No toto som tu uz spominal minuli rok, a aj tento. Tieto MS su pre hracov z NHL neatraktivne nezaujimave a tym padom MS maju uroven nejakej tretotriednej sutaze.Lol ale dojima ma ta reklama s nasimi sqvelymi hokejistami. Ked mate hokej v srdci a bla blaa. Spravny slogan by mal byt ked mate peniaze za tuto reklamu v penazenke tak ... Keby mali vazne hokej v srdci tak by pre nich bola cest nas reprezentovat a nie sa len vyhovarat.
Vcerajsi zapas som sice nekukal, za jedno nechce sa mi byt tak dlho hore a za druhe aj tak nejsom zvedavi na MS nejakych C-muzstiev, ale aj tak sa vyjadrim.
Ocakaval som sice, ze Nemcov porazia nejakym tesnym vysledkom ale nestalo sa a bohuzial treba skonstatovat ze jednoducho do tej spicky nepatrime a podla mna sme ani nikdy nepatrili (je to holy fakt a vysledky hovoria sami za seba), mozme sa radit na uroven Lotysov, Svjaciarov a Nemcov, a obavam sa ze posledny dvaja nas uz pomaly predbiehaju.
Vyhovorky ze nemam hracov z NHL su zbytocne lebo aj do ostatnych muzstiev svetovej spiscky tiez neprichadzaju vsetci najlepsi a vzdy sa im podari podavat vyrovnane vykony z papierovo slabsimi muzstvami.
A ked sa uz hra sutaz kde aj do ostatnych muzstiev pridu hraci z NHL napr olimpiada, tak opat skoncime niekde vo stvrtfinale.