MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Lol ale dojima ma ta reklama s nasimi sqvelymi hokejistami. Ked mate hokej v srdci a bla blaa. Spravny slogan by mal byt ked mate peniaze za tuto reklamu v penazenke tak ... Keby mali vazne hokej v srdci tak by pre nich bola cest nas reprezentovat a nie sa len vyhovarat.
No toto som tu uz spominal minuli rok, a aj tento. Tieto MS su pre hracov z NHL neatraktivne nezaujimave a tym padom MS maju uroven nejakej tretotriednej sutaze.

Vcerajsi zapas som sice nekukal, za jedno nechce sa mi byt tak dlho hore a za druhe aj tak nejsom zvedavi na MS nejakych C-muzstiev, ale aj tak sa vyjadrim.

Ocakaval som sice, ze Nemcov porazia nejakym tesnym vysledkom ale nestalo sa a bohuzial treba skonstatovat ze jednoducho do tej spicky nepatrime a podla mna sme ani nikdy nepatrili (je to holy fakt a vysledky hovoria sami za seba), mozme sa radit na uroven Lotysov, Svjaciarov a Nemcov, a obavam sa ze posledny dvaja nas uz pomaly predbiehaju.

Vyhovorky ze nemam hracov z NHL su zbytocne lebo aj do ostatnych muzstiev svetovej spiscky tiez neprichadzaju vsetci najlepsi a vzdy sa im podari podavat vyrovnane vykony z papierovo slabsimi muzstvami.

A ked sa uz hra sutaz kde aj do ostatnych muzstiev pridu hraci z NHL napr olimpiada, tak opat skoncime niekde vo stvrtfinale.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Čo sa naši zle vyspali? Absolútne nič im nevychádzalo... presilovky, oslabovky, 5 na 5, zakončovanie, zbytočné vylúčenia... Chvíľami mi to pripadalo, akoby sa im vôbec nechcelo hrať. No stáva sa aj takéto :(. Napr. aj Švédi sa trápili s outsiderom (Bielorusko).
Len škoda, že naších nenaštartovali tie 2 nenecké góly. Dúfam, že proti Fínom položia na ľade dušu a vyhrajú :smt023 (som optimista)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

prehrali sme si to zlou obranou a pocetnymi vyluceniami.... no comennt :?
vlk123
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vlk123 »

ten zapas bola blamaz :)
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

heh, zvonil mi o 1nej budik, ani neviem kedy som ho vypol a spal dalej :D Tak a som celkom rad, ze som nepozeral a pekne sa vyspinkal :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No ja som šiel spať po prvej tretine, lebo som nemal náladu ani chuť znervózňovať sa už prehratým zápasom...
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

ked som kukal slovensko nemecko,bolo mi do placu..takto to dokazeme pos**t len my :? ak nori vyhraju nad nemeckom co je podla mna mozne,ideme domov..
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

flasch napísal:ked som kukal slovensko nemecko,bolo mi do placu..takto to dokazeme pos**t len my :? ak nori vyhraju nad nemeckom co je podla mna mozne,ideme domov..
ale co si.. urcite postupime aspoň do 8finalovej skupiny.. ved zase nie sme az taki looseri.. vypadneme vo 4finale.. ako vzdy :?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

tomek00 napísal:ale co si.. urcite postupime aspoň do 8finalovej skupiny.. ved zase nie sme az taki looseri.. vypadneme vo 4finale.. ako vzdy :?
a kdeze sa mi dostaneme do stvrtfinale :D sak nas vybucha kanada,usa,lotysi
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ale je tu jeden zaujímavý paradox vo fandení v zápase Nemecko - Nórsko. Ak nezískame s Fínsko ani bod, tak musíme dúfať, že Nemci zoberú Nórom aspoň bod. Ale získame s Fínskom aspoň bod, tak práve by bolo lepšie, aby Nórsko vyhralo v riadnom hracom čase a tak postúpilo zo skupiny, lebo by sme mali 3 body zo zápasu s Nórskom...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

tomek00 napísal:ale co si.. urcite postupime aspoň do 8finalovej skupiny.. ved zase nie sme az taki looseri.. vypadneme vo 4finale.. ako vzdy :?
tak ty si dobrý optimista.... budeme hrať o záchranu a nie o 4finále :lol: :lol: :lol: :lol:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

chyba nasho muzstav je hlavne v obrane.nevedia dobre branit,z toho prichadzaju caste vylucenia a nasledne zlyhanie branenia pocas oslabovky.utok by sa mohol tiez zlepsit,ale zakladom je obrana. :x
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Lewis napísal:naco sa chces modlit? stvrtfinale je stratene po dnesnej prehre... to by museli porazit niekoho z trojice finsko usa a kanada plus samozrejme lotysov... potom by sanca este zila.

a neobranuj ich boze sak pozeral si to? neukazali vobec nic, uplna slabota ubohost a neviem ake prirovnanie by este spravnejsie vystihovalo ich vykon.
nehovorim o stvrtfinale...ak vyhra nebodaj norsko nad nemeckom sme v bojoch o zachranu, o to sa modlim...
"a neobranuj ich boze" - ty si slovak? ta poslem do ruska na sibir....videl som zapas, nehrali sme dobre ale sak to je sport, to sa stava....tio nie je nhl08 ze vypnes hru a ides znova, nad daktorymi zasnem tuna....ti najvacsi experti sa ozyvaju tuna
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

o finov sa nebojim :) ...to musi klapnut skratka ...janci nas podrzi ..
joki
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joki »

aspon ze sa Marianovi Hossovi dari, :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

keby chceli hrat o zachranu somari... mozno to by pomohlo aby sa pohli lady na szlh
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

neo250 napísal:tak ty si dobrý optimista.... budeme hrať o záchranu a nie o 4finále
chces sa stavit? .. o Karmu :lol: :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

tego2000 napísal:chyba nasho muzstav je hlavne v obrane.nevedia dobre branit,z toho prichadzaju caste vylucenia a nasledne zlyhanie branenia pocas oslabovky.utok by sa mohol tiez zlepsit,ale zakladom je obrana. :x
Obrana ? mne sa zda obrana oproti utoku hviezdna , ved proti nemcom dva "samostatne nájazdy" a nepadol ani gól ? :cry:

OT : Mam taku otazocku , kedy sme naposledy hrali o záchranu ak sme hrali ? DIK
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

co myslite ako zahrame s finmi?Podla mna to bdue napinaven do zaverecneho "Hvizdu" ale aj tka prehrame tak o jeden mozno aj dva goly.. :)
Napísať odpoveď