Nejde vypnúť notebook

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nejde vypnúť notebook

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdravím, chcem sa spýtať niekedy sa mi stane, že nejde vypnúť book, už fakt neviem čo s tým môže byť. Zdôrazňujem urobí to len niekedy, ak idem cez štart a vypnúť nič ani po 15 minútach nato nezareaguje. Ide ďalej. Skúšal som to už aj tak, že som do príkazového riadka napísal shutdown -s, ale tiež nič okno naskočilo odpočet skončil, ale nič. Book išiel ďalej, nedá sa to vyriešiť inak, ako odpojením akumulátoru a zdroj prúdu ( elektrickú sieť ).
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no neviem aky mas book ale vecsinou sa dlhsie pridrzi tlacidlo zpanut a tak ti ho vipne naisto
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ak mas xpcko vitaj v klube mne sa to stava celkom casto na roznych pocitacoch s tymto systemom a neviem vobec kde by mohla byt chyba ja to riesim tak ze ctrl+alt+del
a hore v niektorej z tych koloniek dal shut down a tusim to slo alebo este moznost ktora mne osobne fungovala je taka ze najprv sa odhlas a potom daj az vypnut :wink: vela stastia
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:ak mas xpcko vitaj v klube mne sa to stava celkom casto na roznych pocitacoch s tymto systemom a neviem vobec kde by mohla byt chyba ja to riesim tak ze ctrl+alt+del
a hore v niektorej z tych koloniek dal shut down a tusim to slo alebo este moznost ktora mne osobne fungovala je taka ze najprv sa odhlas a potom daj az vypnut :wink: vela stastia
no skuim ked sa to stane znova, je to xp home edition, a book fuji siemens
PayteR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PayteR »

neskora odpoved ale predsa nikomu este moze pomoct...mne to robilo na Aspire 5920G , a po umornom skusani som zistil ze to robi soft ku webkamere(Acer Crystal Eye webcam), nainstaloval som starsiu verziu a vsetko slape ako ma
TheBastard
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TheBastard »

mam ten isti notebook a par krat sa mi stalo ze mi sekol windows.. podrzal som tlacitko vypnut a vypol sa, popripade skus vybrat baterku ale to neodporucam :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

TheBastard napísal:mam ten isti notebook a par krat sa mi stalo ze mi sekol windows.. podrzal som tlacitko vypnut a vypol sa, popripade skus vybrat baterku ale to neodporucam :)
To s tou baterkou tak som to riešil, pretože to inak nešlo :?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

GIGABYTE napísal:To s tou baterkou tak som to riešil, pretože to inak nešlo :?
s tou baterkou to je blbost fakt by osm to nerobil...ked drzis gombik na zapnutie tak sa book nevypne???musi sa...mne toto robilo niekedy na desktope ale uz to nerobi...ked to nereagovalo na prve vypnutie tka som dal znova kym sa nevyplo
TheBastard
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TheBastard »

Tak zajdi snim do servisu pokial mas zaruku tak ti to opravia zadarmo. Popripdade format C: a znova nainstaluj
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

TheBastard napísal:Tak zajdi snim do servisu pokial mas zaruku tak ti to opravia zadarmo. Popripdade format C: a znova nainstaluj
Už to išlo aj na reklamáciu, ale vraj sa závada neprejavila...
Napísať odpoveď