1.
2. Sedím si doma len rozmýšľam ale myšlienky mi unikajú a nedokážem sa sústrediť. Pozriem von oknom a všade dookola nekonečné množstvo kvapiek vody ktoré padá a naráža na matičku zem. A zrazu sa v nej ocitnem som tam. Jestvuje niekde inde život okrem našej zemi? Nad týmto sa zamýšľa dennodenne veľa ľudí ale ja stojím v malinkej kvapke a okolo mňa jestvuje život. Upresním to takto: Vidím dookola svet ale práve v jednom sa nachádzam. Príde za mnou malí mužíček ktorý mi siaha po kolená a vraví: pod za mnou. Ocitneme sa v nebi. Ľudia lietajú v balónoch všade je ohromné svetlo. Mužíček vraví toto je zásluha za tvoj život na zemi. Tam ta budú oplakávať za nešťastnú smrť ale ty si si svoj ciel na zemi splnil a teraz sa môžeš bezprostredne nekonečno krát času venovať tomu čo si na zemi nestihol na čo si nemal. Ak ta to všetko raz omrzí a povieš stop ...Ale to sa nestane pretože je toľko vecí ktoré ste neobjavili a tu ich budeš mat v možnosti odskúšať a baviť sa večne. To je odmena za tvoju prácu a milovanie toho najvyššieho. A zrazu chcem byt naj športovec populárna hviezda a som ..Som na MS rozhodujem zápasy o niekoľko časov som filozof ,doktor, plavčík. Objavujem nové poznatky nové veci . Je to ako sen ktorý snívam ale ja ho v skutku žijem a radujem sa za každé málo. Možno sme aj teraz len v jednom malom sne v nebesách.