MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

stanulik napísal:ja to urcite pozeram, spat nepojdem rano uz, lebo na 2 hod lahnut si sa mi neoplati.. a v skole si dam kavu dve ;) a bude dobre..
jasné..pozerať to treba..však na tomto zápase dosť záleží ako dopadne :) I keď ráno makám o 5tej na prax ale to ma netrápi :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Zda sa, ze nas tu v noci bude vcelku dost :) .

Ja planujem ist o chvilku zalahnut, dat budik na jednu, kuknut hokej a potom kedze uz sotva zaspim sa ucit....ach....snad budme po tom hokeji mat dobru naladu :) .
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vyspaty uz som, teraz hokej nazivo nech som vo forme ked Supler zavola :-D a potom drzat palce nasim, verim ze to zvladneme 4:2
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

caka nas naozaj tazky zapas, Nemci budu hrat z hlbokeho bloku na uzkom klzisku nam to bude robit este vacsie problemy ako na plochach europskych rozmerov. Bude to sakramentsky narocny hokej. Treba dat 1 - 2 rychle goly a Nemci budu nuteny viac utocit, tym padom by sa otvoril priestor.

P.S. i ja idem teraz lahnut o 1 vstanem(ak vobec zaspim) a budem kukat hokej ;) takze o 1 sa stretneme pred telkou :-D a aj na fore.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Aj ja nastavujem budik 8) len skoda ,ze mam net iba do 00:00 :(Vysledku 4:2 by som sa tiez potesil :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

hojko napísal:Rusko s Ceskom, tak to bol vyborny zapas, bolo sa na co pozerat a som rad, ze Rusko vyhralo. Ved kto by uz len drzal Cechom 8)
Musím ti protirečiť, pretože to bol dosť úbohý hokej, nemalo to ani šťávu a ani niečo extra.... proste mi to pripadalo akokeby naša extraliga.... aj ked češi boli lepší, viac kombinovali a hrali týmovo ale rusi? to je stará ruská škola.... všetci hrabú za seba, kebyže hrajú viac týmovo tak by to bol krásny hokej.... a česi by si ani nepípli.... ale tak dajte rusovi rozum..... :? :lol:

Ale som zvedavý na dnešný nočný zápas s Nemcami.... :P No normálne tipujem že to skončí 2:3 že prehráme ale tak snažím sa veriť chlapcom a ukážu že aj bez hráčov z NHL dokážu dobre zahrať... a vyhrajú to.... hádam nesklamú kedže idem pozerať, lebo ak hej, tak zajtra učite bude z matury 5 :lol: :lol: :lol:
LordHaart
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LordHaart »

no tak finsko norsko zatial haluz :D jak to takto skonci /remizou/ to by bolo pre nas veelice vyhodne :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

LordHaart napísal:no tak finsko norsko zatial haluz :D jak to takto skonci /remizou/ to by bolo pre nas veelice vyhodne :)
Nam by to v pripade prehry z Finskom bolo platne ako voda v kosi. Nakoniec to Fini usmudlali a to sme si mysleli ako tragicky sme s Normi zahrali (resp. ja som si myslel :-D )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som bol s clovekom, ktory sa pohybuje v hokeji uz dlhsi cas a aj pri reprezentacii. Podla jeho slov Supler pravdepodobne teraz v lete pri repre skonci, pretoze vela ludi na SZLH ma vycitky voci jeho praci, este viacej vycitiek a problemov ma s hracmi. Vela hracov odmietlo reprezentovat a casto to zakryvali zraneniami, ale hlavny dovod nereprezentovat bol Super a jeho arogantny pristup. Ciger nesiel robit asistenta preto, pretoze sa na analyze supera postavil proti Cigerovi a povedal svoj nazor na to, ze to co hovoril Super tristvrte hodiny (monolog) je hlupost a tak sa hrat neda. Cigera sa zastalo viacej hracov a ked videl Supler, ze to asi nepresadi, tak analyzu ukoncil. Tolko zo zakulisia.

Moj tip na zapas s Nemeckom: prehrame 2:3 :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

hojko nestras :D

necakam do stvrt na 2 na zapas na to aby som sa pozeralako prehrame. dufam ze vyhrame aj ked co si spatne spominam na nase zapasy s nemcami tak to bolo vzdy "o hubu" tak uvidime. a som zvedavy na tie retro dresy
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Vidlei ste ten výsledok Fínsko-Nórsko ze 3:2 no ja som nemohol :D asi mali zly den Fini

//hojko podla toho co zatial vidim prehrame aj viac :(
stanulik
Light Professional
Light Professional

nase primabaleriny nevedia hrat oslabovky, nevedia si vykryt priestor pred branou. Nemci nas zahanaju do rohov klziska a z tamade gol tazko dame. nemci su bohuzial lepsi. katastrofa.

mna by zaujimalo co vlastne na treningoch robia ? presilovky, ziaden nacviceny signal. kazdy rok je to to iste. mame problemy s oslabeniami a aj s presilovkami. nechapem, preco netrenuju hlavne to. ale furt sa len rozkorculovavaju, ako keby nevedeli korculovat. teraz sa ukazuje prava sila nasho timu a naco na MS mame.nie s normi vyhrat je umenie, ktori nevedeli co vlastne chcu hrat,bo hrali bez koncepcie.

//nasi hraci su na cisto dementi. nemci nas vycvicuju. hanba.toto muzstvo malo ostat doma.
otazka nad kym toto muzstvo dokaze vyhrat ? nad talianskom,slovinskom,norskom,francuzskom... proti zvysnym muzstvam nemame sancu. zle sa to pocuva, ale je to tvrda realita.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Nemci dve sance, dva goly. Dufam, ze teraz dostaneme treti nech mozem ist spat. Vysvetli mi niekto ako ten mantavy debil Kollar moze hrat centra prveho utoku?

edit: skoda tej tycky, mohlo byt po zapase
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vyzera to velmi zle. :( Sice chalani bojuju, ale Nemci su vsade. Hraju tvrdo, nefauluju zbytocne a hlavne dobre hraju presilovky. Dufam, ze sa nasi vzchopia a otocia to. Uz ked som hore, nech to stoji za to.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

márny su, skladaný sa poskladal, a to bol aj najlepší výkon nášho týmu po prvej tretine :(
stanulik
Light Professional
Light Professional

p4ra napísal:Vyzera to velmi zle. :( Sice chalani bojuju, ale Nemci su vsade. Hraju tvrdo, nefauluju zbytocne a hlavne dobre hraju presilovky. Dufam, ze sa nasi vzchopia a otocia to. Uz ked som hore, nech to stoji za to.
bojuju ?? sak este nic neukazali, tak sa nebojuje. sak sancu si nevedia vytvorit. a oni sa stazuju, ze su pod tlakom bo im nikto nefandi. stazovat sa, to im ide.hokej vobec. bojovnost nechali v satni.
t0m4s3 napísal:Nemci dve sance, dva goly. Dufam, ze teraz dostaneme treti nech mozem ist spat. Vysvetli mi niekto ako ten mantavy debil Kollar moze hrat centra prveho utoku?

edit: skoda tej tycky, mohlo byt po zapase
mantavych tam je viac.taky otrasne zlozeny tim sme na MS tusim este nemali.nechapem ako sa tam polka hracov vobec dostala.
viem, ze dostanem vela K- ale mam v <>, ale ja nebudem sediet a zaslepene kukat a hovorit,ze hrame skvelo ked to tak nie je. realita je realita. medzi 8.najlepsich sa nedostaneme.

//a ten analytik v tom studiu, ci boha dalsi muderlant, ma zazracnu ceruzku nevie co rozprava, ale hlavne ze kresli, nechapem naco to rozprava ked kazdy to videl.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zatial sa moja prognoza na prehru vyplna, raz darmo, taky antihokej s betonovanim v strednom pasme ako predvadzaju Nemci, tak na to hrat nasi nevedia.
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

keby zbytocne nefaulovali v utocnom pasme,nedostali by sme mozno tie 2 goly.. ale aj tak nemci su vsade... :?
stanulik
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:Zatial sa moja prognoza na prehru vyplna, raz darmo, taky antihokej s betonovanim v strednom pasme ako predvadzaju Nemci, tak na to hrat nasi nevedia.
hojko, taka otazka proti komu nasi vedia hrat ?? proti 4 muzstvam ktory su dopredu oznaceny za outsiderov, proti tymto muzstvam nasi zarucene vedia hrat.
Stullko napísal:keby zbytocne nefaulovali v utocnom pasme,nedostali by sme mozno tie 2 goly.. ale aj tak nemci su vsade... :?
aj tak sme ich nemuseli dostat, keby sme si vedeli vykryt priestor pred branou, ved pri prvom gole ten hrac Sturm(ci ako mu meno) bol nekryty a pekne si prikorculoval az pred branu a obranca kukal niekde inde a tvaril sa ja nic ja muzikant.

//btw. uz sa tesim ako nas vycvicia fini, to bude sranda, nemozu si dovolit zavahanie tak na nas tak vyletia, ze koniec. v tabulke skoncime 3. ak vobec. lebo ak nemci vyhraju nad nami, my prehrame nad finmi a nori potom vyhraju nad nemcami . budeme mat 3 body rovnako ako nemci a nemci pojdu dalej lebo maju lepsi vzajomny zapas. nori budu mat 4 body a fini 8. to bude hanba.
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

je to dost smutne.. to ma ani nebavi pozerat,ked je to takto.. :? ale tak mozno sa pozbieraju...
Napísať odpoveď