nezapne sa:(

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nezapne sa:(

Príspevok od používateľa guess.whoo »

zdravicko..mam SPV M2000 alebo tiez Qtek 9090..mal som na nom WM 2003 a aky som bol blby tak som si ho chcel preinstalovat na novy WM 6..pocas instalacie sa zariadenie nejakou nahodou odpojilo z USB a odvtedy sa mi nechce ani zapnut..ma s tym niekto nejake skusenosti?

PS..nedavajte mi pls linky na zahranicne fora...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Otazka je, ci sa dostanes aspon do Bootloader modu. Ak ano, malo by to ist znova naflashovat (hoci sa ti po pripojeni k PC nijak nehlasi a Active Sync sa tvari ako nepripojeny)
Pre Qtek 9090 by si sa mal do BL modu dostat nasledovne:

Bootloader mode:
[Record] + [Power] + [Soft reset]
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a to musim mat vtedy pripojeny k pc?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

nemusis, len vyskusaj stlacit tuto kombinaciu klavesov - ak sa dostanes do bootloader modu, je sanca ze to naflashujes aj doma :) Ak nie, jedine servis
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

hmmmm vysvetli mi ako sa ti mohol odpojit z USB ? mal som ho (Qtek 9060 v podstate to iste ....) ma to kolisku a nie je sanca aby sa sam odpojil ak si do neho nedrbal ... a v navode na nahodenie WM5,6,... je stale pisane neodpajajte ani nic podobne ... boze ludia sa to konecne naucte robit ...
add odkazy na zahranicne fora nechces ? tam je to najlepsie popisane a je tam riesenie asi 99% problemov ktore mozu vzniknut ...

add ako pisal kolega nado mnou ak sa nedostanes do BL tak potom jedine total reset (ten sa prevadza tak ze vyberies baterku a aj zaloznu baterku ...ale k tej sa da dostat jedine rozobranim pristroja ak si dobre pamatam ...)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tento som mal rozobrany takze ak by boli nejake otazky tak sa pytaj...
ale najlepsie riesenie je asi tie zahranicne fora, pripadne sa skontaktovat s nejakym znamym a spolu pritom posediet,
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:hmmmm vysvetli mi ako sa ti mohol odpojit z USB ? mal som ho (Qtek 9060 v podstate to iste ....) ma to kolisku a nie je sanca aby sa sam odpojil ak si do neho nedrbal ... a v navode na nahodenie WM5,6,... je stale pisane neodpajajte ani nic podobne ... boze ludia sa to konecne naucte robit ...
add odkazy na zahranicne fora nechces ? tam je to najlepsie popisane a je tam riesenie asi 99% problemov ktore mozu vzniknut ...

add ako pisal kolega nado mnou ak sa nedostanes do BL tak potom jedine total reset (ten sa prevadza tak ze vyberies baterku a aj zaloznu baterku ...ale k tej sa da dostat jedine rozobranim pristroja ak si dobre pamatam ...)
to s tym odpojenim si tiez nedokazem vysvetlit..pracovalo vsetko ako ma podla navodu a odrazu mi vypisalo ze pripojenie stratene..pozriem na pristroj a uz bol v riti

na zahranicne fora preto, lebo nieze by som nevedel dobre po anglicky, ale niektore vyrazy ktore su dost dôlezite, resp. cele vety alebo navody aj ked si ich doslovne prelozim mi nedavaju zmysel...sorry no
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

a este keby si tu aj napisal ci si sa uz pokusil dostat do BL modu... :roll:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

STomko napísal:a este keby si tu aj napisal ci si sa uz pokusil dostat do BL modu... :roll:
power a soft reset button viem ktore su..napis mi ze ktory je ten record a skusim to..mal som ho teraz u jedneho chlapika takze sa nedalo skor
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

tak v prvom rade je to tvoj qtek, nie moj :) ty by si ho mal poznat :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

omg...mam ho tri dni:Dnevies co to moze byt ten record button?

//

ok uz som zistil ktory to je..nefunguje to tak
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

guess.whoo napísal:omg...mam ho tri dni:
Zrejme si ho odfajčil a pomôže už len servis. Na to odpajanie pri flashovani treba dávať bacha.
Inak odkiaľ ho máš? Aj keď vzhľadom na vek (telefónu) si myslím že niekde na inzerát. Pokiaľ by si odfajčil nový z obchodu tak by si ho mohol skúsiť reklamovať že "si rozbalil krabicu a on nešiel zapnúť" :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no len tento nemam z obchodu bohuzial..z inzeratu resp. z fora a uz som s nim par mobil shopov pobehal teraz ho mam v jednom ale tam bude vraj cena cez 1000 :(
Napísať odpoveď