Nejde vypnúť notebook
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Nejde vypnúť notebook
Zdravím, chcem sa spýtať niekedy sa mi stane, že nejde vypnúť book, už fakt neviem čo s tým môže byť. Zdôrazňujem urobí to len niekedy, ak idem cez štart a vypnúť nič ani po 15 minútach nato nezareaguje. Ide ďalej. Skúšal som to už aj tak, že som do príkazového riadka napísal shutdown -s, ale tiež nič okno naskočilo odpočet skončil, ale nič. Book išiel ďalej, nedá sa to vyriešiť inak, ako odpojením akumulátoru a zdroj prúdu ( elektrickú sieť ).
-
cORP.
Addict
ak mas xpcko vitaj v klube mne sa to stava celkom casto na roznych pocitacoch s tymto systemom a neviem vobec kde by mohla byt chyba ja to riesim tak ze ctrl+alt+del
a hore v niektorej z tych koloniek dal shut down a tusim to slo alebo este moznost ktora mne osobne fungovala je taka ze najprv sa odhlas a potom daj az vypnut
vela stastia
a hore v niektorej z tych koloniek dal shut down a tusim to slo alebo este moznost ktora mne osobne fungovala je taka ze najprv sa odhlas a potom daj az vypnut
-
GIGABYTE
King
no skuim ked sa to stane znova, je to xp home edition, a book fuji siemensINDIGOcorp. napísal:ak mas xpcko vitaj v klube mne sa to stava celkom casto na roznych pocitacoch s tymto systemom a neviem vobec kde by mohla byt chyba ja to riesim tak ze ctrl+alt+del
a hore v niektorej z tych koloniek dal shut down a tusim to slo alebo este moznost ktora mne osobne fungovala je taka ze najprv sa odhlas a potom daj az vypnutvela stastia
-
TheBastard
Zablokovaný
-
Hulkm
Professional
s tou baterkou to je blbost fakt by osm to nerobil...ked drzis gombik na zapnutie tak sa book nevypne???musi sa...mne toto robilo niekedy na desktope ale uz to nerobi...ked to nereagovalo na prve vypnutie tka som dal znova kym sa nevyploGIGABYTE napísal:To s tou baterkou tak som to riešil, pretože to inak nešlo
-
TheBastard
Zablokovaný