Šu-Do napísal:vsak ja viem ze anglicke je.. a tiez aj DVDrip z neho... ale slovenske nie je a nikdy som ani nevidel hocijaky serial ze by takto bol
a odkial su svk dvd ripy bez reklamy a loga JOJ ? ja mam natahane take ripy, ze si mozem prepnut ci chcem eng alebo svk jazyk...
proste ako keby to bolo normalne dvd(bez akehokolvek zneprijemnenia)
ci to je len zmenena zvukova stopa ?
Kód: Vybrať všetko
Televízia Fox zverejnila oficiálny popis nasledujúcej série seriálu Prison Break. Keďže ide o oficiálny popis, ktorý čo to poodhaľuje o deji v 4. sezóne, zaradili sme ho do samostatnej novinky a nie do novinky o spoileroch. Oficiálny popis nájdete vo vnútri článku.
Najväčší útek v televíznej histórií pokračuje keď PRISON BREAK vstupuje do svojej napínavej, akciou nabitej štvrtej série.
Po zosnovaní úteku z diabolského panamského väzenia Sona, sa bratia Michael Scofield (Wentworth Miller) a Lincoln Burrows (Dominic Purcell) rozhodnú nájsť spravodlivosť v boji proti Spoločnosti (The Company) - tieňom zahalenej organizácií zodpovednej za zničenie ich životov a smrť ženy, ktorú Michael miloval, Dr. Sary Tancredi (Sarah Wayne Callies).
Počas ich cesty za pomstou sa Michaelov svet obráti úplne naruby, keď zistí že Sara je stále nažive. Uvedomujúc si, že jediná cesta ako sa naozaj oslobodiť a pomstiť, je nájsť Saru a zničiť Spoločnosť. Za pomoci vládneho dôstojníka zostavia skupinku spojencov a známych tvárií vrátane Mahonea (William Fichtner), Sucreho (Amaury Nolasco) a Bellicka (Wade Williams), aby im pomohli pri ich zdanlivo neuskutočniteľnej misii. Nanešťastie pre bratov musia do zoznamu pridať aj T-Baga (Robert Knepper), ktorý nevedomky vlastní životne dôležitý kľúč, ktorý by im pomohol vyhrať túto ich doteraz najdôležitejšiu výzvu.
Čoskoro však zistia, že oveľa ťažšie než dostať sa von, je dostať sa dnu.
ako je mozne ze sara bude zit, ked ju videl LJ umierat ?