nezapne sa:(
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nezapne sa:(
zdravicko..mam SPV M2000 alebo tiez Qtek 9090..mal som na nom WM 2003 a aky som bol blby tak som si ho chcel preinstalovat na novy WM 6..pocas instalacie sa zariadenie nejakou nahodou odpojilo z USB a odvtedy sa mi nechce ani zapnut..ma s tym niekto nejake skusenosti?
PS..nedavajte mi pls linky na zahranicne fora...
PS..nedavajte mi pls linky na zahranicne fora...
-
guess.whoo
Redeemer
hmmmm vysvetli mi ako sa ti mohol odpojit z USB ? mal som ho (Qtek 9060 v podstate to iste ....) ma to kolisku a nie je sanca aby sa sam odpojil ak si do neho nedrbal ... a v navode na nahodenie WM5,6,... je stale pisane neodpajajte ani nic podobne ... boze ludia sa to konecne naucte robit ...
add odkazy na zahranicne fora nechces ? tam je to najlepsie popisane a je tam riesenie asi 99% problemov ktore mozu vzniknut ...
add ako pisal kolega nado mnou ak sa nedostanes do BL tak potom jedine total reset (ten sa prevadza tak ze vyberies baterku a aj zaloznu baterku ...ale k tej sa da dostat jedine rozobranim pristroja ak si dobre pamatam ...)
add odkazy na zahranicne fora nechces ? tam je to najlepsie popisane a je tam riesenie asi 99% problemov ktore mozu vzniknut ...
add ako pisal kolega nado mnou ak sa nedostanes do BL tak potom jedine total reset (ten sa prevadza tak ze vyberies baterku a aj zaloznu baterku ...ale k tej sa da dostat jedine rozobranim pristroja ak si dobre pamatam ...)
-
guess.whoo
Redeemer
to s tym odpojenim si tiez nedokazem vysvetlit..pracovalo vsetko ako ma podla navodu a odrazu mi vypisalo ze pripojenie stratene..pozriem na pristroj a uz bol v ritiob3l1x napísal:hmmmm vysvetli mi ako sa ti mohol odpojit z USB ? mal som ho (Qtek 9060 v podstate to iste ....) ma to kolisku a nie je sanca aby sa sam odpojil ak si do neho nedrbal ... a v navode na nahodenie WM5,6,... je stale pisane neodpajajte ani nic podobne ... boze ludia sa to konecne naucte robit ...
na zahranicne fora preto, lebo nieze by som nevedel dobre po anglicky, ale niektore vyrazy ktore su dost dôlezite, resp. cele vety alebo navody aj ked si ich doslovne prelozim mi nedavaju zmysel...sorry no
-
guess.whoo
Redeemer
-
guess.whoo
Redeemer
-
Mateq
Medium Professional
Zrejme si ho odfajčil a pomôže už len servis. Na to odpajanie pri flashovani treba dávať bacha.guess.whoo napísal:omg...mam ho tri dni:
Inak odkiaľ ho máš? Aj keď vzhľadom na vek (telefónu) si myslím že niekde na inzerát. Pokiaľ by si odfajčil nový z obchodu tak by si ho mohol skúsiť reklamovať že "si rozbalil krabicu a on nešiel zapnúť"
-
guess.whoo
Redeemer