Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

Shark NX napísal: Strasne rad by som si pozrel 4. Seriu len ju neviem najst na nete.
to bude tym, ze stvrta seria sa este nevysielala

Tomasko: mne sa praveze absolutne nepacila tretia seria

s tou Sarou som zvedavy aj ja, u mna PB hodne upadol, predpokladam, ze to spravia na sposob a la Dallas ze tretia seria bol vlastne len sen a Sara je ziva a zdrava :?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tomasko nebolo by zle ... Ja som mal prave FOX verziu z titulkami ... a to zakoncenie 3. Serie ma vytocilo :) ... Uz sa tesim
Vsetky 3Serie boli bombove ... zatial som nemal vyhrady.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

tak sara odisla koli tehotenstvu som cital... a to, ze sa ma vratit ma dost sklamalo ako vacsinu, no vrati sa koli tomu, ze divaci spisovali internetove peticie a tak, no neviem...

inak sara bola moja platonicka laska v tomto seriale :D
Fiju
Professional
Professional

tak mojou platonickou laskou bola Sofia, jediny dovod preco som pozeral 3 seriu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

4x01: Scylla
September 2008 | 8/7c FOX
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

kedy asi bude nadabovana tretia seria po SK nahodou neviete co ?

ked uz som napisal prispevok, este by som chcel vediet tieto veci:

po natoceni prvej serie, za ako dlho bola nadabovana, a kedy bola vysielana v TV

po natoceni druhej serie, -||- ???
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

prva seria vysla v polke roku 05..
a jojka ju zacala davat v polke roku 07
nemyslim si ani ze ma jojka vobec 3 seriu zakupenu... to potrva.. podla mna este ani nie do konca roka 08
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:prva seria vysla v polke roku 05..
a jojka ju zacala davat v polke roku 07
nemyslim si ani ze ma jojka vobec 3 seriu zakupenu... to potrva.. podla mna este ani nie do konca roka 08
hmm a nahodou nevies kedy vyde(nie som si isty ako a na akom mediu vychadzaju serialy na predaj pre komunitu) na dvd so slovnskym dabingom ????
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

myslis ako predavaju dvdcka s eng dabingom ? ale ty chces slovensky ? to ani neviem ze by sa dalo kupit.. ale stiahnut sa da :P
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:myslis ako predavaju dvdcka s eng dabingom ? ale ty chces slovensky ? to ani neviem ze by sa dalo kupit.. ale stiahnut sa da :P
ale to dvd bolo na stiahnutie az potom co boli na jojke odvysielane niektore casti, ze?

aj tak uz som to tu raz spominal, slovensky dabing je nieco strasne na tomto seriali
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

neviem na co je vam to po slovensky, mne sa to ovela viac paci v anglictine a s titulkami
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

heLLhole napísal:neviem na co je vam to po slovensky, mne sa to ovela viac paci v anglictine a s titulkami
aj mne... slovensky dabing sa mi vobec nepaci.. nepasuju mi tam tie hlasy...
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

mne tam z tych slovenskych hlasov najviac pasuje ten, co dabuje micheala.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

praveze ako fakt jediny serial ktory som pozeral v eng a potom som pocul v tom slovenskom dabingu.. tak sa mi ten dabing pacil... nie je taky drbnuty ako ine.. a hlasy sa celkom hodia.. ale uz sa par krat stalo ze vyznam vety v dabingu bol iny ako v originale...
Tomasko napísal:ale to dvd bolo na stiahnutie az potom co boli na jojke odvysielane niektore casti, ze?
nie.. ziadne DVD nebolo a ani neni alebo aspon neviem ze by bolo na stiahnutie alebo zakupenie

jedine ako som pisal si mozes stiahnut RIPy serialu, ktory naripovali z telky pri vysielani PB na jojke
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Šu-Do napísal:praveze ako fakt jediny serial ktory som pozeral v eng a potom som pocul v tom slovenskom dabingu.. tak sa mi ten dabing pacil... nie je taky drbnuty ako ine.. a hlasy sa celkom hodia.. ale uz sa par krat stalo ze vyznam vety v dabingu bol iny ako v originale...
mne sa tiez ten slovensky dabing velmi nepaci :? ale ak ho mam porovnat napr. z LOST tak je to este celkom dobre, ale aj tak si to radsej pozriem v eng+cz titulky. A v tom dabingu mi vobec nesedi T-Bagov hlas, v eng dabingu znie ako psychopat(sedi presne na tu postavu) a v slovenskom je taky cudny, proste to neje ono, original je original 8) . A to stym, ze vyznam viet sa meni je v slovenskom dabingu dost casta zalezitost :lol:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:nie.. ziadne DVD nebolo a ani neni alebo aspon neviem ze by bolo na stiahnutie alebo zakupenie

jedine ako som pisal si mozes stiahnut RIPy serialu, ktory naripovali z telky pri vysielani PB na jojke
anglicke je http://sk.wikipedia.org/wiki/Prison_Bre ... s.C3.A9ria

slovenske neviem.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vsak ja viem ze anglicke je.. a tiez aj DVDrip z neho... ale slovenske nie je a nikdy som ani nevidel hocijaky serial ze by takto bol
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:vsak ja viem ze anglicke je.. a tiez aj DVDrip z neho... ale slovenske nie je a nikdy som ani nevidel hocijaky serial ze by takto bol
a odkial su svk dvd ripy bez reklamy a loga JOJ ? ja mam natahane take ripy, ze si mozem prepnut ci chcem eng alebo svk jazyk...

proste ako keby to bolo normalne dvd(bez akehokolvek zneprijemnenia)

ci to je len zmenena zvukova stopa ?

Kód: Vybrať všetko

Televízia Fox zverejnila oficiálny popis nasledujúcej série seriálu Prison Break. Keďže ide o oficiálny popis, ktorý čo to poodhaľuje o deji v 4. sezóne, zaradili sme ho do samostatnej novinky a nie do novinky o spoileroch. Oficiálny popis nájdete vo vnútri článku.

Najväčší útek v televíznej histórií pokračuje keď PRISON BREAK vstupuje do svojej napínavej, akciou nabitej štvrtej série.

Po zosnovaní úteku z diabolského panamského väzenia Sona, sa bratia Michael Scofield (Wentworth Miller) a Lincoln Burrows (Dominic Purcell) rozhodnú nájsť spravodlivosť v boji proti Spoločnosti (The Company) - tieňom zahalenej organizácií zodpovednej za zničenie ich životov a smrť ženy, ktorú Michael miloval, Dr. Sary Tancredi (Sarah Wayne Callies).

Počas ich cesty za pomstou sa Michaelov svet obráti úplne naruby, keď zistí že Sara je stále nažive. Uvedomujúc si, že jediná cesta ako sa naozaj oslobodiť a pomstiť, je nájsť Saru a zničiť Spoločnosť. Za pomoci vládneho dôstojníka zostavia skupinku spojencov a známych tvárií vrátane Mahonea (William Fichtner), Sucreho (Amaury Nolasco) a Bellicka (Wade Williams), aby im pomohli pri ich zdanlivo neuskutočniteľnej misii. Nanešťastie pre bratov musia do zoznamu pridať aj T-Baga (Robert Knepper), ktorý nevedomky vlastní životne dôležitý kľúč, ktorý by im pomohol vyhrať túto ich doteraz najdôležitejšiu výzvu.

Čoskoro však zistia, že oveľa ťažšie než dostať sa von, je dostať sa dnu.
ako je mozne ze sara bude zit, ked ju videl LJ umierat ?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

heh zas sa to riadne zamotava, akurad vcera som dopozeral tretiu seriu a nie nadarmo lj povedal ze ta kur*a odrezala sare hlavu nevidel som to zatvoril som radsej oci...takze sara zije, mahona uz tam nemuseli pliest uz ma sere
Fiju
Professional
Professional

@AXO: Sara zazracne ozije, pretoze si to vyziadali divaci a aj herecka sa chce vratit
Napísať odpoveď