MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

q-parser
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Idem spat...neda sa na to pozerat. Tento rok prehrame aj trenky!
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

q-parser napísal:Idem spat...neda sa na to pozerat. Tento rok prehrame aj trenky!
presne,dalsi gol na ceste...
/mozno aj 2
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ale chlapci nezufajme mzno dame Fínov :D ak budú hrať ako proti Nórom :D

//ty nasi su inteligentny zacnu ako tak hrat az ku koncu :roll:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

goool hahah gratulujem :D 4:2
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

M@rt1n napísal:ale chlapci nezufajme mzno dame Fínov :D ak budú hrať ako proti Nórom :D

//ty nasi su inteligentny zacnu ako tak hrat az ku koncu :roll:
nori nic nehrali a aj kebyze hrame ako nori by nam to nic nepomohlo
proti finom prehrame 3-golovym rozdielom :cry:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

TFT-kenny napísal:nori nic nehrali a aj kebyze hrame ako nori by nam to nic nepomohlo
proti finom prehrame 3-golovym rozdielom :cry:
vacsim,fini nas rozbiju, ked budeme hrat tak jak dnes. Selanne da hattrick ;)
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

prvy zapas s akym takym superom a ukazalo sa aky je nas vyber,verim im aj dalej ale tie nase presilovky dakedy..........dokopy sme za cely zapas nasi nic neukazali,casto stracali puky v jasnych situaciach......a ty rozhodcovia piskaju dakedy take zakroky ze sa mi az verit nechce a to nemyslim len zapas Slovensko - Nemecko :?
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

proste je to velka hanba pre slovensky hokej :x
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ak skončíme v skupine tretí, čo asi aj skončíme, tak budeme hrať opäť 2 zápasy o 01:15 a jeden o 21:30. Takže zasa uvidím iba jeden zápas.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

a kôli tomuto "výkonu" som nespal celú noc ? Jaaaj :?
Úplne zbytočné fauly, neschopnosť streliť gól z prečísleni..
Skoda, dufal som ze to bude lepsie
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

odo dnes som prestal pozerat MS 2008 ja vstanem 1,15 aby som videl hokej a oni predvedu toto :roll: tak to teda ne :x
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak teraz ma svk moc sklamalo.Na nemčurov sme ani z daleka nemali :) Vsak do tretiny supera sa malokedy dostali.Komentator ma pekne vytáčal. Nič sme nehrali a on chvalil každú blbosť.Možno sa aspoň naši preberú. LET'S GO SLOVAKIA AND RUSSIA :P
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Soviet napísal:Tak teraz ma svk moc sklamalo.Na nemčurov sme ani z daleka nemali :) Vsak do tretiny supera sa malokedy dostali.Komentator ma pekne vytáčal. Nič sme nehrali a on chvalil každú blbosť.Možno sa aspoň naši preberú. LET'S GO SLOVAKIA AND RUSSIA :P
ano preberu sa ak mavnutim carovneho prutika sa nasa supiska trosku zmeni a namiesto niektorych hracov tam budu hossa,gaborik,demitra,svatos,chara,zednik to by asi aj tak stacilo... no plus este dajaky dobry center takze asi tak stumpel.

strasna slabota a je zbytocne pozerat dalsie zapasy pretoze ja vam hned prezradim vysledky... s finmi prehra, s kanadou debakel, s usa prehra a s lotysmi mozno niejaky ten bodik uhraju ale iba mozno.

no ale toto je nasa buducnost. na slevensku sa nepracuje s mladezou,nepodporuju sa a mnoho mladych talentovanych chalanou s hokejom konci... lebo rodicia nemaju nato aby ich sponzorovali.
ale tak mozno sa SZLH zobudi ked nas vyklepu madari a ked budeme hrat o zachranu v B skupine... :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

t0m4s3 napísal:Ziadne vyhovorky nepomozu, jednoducho Slovenska extraliga je slaba ako caj a bez hracov v NHL sme vzdycky odkazani na tragicke vysledky, co sa potvrdilo a este len potvrdi az tento rok.
Neviem na co tu pises to, ze nasa extraliga je slaba. Mozes mi to vysvetlit??? Pri pohlade na supisku zo zapasu s Nemeckom tam vidim dvoch hracov z extraligy, obchoch z Trencina a to je Kollar a Huzevka.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

mali by sa vsetci co maju nieco spolocne so SVK hokejom od zvazu cez realizacy tim az po hracov spamatat. Ale hlavne SZLH podmienky na slovensku pre vychovu hracov su katastrofalne a tak to aj tak vyzera. Elita nam unika a muzstva ako svajciarsko, nemecko, bielorusko a lotyssko sa ku nam priblizuju milovymi krokmi. Ale hlavne svajciari napreduju strasne rychlo. U nas maju problem postavit jeden mizerny narodny stadion !!! takze nemozem ocakavat, ze by sa zacali stavat nejake mensie pre mladych. Stat aj SZLH a viac podporovat mladez, lebo to s nami nedopadne dobre.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

omg ani trochu sa mi nepacia tie vase hororove scenare, po prve nemci zahrali velmi dobre, zodpovedne, fyzickou hrou kazili vsetko o co sme sa pokusali....a hoci viem ze nemozme vsetko hodit na rozhodcu tak tento zapas sa mi vykon ruskych pruhovanych ani trochu nepacil, oni nieco take ako nedovolene branenie nepoznaju - nas hrac si hodil puk okolo nemca, mohol ist sam, nemec sa mu postavi do cesty a ostane stat s tym ze drzi nasho hraca...alebo nemcur vleti do lasaka, pricom ocividne letel (klzal) sa vedla branky ale nahodou vystrel ruku a zaje*** lasakovi do masky...lasak mal puk, hra bola prerusena, bol v brankovisku, zase ale nic...no ale dobre, teraz sa len modlit aby nori nevyhrali nad nemcami
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

mirak2 napísal:omg ani trochu sa mi nepacia tie vase hororove scenare, po prve nemci zahrali velmi dobre, zodpovedne, fyzickou hrou kazili vsetko o co sme sa pokusali....a hoci viem ze nemozme vsetko hodit na rozhodcu tak tento zapas sa mi vykon ruskych pruhovanych ani trochu nepacil, oni nieco take ako nedovolene branenie nepoznaju - nas hrac si hodil puk okolo nemca, mohol ist sam, nemec sa mu postavi do cesty a ostane stat s tym ze drzi nasho hraca...alebo nemcur vleti do lasaka, pricom ocividne letel (klzal) sa vedla branky ale nahodou vystrel ruku a zaje*** lasakovi do masky...lasak mal puk, hra bola prerusena, bol v brankovisku, zase ale nic...no ale dobre, teraz sa len modlit aby nori nevyhrali nad nemcami
naco sa chces modlit? stvrtfinale je stratene po dnesnej prehre... to by museli porazit niekoho z trojice finsko usa a kanada plus samozrejme lotysov... potom by sanca este zila.

a neobranuj ich boze sak pozeral si to? neukazali vobec nic, uplna slabota ubohost a neviem ake prirovnanie by este spravnejsie vystihovalo ich vykon.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Nechapem co tu rozoberate Palffyho. Boji sa zranenia a preto hral v Sk lige a nie v nhl. A preto nehra ani na MS.

Lol ale dojima ma ta reklama s nasimi sqvelymi hokejistami. Ked mate hokej v srdci a bla blaa. Spravny slogan by mal byt ked mate peniaze za tuto reklamu v penazenke tak ... Keby mali vazne hokej v srdci tak by pre nich bola cest nas reprezentovat a nie sa len vyhovarat.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

pHysIQ napísal:Lol ale dojima ma ta reklama s nasimi sqvelymi hokejistami. Ked mate hokej v srdci a bla blaa. Spravny slogan by mal byt ked mate peniaze za tuto reklamu v penazenke tak ... Keby mali vazne hokej v srdci tak by pre nich bola cest nas reprezentovat a nie sa len vyhovarat.
Tiez som si vsimol tento paradox. Zo stvorice hracov v tej reklame hra len jeden, aj to len (alebo chvalabohu aspon) "slabsi" Marcel Hossa (btw som si vsimol, ze niektore zahranicne media si ho pomylili za Mariana). Je sice pravda, ze ta reklama bola asi natocena hodny kus pred majstrovstvami, no ucinkovanim v tej reklame sa ti hraci uz nepriamo podpisali na supisku. Nechapem.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

vcera to bola pre mna jedna velka katastrofa kludne som mohol spat.Presilovky 0bodov oslabenia 0bodov strasne,obrana spala utok nedaval goly.A to nas cajaku len tazsi superi(samozrejme ked nebudeme hrat o zacharanu)a dufam ze Supler pojde het aj zo Sirokym.
Napísať odpoveď