F.A. Premier league
ja som to myslel tak ze ak podaju dobry vykon tak vyhraju cize vsetko zalezi iba na nich ze ci ziskaju daco alebo nie vsetko je to proste iba na nichhojko napísal:IZZi-BA: Ligu majstrov maju vo svojich rukach??? Ved sa hra na neutralnej pode, tusim v Moskve a zacina sa od nuly, maju tazkeho supera a zapas moze skoncit hocijako. V lige je to tak, ze maju rovnaky bodovy zisk, ale su na tom lepsie, cize v pripade vyhier oboch timov ziska titul Manchester.
A tak sito to je na Chelsea v LM, tam su sance vyrovnane a obaja to maju vo svojich rukach.
Ligu uz zrejme vyhraju Manchester ale LM si myslim ze bude patrit Cheslea.
Je to ich ciel uz od prichodu Abramovica a ten zapas budu chciet vyhrat aj ked tam snad padne niekto za obet, lebo henty tak bojuju v tychto dolezitych zapasoch, ze uz len pusky do ruk im treba.
Ligu uz zrejme vyhraju Manchester ale LM si myslim ze bude patrit Cheslea.
Je to ich ciel uz od prichodu Abramovica a ten zapas budu chciet vyhrat aj ked tam snad padne niekto za obet, lebo henty tak bojuju v tychto dolezitych zapasoch, ze uz len pusky do ruk im treba.
hahahah ! JE TO TAM!! CAMPIOONEEESSS CAMPIONESSS!
a vyhralo sa o body hehehahahe

a vyhralo sa o body hehehahahe
- Prílohy
-
- brm0atbxdgkfull7zj89.gif
- (1.12 MiB) 163 stiahnutí
-
- jywhujfm99dpj5ybvda9.gif
- (1.47 MiB) 157 stiahnutí
-
P41NK1LL3R
Light Professional
No co dodat, vitaz je zrejme zasluzeny, kedze Manchester pocas celej sezony podavali vyrovnane vykony a nastrielali najviac golov zo vsetkych muzstiev.
Je, ale najlepsie uz ma za sebou a pre klub by bolo lepsie jeho ukoncenie kariery a tym padom uvolnenie miesta pre dobre risujucich sa hracov ako Nani alebo Anderson.Fortun napísal:vitazstvo specatil Ryan Giggs velmi som sa tomu potesil, pan hrac