MS v hokeji 2008
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
hanba, hanba, hanba, Supler okamzite prec. Toto muzstvo nehra hokej ani na urovni Nemcov a Nemci zasluzene vedu 2:0. Ziadne vyhovorky nepomozu, jednoducho Slovenska extraliga je slaba ako caj a bez hracov v NHL sme vzdycky odkazani na tragicke vysledky, co sa potvrdilo a este len potvrdi az tento rok. Je mi do placu ked vidim ten antihokej co nasi hraju.
presne tak, s tymto sa neda nesuhlasit. konecne i ten prihluply komentator Hajko povedal, po dlhoooom case pravdu. Ze nemci vyhravaju zasluzene.t0m4s3 napísal:hanba, hanba, hanba, Supler okamzite prec. Toto muzstvo nehra hokej ani na urovni Nemcov a Nemci zasluzene vedu 2:0. Ziadne vyhovorky nepomozu, jednoducho Slovenska extraliga je slaba ako caj a bez hracov v NHL sme vzdycky odkazani na tragicke vysledky, co sa potvrdilo a este len potvrdi az tento rok. Je mi do placu ked vidim ten antihokej co nasi hraju.
//no dali sme kontaktny, uvidime ci sa schopia. este,ze Visna vie strielat.
nase muzstvo je zvlastne, prehravame 1:3 a tusim, by pomohlo kompetentnym ak by sme naozaj hrali v skupine o zachranu,nech sa spamataju. bo toto neni mozne co tam hrame.resp. nehrame.t0m4s3 napísal:Hrat oslabenie v styroch hracoch s jednym hrotom som nevidel hrat ani Japoncov
//tak toto ma dostalo 10 sekund pred koncom prestali hrat a uz si dali prestavku im je jedno, ze prehravaju o 2 goly a ist potiahnut a skusit vystrelit to sa nikomu nechce.a toto je bojovnost ? otraaas, hnus. idem spat mozem dlabat taky hokej.
budeme hrat aj s USA aj s CAN a asi aj s lotyssmi. lebo bude ta super E ci F skupina, takze tak ci tak pojdeme domov a medzi 8 naj sa nedostaneme.M@rt1n napísal:aha takze Nemci musia vyhrat nad normia my budeme 3. a budeme hrat s USA alebo CAN
a ideme domov
//nasi su hrozne pomali korculiari. Mezei riadny zadubenec, ci boha naco odplacal? jak mozme hrat s takymi imbecilmi ?