Stretavky s ludmi z pokecu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

to je fajn :) vela kamaratok mam z pokecu.dokonca som tam spoznal svoju prvu holku :)
// treba selektovat spiny a bdue vsetko fajn
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

ja som na pokeci objavil dokopy 4 kamaratky, s dvoma z nich som sa uz aj stretol... s jednou to bolo take vseliake,ale piseme si aj dalej, a ta druha, tak to bolo super, som ju stretol tak nahodne v autobuse a prekecali sme celu cestu :) (cca pol hodinku)... aa o 2 tyzne na to sme sa stretli aj na diskoteke a aj tam bolo fajn... skoda ze je trochu starsia, mozno by sme boli aj viac ako kamarati...(ja 17 ona 23 :? )
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

curious napísal:// mne už lezie na nervy keď niekto miesto V píše W :roll:
je to mozno ukrizovaniahodne, ale ked chcem cim skor napisat sms (neskutocne nerad pisem spravy), tak tiez pouzijem sem-tam w namiesto v. ked chcem napisat V, tak musim prislusny gombik stlacit trikrat. ked namiesto toho dam W, tak staci raz. co sa tyka pisania na PC, tak to uz urcite nie a tiez ma dost stve, ked nieco take vidim. ale v sms sa to pochopit da
k teme: kamarat mi hovoril prihodu jedneho takeho stretnutia
on: ahoj
ona: ahoj
on: ako sa mas?
ona: fajn
on: ake je pekne pocasie
ona: jj

a tak dalej :D inteligentny rozhovor :D
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Nasiel som tam jedno dievca.. Fakt nahoda jak svina.. osud? hmm.. kto vie. :D Ale skratka pisali sme si,p potom volavali, nakoniec sme sa stretli. stretli sme sa viackrat. Nastalo mensie nedorozumenie a uz asi 2 mesiace o nej neviem nic. :( Ale som rad, ze som ju spoznal. :)

EDIT:
Este dodam, ze na pokec som skoro vobec nechodil takze vtedy fakt nahoda. Teraz na pokec vobec nechodim, kedze su tam same decka, ktore ani pisat poriadne nevedia. :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jednu super kamaratku...viac nie, ani nechcem, je mi zle ked sa pozriem do miestnosti Kosice...
z cska poznam paru ludi s ktorymi momentalne hram airsoft, z flighsimu poznam ludi, vsetko chlapi ale pohoda :D
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Hmm, mna jednym casom, ked so mnou rafala puberta bavili taketo stretka z pokecu :oops: . Potom ma to uz ale preslo a prisiel som na poznanie ze na pokeci sa normalne dievcata ani lupou nenajdu (cest vynimkam). Neskor ale sme si domov zaviedli net a tak som opat viac casu travil na nete a aj pokeci (po operacii doma sam, nuda tak co som mal robil :D ).. A prave potom som na pokeci spoznal moju kocku.. Najprv sme nejaky cas len pisali az sme sa odhodlali stretnut a hned sme si padli do oka, sme spolu uz dva roky :smt057 Ale aj tak som presvedceny ze som mal obrovske stastie ze som prave na pokeci nasiel taku uzasnu kocku :aasmile6:
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

muj nazor

Príspevok od používateľa clubber123 »

:lol: tak mne sa stala takato vec proste isel sem na azet a tak nudim sa a napisal som jednej holke iba jednej a zacali sme si pisat a tak fotku a namotavacky to je jasne a pak sme sa stretli a zapacili sme sa do seba a potom sme sa zase stretli takto cas isel a dali sme sa do kopy a sme spolu stale uz je to rok a 5mesiacu presne tak nahoda ako nahoda ale inako ked sa ludia nato citia a pritahuju sa preco odmietnut stretko :lol:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

kolega si tam nasiel zenu. ja som si tam nasiel babu (bolo ich viac :) )
Sunrise
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sunrise »

Ja som sa zoznámila s teraz už mojim priateľom cez Pokec. Prvé stretnutie bolo super a samozrejme aj tie ďalšie, no a teraz už spolu nejaký ten čas chodíme a skvele si spolu rozumieme. :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Podla mňa to je v pohode. Ja som sa stretol s viac luďmi z pokecu a ako v pohode. Nebol skoro žiaden rozdiel ako na pokeci. Nájdeš si nejakú osobu s ktorou sa dá v poho pokecať abo zajsť kdesi von. Ohladne tej lásky to záleži na okolnostiach na koho natrafíš. V mojom prípade tiež som natrafil na jednu osôbku s ktorou chodím a ako neviem čo by som teraz bez nej robil. Síce býva trochu ďalej odomňa ale využijem každu príležitosť aby som bol s ňou a klape nám to. Tak pokec je celkom fajn vec. Ale zas na druhej strane to netreba preháňať, že keď si píšeš s niekym a ce hneď stretko tak neviem čo to môže byť za človeka :!: . Ale celkové moje zhodnotenie stretávok tohto typu je veľmi pozitívne. :smt023
Marcellito
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marcellito »

stretka cez pokec su fajn ... hlavne ked vyzeram, je to ona, nie je to ona :) na fotkach vyzeraju vzdy inaksie heh ... ale tak kedze nie som diskofil tak je to vytana forma ako stretavat ludi :)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

vcera som sa stretla s chalanom s kt si piseme uz rok, nie sice cez pokec, ale cez ICQ, MSN, Skype a podobne...a bolo to no nieco ine.:) v dobrom zmysle slova...ale co sa da povedat po prvom stretnuti?...sympatie tam boli uz aj predtym ..ale na zivo je to predsa ine.:)

heh a este mam kamosa s kt si pisem asi 5 rokov.:D vtedy este ficalo IRC..nahodne sme sa stretli...a piseme si aj teraz fain clovek:)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

heh...pokec je v pdostate internetovy bar kde sa stretavaju ludia ako napr na disco...jaaa na pokec chodim az moc casto...spoznal som tam mega vela ludi, mega vela dobrych kamaratov a akamaratiek... pocul som vela negativ na pokec ale ja v nom vidim iba pozitiva...je to zoznamovanie ludi 21storocia
:D
Josa
Light Professional
Light Professional

Zoznamovanie ludi 21. stor = pokec? Pfuu.. tak to teda dakujem neprosim. Radsej vypadnem niekam von a tam spoznam ludi a hned ich aj vidim a viem ako reaguju a tak. Predsalen online pokec ma jednu vec a to dlhu odozvu pri pisani a cas na rozmyslenie si toho co clovek napise.
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

nic neni dokonale...ale otazka...kde najdes nejaku babu / chalana, cojaviem v stredu vecer??...hmm...jedine nacapeneho na LCDcku a cakajuc na obalku :D... hmm...ale tiez som radsej ze kulturu 17 storocia...spoznavanie za pomocou barov a inych zariadeni :D
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Ja mam na to svojsky nazor: mam 21r, mam svojich kamaratov, partiu (samozrejme sme sa spoznali "na ulici" kedze net bol v plienkach), nepotrebujem pokec na to aby som si nasiel zivotnu lasku alebo neviem co este...
Ale postupom casu to bude horsie a horsie (pre zarytych PC fandov lepsie a lepsie). Ked som este chodil do skoly, vyzeralo to asi tak ze ked som sa vratil domov tak som hodil tasku ze som vecer mal problem ju najst.
Dnes? Zo skoly domov, za PC pozriet a poodpisovat na RP??? No diki moc, to ja fakt nemusim
Upada sport, ludia spoza PC budu coraz menej fyzicky zdatny, a casom sa vytrati aj krik deti z ulice (nahradi ho zvuk tukania do klavesnice :D )
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

comaju spolocne bari a 17 st??:Dsorry..ale no ja si myslim ze stretavky cez net niesu ta najlepsia volba, ..ale musime uznat ze v dnesnje dobe nefunguju take zoznamyk ako za cias nasich rodicov..typu dedinska zabava..vecerna prechadzka..a pod..dnesne diskoteky su o inom, a do baru aj tak kazdy pride uz s patriou ..taze ???
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Eritrea napísal:......taze ???
chel som povedat ze nam neostava nic ine ako pokec :D ale to je somarina. Nieje to stym azetom az take zle...Ono je to celkom v pohode. KEd natrafite na super cloveka ci uz chalana alebo v mojom pripade dievca. Je s toho super "vztah" nemam na mysli rovno, ze za ruky a tak :D Clovek spozna kopu fajn ludi....ved ked sa mi niekdo "nezda" nepaci....no tak mu predsa nepisem nie? tym padom eleminujem pripadne "sklamanie" pri stretnuti....clovek sa pozna na 80% s toho ako pise....
Josa
Light Professional
Light Professional

Mna co najviac odradza na pokeci je GRAMATIKA tych deciek. a nehovorim, len o x a w.
A aj v dnesnej dobe existuju dedinske zabavy a myslim, ze je to super. Podla mna kazdy by sa tam bavil, len jeden z partie povie: Tam chodit? Ved to je pre dochodcov" a hned cela partia ma rovnaky nazor a potom dalsia a dalsia az tam nikto mlady nepojde. Co sa tyka diskotek, kedysi som chodil, ale prestalo ma to bavit. Radsej si vyjdem von s kamosmi bud len tak sa prejst, alebo sadnut do baru, ale nechcem aby moderny svet vyzeral tak, ze budu prazdne ulice ako niekto nadomnou povedal. Takyto svet sa nemoze nikomu pacit.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

bloodko, ja som niekedy organizoval tieto dedinske zabavy...teraz obcas pridem zahrat.Poviem ti asi tolko, nestoja za makove....skoda reci....pridu sa tam ozrat 15 rocne decka, ktore vedia, ze im tam naleju..nikdo neriesi kolko mate rokov a co sa stane tam, tam aj ostane/sice nie vzdy/ ked sa clovek tak zahladi do parketu a zbada frajerku svojho kamarata, ako tam predvadza nieco co sa neda popisat s volakym chalanom ktory zjavne nevie kam na sever...tak ho prejde chut vobec zijst dole a zabavat sa.Osobne tieto zabavy nemam rad! Mozno 2-3 roky dozadu to bolo ine, ked som mal 14 a zacal tam chodievat, este to nebolo take zle...teraz uz by som tam nesiel len tak sa zabavat.
Napísať odpoveď