Dokonalé chladenie PC? Hoďte ho do oleja!
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no jasne pani tak som rozmyslal o tej destilke:prvy dovod na ktory som prisiel preco by tam nemohla byt je ten, ze sucasti komponentov su aj z roznych kovov, ktore by vo vode podliehali hydrolyze
tym by sa z destilky stala obycajna voda zasrata zeleznatymi a hlinitymi kationmi a vas komp by skoncil.
Druhy dovod, ktorym si nie som az tak na 100% isty je, ze ziadny proces v reale neprebieha na 100%
teda ani destilacia(ako priklad uvediem etanol-vieme oddestilovat len 96% pretoze na tomto stupni sa vytvori tzv. azeotropicka zmes,ktoru uz nevieme oddelit ani v rektifikacnych kolonach)tak som myslel, ze nieco podobne sa deje aj pri destilacii vody, jednoducho aj ta by mala mat urcitee nizke percento necistot aj ked zanedbatelne no pri tak jemnej elektronike ako komponenty do PC by sa mohli prejevit nepriaznive ucinky...no v kazdom pripade si stojim za tym prvym dovodom takze sa s tou vodou spamätajte 
Druhy dovod, ktorym si nie som az tak na 100% isty je, ze ziadny proces v reale neprebieha na 100%
jj, ten prvy dovod som chcel napisat aj jaHolubar napísal:no jasne pani tak som rozmyslal o tej destilke:prvy dovod na ktory som prisiel preco by tam nemohla byt je ten, ze sucasti komponentov su aj z roznych kovov, ktore by vo vode podliehali hydrolyzetym by sa z destilky stala obycajna voda zasrata zeleznatymi a hlinitymi kationmi a vas komp by skoncil.
Druhy dovod, ktorym si nie som az tak na 100% isty je, ze ziadny proces v reale neprebieha na 100%teda ani destilacia(ako priklad uvediem etanol-vieme oddestilovat len 96% pretoze na tomto stupni sa vytvori tzv. azeotropicka zmes,ktoru uz nevieme oddelit ani v rektifikacnych kolonach)tak som myslel, ze nieco podobne sa deje aj pri destilacii vody, jednoducho aj ta by mala mat urcitee nizke percento necistot aj ked zanedbatelne no pri tak jemnej elektronike ako komponenty do PC by sa mohli prejevit nepriaznive ucinky...no v kazdom pripade si stojim za tym prvym dovodom takze sa s tou vodou spamätajte
Sa zobut, si skus prestavit ryby v destilovanej vodeschwaro napísal:to Holubar:
Ale predstav si ake by to bolo cool keby si mal nejaku vodotesnu skrinku vyrobenu z nejakeho povedzme plexiskla a v tej skrinke by ti len tak pomedzi kable plavali nejake rybky , napr. skalare by tam vyzerali superSice nerealne ale ta predstava nadchne, no nie
Holubar napísal:no jasne pani tak som rozmyslal o tej destilke:prvy dovod na ktory som prisiel preco by tam nemohla byt je ten, ze sucasti komponentov su aj z roznych kovov, ktore by vo vode podliehali hydrolyzetym by sa z destilky stala obycajna voda zasrata zeleznatymi a hlinitymi kationmi a vas komp by skoncil.
Druhy dovod, ktorym si nie som az tak na 100% isty je, ze ziadny proces v reale neprebieha na 100%teda ani destilacia(ako priklad uvediem etanol-vieme oddestilovat len 96% pretoze na tomto stupni sa vytvori tzv. azeotropicka zmes,ktoru uz nevieme oddelit ani v rektifikacnych kolonach)tak som myslel, ze nieco podobne sa deje aj pri destilacii vody, jednoducho aj ta by mala mat urcitee nizke percento necistot aj ked zanedbatelne no pri tak jemnej elektronike ako komponenty do PC by sa mohli prejevit nepriaznive ucinky...no v kazdom pripade si stojim za tym prvym dovodom takze sa s tou vodou spamätajte
Trochu dost
ved sa ho popytaj [email protected] nie je problem..Holubar napísal:no ved to ja nechcem zomriet mlady...preto by som bol zvedavy co presne typek pouzil