aj EmO thaQze som emo-hoperQa a komu sa nepaci nech ma stym ani neotrawuje.....nazor na chalanow ...hh:D mno ste je*nuty bo nikdy newete co cete!!!=D =D ale sakwas chapem ze mate myslenie ..slabse!:D......No a ete co? sak sa spytaj..mozno odpowiem......!:D IcQ som sem tez cela dat ale potom ze radsej nje?!:D ....no a ja uz mam fpici!...vsetko:D thaQ treba!:D ...jop jop...=D ...MUSITE MUSITE SI UZIWAT!!:D.......ideme dal co uz ziwot je kur*a ..ale to je uznepodstatne!!!!!......cmuQa.....neznasam nudu..a tichich chalanow...! cize ked pisete zdy musi byt rec.je** ked neodpisem bude to tym!!:D:D je*te n ziwot na seckooo!!:D:D uz jak jaa...zmenila som sa ze wraj ale sak no pohodka....=)))........a ta moja uchwat prezywka IWORY more :D:D:D abo Mici ..to e sexi hah=))) maam p**i ze som NAMYSLENaaa....ked'som bola mala bola som namyslena.....ale teraz uz nemam chybu!!!!:) A ete nenawidim ziw ot !!!!!Ale zato milujem rozne paarty!.....a take weci..=))..ehm:P..............mam zelanie ...ale to warn tu uz pisatnebudem!!!!!
taku by som teda stretnut nechcel
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

prva tema v LVP s ktorou sa stotožnujem jednoducho ma to se*e ked sa dohodnem s kamaratkou von pridem tam a su tam dalši traja chalani vždy čo najviac stary (to je strašne "in") alebo ked mi baba povie zavolaj mi pojdeme niekam a volam jej a už sa vyhovara že dnes nejde a nasledne ju stretnem na ulici s partiou chalanov.Je to smutne ale je to tak nepoznam ZIADNU babu s ktorou sa da porozpravať a nepretvarovat sa pritom ako suhlasim s jej pi*ovnými nazormi na chalanov s ktorou musim vždy suhlasit lebo inak by sa namna naštvala že aky som trapko a radšej ide za svojim minimalne o 4 roky staršim kamaratom lebo však on je taky zlaty.Dalšia vec baby nenavidia ked pred nimi hovorime o inych babach ale oni to možu. mam kamaratku ktora sa mi pači a snažim sa to jej dat najavo lenže ako ked predo mnou stale spomina ineho aky on je športovec a aky je pekny a co on vie.Ako keby to baby robily naschval priklad :zavolala ma na oslavu a cely večer hovorila o tom ze je skoda ze tu on nieje alebo ma k sebe zavola na velku noc zatialco tam je aj ten jej super idol. :evil: ktory sa tvari jak najvacsi masovy vrach a ja tam opat musim pocuvat tie je**e kecy tak prečo nezavola na oslavu jeho prečo ? aby som viac trpel aby mi ešte viac dala najavo že nemam žiadnu šancu?Srat na dnešne dievčata su to nafukane pi-e ktore sa len stale potrebuju machrovat kolko maju chalanoc kamaratov a inak Fizz predtym si bola v pohode a zrazu si taka arogantna až nechapem
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Mňa by len zaujímalo čo sa tým babám páči na tých plešatých búchačoch? :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Tempus7 napísal:Mňa by len zaujímalo čo sa tým babám páči na tých plešatých búchačoch? :roll:
cista frajerina tempus...nic viac
Napísať odpoveď