Na akych koncertoch ste boli?
Minulú sobotu som bol na MEAT ktorí boli oničom.Absolútne žiadne pogo a chlapík spevák kazil atmosféru takými vecami že "už aspoň tlieskate" etc.Na konci na poslednej piesni vravel že "ideme zahrať piesen od metallici ale nemáme speváka, kto tu pozná metallicu?" a všetci boli ticho tak povedal "to čo ste za metalový fanúšikovia že nepoznáte metallicu a polovica pubu spustila "Ty ko*ot metallica nie je metal !".Potom nastúpili Lunatic God ala Slovak Black metal.Veľa ľudom sa to nepáčilo bolo to niečo netradičné ale ja myslím že to bolo celkom fajn.Mali velkú odozvu ale pogo taktiež žiadne.Nakoniec prišli MORDOR ktorí hrali covery od Slayeru, Sepultury a podobných kapiel a tu začalo pogo vrieť.Bolo neskutočne narvané.Keď už končili a odnášali bicie celý pub skandoval "BONUS,BONUS,BONUS!" tak nám ešte vrátili bicie a zahrali nám poslednú pieseň.Dojem mi dokazil iba trocha nejaký ko*ot ktorý sa pokúšal o mosho a pri tom pokuse mi rozbil ústa zvnútra.Ale nakoniec som vyšiel celkom živý.Monokel pod okom, lakťovka do rebra, 5 kopancov do píštaly, rozbité ústa a ešte teraz ma bolí riť čo som asi 10 krát padol lebo som sa nevedel ku koncu udržať na nohách 
-
in your world
Light Star
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Heh, no tak po mozno siedmych rokoch som bol na koncerte (ak nepocitam tie take male, ktore byvaju pravidelne na namesti ci v podnikoch) a paradicka. Bol som na skupine Team, musim uznat, ze vyborna akcia, aj ked sa o dost pretiahla. Boli sme partia asi 10 ludi, takze o zabavu bolo postarane a kamarat, ktory pochodil toho strasne vela, bol na koncertoch Judas Priest, Iron Maiden, Nightwish, Apocalyptica, Manowar, rozne letne akcie..., tak zhodnotil, ze prave tento koncert Teamu bol najlepsi, aky kedy zazil.
to sa da ako posudit ze koncert bol najlepsi?
da sa posudzovat konkretne ..hudba, nalada, svetla, hudobne vykony ..a nie koncert ako celok ..a ak aj hej tak team neviem ci mohol prevalcovat svetove kapely ... prachy robia koncerty dobrymi - priamo umerne, organizacia, naplanovanie, dramaturgia ...etc.
2TOPIC: ide niekto na Johna McLaughlina?
da sa posudzovat konkretne ..hudba, nalada, svetla, hudobne vykony ..a nie koncert ako celok ..a ak aj hej tak team neviem ci mohol prevalcovat svetove kapely ... prachy robia koncerty dobrymi - priamo umerne, organizacia, naplanovanie, dramaturgia ...etc.
2TOPIC: ide niekto na Johna McLaughlina?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Btw nechcem nic hovorit, ale ist s mobilom do davu pogujucich ludi je len vlastna chyba.Dieg0 napísal:Dnes na lykantrop a st.black.Hrali paradne ale takich neskutocnych kok**** v pogu som este nezazil.ked si clovek mysli ze pogo = co najsilnejsie odstrcit cloveka tak to nemoze byt normalne.5cm dlha rezna rana + rozje*any displej na telefone.A ani neviem kde zozeniem novy boha
Tiež som bol na tom turné od Teamu.. konkrétne na košickom koncerte v Steel Arene.. a bol som príjemne prekvapený. Či už veľmi zaujímavou svetelnou show ale aj samotným Haberom a jeho správaním. Čo sa týka hudby a výberu pesničiek.. niet čo namietať, jedine mi tam chýbala pesnička "Lietam v tom tiež".. 
Celkovo koncert by som ohodnotil na 9/10..
Celkovo koncert by som ohodnotil na 9/10..
Ja som bol v lete 2007 na koncerte starych dobrych Rolling Stones. Musim povedat, ze lepsi zazitok a lepsiu show som este nezazil. Odporucam chodit na koncerty takychto starych legiend, kto mate zaujem, aj listok bol v prijatelnej cene ( 1270,- SK ). Aj ludi bolo dost, asi 30 000 a super atmosfera, ziadne nasilie a kvalita zvuku bola dokonala....sice sum v usiach pretrvaval asi este dva dni
To bol asi moj najvacsi koncert, na kt. som bol.......samozrejme krcmove podujatia a podobne neratam
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa: