Gramaticke Okienko!
-
17
Light Professional
dikytomek00 napísal:myslim ze to budu medaily
..lebo to mas ako Mozilla - dve Mozilly
trosku zvlastne sklonovanie
Lebo medaila sa mi, ze sa asi sklonuje podla vzoru stroje
ale je stroj / stroje
cize malo by byt madaila / medaile
ale nasa ucitelka nam raz na hodine hoborila, ze to je nejaka vinimka ci co a ze sa to sklonuje nejako inak.. a ma to byt medaily...
ved nikto iny nepomoze
http://www.slex.sk/index.asp?key=medaila
Toto vela nevyriešilo...aj ked za pomlčkou je y,možno tým mysleli plurál.
Toto vela nevyriešilo...aj ked za pomlčkou je y,možno tým mysleli plurál.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ANO EJ TO GOMBIK NA STISOVANIE PRIDAVANIE HLASITOSTO A JE AJ NA VIPINANIE TELEFOTNU A AN PREHRAVAC MA NIEKTO KUPIM SURNE!
Pocuj, tvoj otec ma fuzi ?!
no toto bude ina kava: bodky a ciarky neriesim
nazou programu
Pocuj, tvoj otec ma fuzi ?!
no toto bude ina kava: bodky a ciarky neriesim
.sorry ale ma 22rokov je jasne ze kcete byt osamote to pochopi aj 15 ročny chalan a pojde aj keby gembli celi den tak na ten den pojde sem tam ku kamošovy a bude snim kecat aj o hrach abo očom ale 22 ročny chalan čo to nechape neni dement ale retardovany ko........... ako ak to nevie pochopit tak ja by som to ručne vysvetlil nemyslim zbit ho je to predsta brat aale chiť a zahod mu klavesnicu von okrnom alebo vitrhni mu miški a rozbi ju o stenu a hotovo nech sa spameta
jo a vtedy ze vipne počitač a ide ku tv a vy ste tam tak ked pride hned chodte do izby a ked sa vrati ku pc chodte ku tv a ked zas pojde ku tv tak mu tak vinadaj ze sa pototo
nazou programu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Jesus2david2 napísal:zdravim mam problem mam integrovanu zvukovu kartu na maticnej doske typ maticnej je ABIT IS7-G mam aj ovladace na nu .
znicoho nic mi proste prestal ist zvuk myslel som ze to bude novimy oivladacmi co som stiahol na grafiku ATi ovladace 8.4 hmm ale nebolo to tak tak som preinstaloval aj vindovs a dal stare ovladace od grafickej kari a zvuk nejde nerozumiem otmu
pri instalovani aj starich aj novich ovladacov na zvukovku co mam na maticnej doske nejde vobec.
pricom tu ju mam v pohode nainstalvoanu
a neviem preco mi ju nejde zapnut do listi uplne dole ???
Stiahol som uz aj nove ovladace aj nove od realtek AC97 audio a nic stale to iste uz neviem co mam robit cez spravcu zariadeni mi ukazuje akurat z enemam nainstalovany multimedia controller a to som predtym nemal
tak ja uz fak t neviem skuste mi nieco poradit luda lebo som v koncoch .
http://www.hojko.com/post874608.html#874608