Tínedžeri si z lebky urobili bongo

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Lekoklatik je velmi pekne ze by si gratuloval niakym hulicom zato ze znesvetili pozostatky niakeho cloveka. Je mi z Teba na :smt096
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Jimmy napísal:Poznam ich dost (10+), ale nechapem preco s pytas.....na tu lebku mam podobny nazor
Fetovanie chápem ako inhaláciu prchavých látok -> toluén, chloroform, benzén, éter, acetón atď atď...
Preto som sa pýtal, kto fetuje marihuanu, pretože tá sa najčastejšie fajčí... (sama osebe totiž do podobnej kategórie látok nepatrí... čo sa týka dymu, tak to rovno môžeš aj fajčiarov nikotínových cigariet takto nazývať...)
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ujo Marky napísal:Lekoklatik je velmi pekne ze by si gratuloval niakym hulicom zato ze znesvetili pozostatky niakeho cloveka. Je mi z Teba na :smt096
Je velmi pekne ze mas krasny, zodpovedny respekt aj pred mrtvolami (skor ich pozostatkami). :wink: Je to obycajne zasrane telo. Nikoho z tu pritomnych v ratane mna by to nenapadlo... Avsak s tym rozdielom ze niektorym je z toho zle, niektory to povazuju za zverstvo, niektorym by sa nekcelo kopat a niektorych by take nieco vobec nenapadlo... Ja patrim do poslednej skupiny a preto som fascinovany aky je clovek vynaliezavy.... :wink: Nie kazdy ma po ruke komponenty na drogovanie, avsak sila zadrogovat mu ukazala jednu z moznosti, kedze sa nachadzali na cintorine....
Ach jaj... 100 ludi 100 chuti....
lekoklatik
VIP
VIP

fizz napísal:Lekoklatik: Hej, aj ja som si najprv povedala, ze vsak co boze, je to len telo, ale skus si predstavit, ze niekto by si urobil bongo z lebky tvojej mrtvej matky. Pokial uz na toto povies nevadi, tak klames, alebo si z detskeho domova.
Nemam dovod klamat.... Poviem ti co si o tom myslim ked sa takato situacia stane... Inak ma to ema preco trapit... OK?.... A teraz ti ja poviem jednu vec.... Predstav si ze taketo a este aj horsie veci sa po svete deju kazdy bozi den... Kazdy hodinu, minutu.... A co mam teraz nad vsetkym plakata lamat si hlavu? Proste to tak je, tychto ludi obdivujem ze neprestajne patrali po vychodisku si zadrogovat a vytrvalostou si predsalen zadrogovali... OK?... Teba a ani mna by to nenapadlo... Ja som len uneseny z ludskej fantazie....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujo Marky napísal:Lekoklatik je velmi pekne ze by si gratuloval niakym hulicom zato ze znesvetili pozostatky niakeho cloveka. Je mi z Teba na :smt096
Ty mas vacsiu fobiu z fetakov ako Aryan zo zidov. Vies kolko je prepnutych ludi, ktori zneuctuju hroby, tela a pod.? A nemusia to byt fetaci, kludne to moze byt banda random chuliganov, ktori sa citie strasne drsen ked nieco rozbiju. Suhlasim s Lekolaktikom, ze je to len blbe mrtve telo a mal proste safra smolu, ze si vybrali prave jeho lebku.
Pozri sa na studentov bilogie, ti brutalne zohavia kopu tiel, rozstrihaju ich, rozrezu, nalozia do zavaraninovych flasi a aby toho nebolo malo tak maju bohovsku zabavu z toho ked niekto prereze slachu, ktoru nemal a cele telo sa mu zosuveri do klbka polamanych koncatin. Mas pocit, ze je to nieco lepsie? Nemyslim si, ze si je Ti na grc zo vsetkych doktorov, ktori tymto presli...
fizz napísal:Lekoklatik: Hej, aj ja som si najprv povedala, ze vsak co boze, je to len telo, ale skus si predstavit, ze niekto by si urobil bongo z lebky tvojej mrtvej matky. Pokial uz na toto povies nevadi, tak klames, alebo si z detskeho domova.
Hras na city, to sa vobec neda porovnavat. Nebolo by mi prijemne keby niekto vykopal a ostal telo mojej matky, ale nie preto, ze to spravili telu ale preto, ze to spravili mojej matke. Rovnako neprijemne by mi to bolo keby bola ziva alebo v akomkolevk inom stave. Ale dam Ti protiotazku: vies kolko pozostatkov uz bolo vykopanych a vyhodenych niekde do prdele na cintorine? Hroby sa proste po case rusia a davaju sa do nich nove tela, pri com tie stare zvysky,aj ked ich nieje vela, vyhodia niekam na kopu. A vadilo Ti, ze takto vyhodili cele generiacie Tvojich predkov na smetisko? IMO nie.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ja sa ich nebojim :) Mne len vadia ;)
Pokial viem tak doktori si nemozu len tak povedat ze niekoho zoberu a rozrezu, dotycny alebo jeho rodina musi suhlasit s tym.

Chces povedat ze je uplne normalne aby niekto vykopal hrob 11 rocneho dietata, vybral lebku a spravil si z toho nastroj na drogovanie...

Je mi to jedno aj keby si z toho chcel spravit kvetinac tak je to zverstvo...
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

P41NK1LL3R napísal:Fetovanie chápem ako inhaláciu prchavých látok -> toluén, chloroform, benzén, éter, acetón atď atď...
Preto som sa pýtal, kto fetuje marihuanu, pretože tá sa najčastejšie fajčí... (sama osebe totiž do podobnej kategórie látok nepatrí... čo sa týka dymu, tak to rovno môžeš aj fajčiarov nikotínových cigariet takto nazývať...)
Neviem, či si chcel poukázať na to, že neviem o čom hovorím, lebo na to ,že oproti spomínanému riedidlu a spol. je to skoro neškodné, ale myslím že to čo tí magori spravili hovorí dosť o "neškodnosti" marihuany, síce to nemôžme prisudzovať len tomu.....
lekoklatik::ja som unesený z ľudskej debility
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tak tak, ako povedal Marky.. je to ich zverstvo.. a oni si môžu spytovať svedomie..

Môj názor na túto tému je, že sú to čisto je*nutí ľudia.. :) a asi nemali čo robiť a mali by sa radšej zamestnať a vykonávať niečo konštruktívnejšie, ako je fajčenie trávy.. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

OMG vsetci ste tu velmi mudry. Mali by prestat drogovat a mali by zacat sluzit ludstu, alebo by sa mali zamestnat ako smetieri, alebo by mali byt fararmi, alebo by mali ........... . Im je dobre tak ako im je prave teraz.... Ked i dobre nieje tak si to bud uvedomia sami alebo nie... Kazdopadne neriesime tu zavislich ale to, ze z jednej absolutne obycajne v tom stave absoluuuutne nepodstatnej casti tela vyrobili bongo.... Koho trapi ze je to chore nech ho to trapi dalej.... Ale tym ludom je ta absolutne o prdeli... Mne to vobec neprekaza.... Keby vykopali kludne aj rocne decko a urobili by si z jeho lebky bongo (co by som pochopil pretoze s takym malim telom by mali menej roboty) tak je to absolutne to iste ako ked vykopu telo 40, 70, alebo 20 rocneho jedinca... Ak vas to tak strasne trapi tak spiste peticiu omg alebo co... Nieje to ani chore, ani ine. Je to skor obdivuhodne. Pretoze sa nesrali ale kopali. Pretoze nato prisli. Pretoze mali odvahu. Pretoze, pretoze, pretoze.... Raz za tyzden sa jedne z milionov presne rovkaych pribadov dostane do bulvaru a vsetci su z toho v riti... Tak naco to citaju ked im to prekaza... Aby mali co robit? Tak to kur*a necitajte a robte nieco produktivnejsie pretoze to iste kcete aj od zavislakov!!! Zavislaci premyslaju ako si kvalitne zahulit!!!
vykradac hrobov nieje zmrd. ze?

PS: nedavajte prikladu typu co keby to bola tvoja matka, pretoze to sa tu neriesi...
Jimmy napísal:lekoklatik::ja som unesený z ľudskej debility
pre debila kazdy debil... Keby nebolo debility, tak by to tu bolo ako v hrobe... Pretoze by ste VY "NORMALNY" ludia nemali co riesit....
:lol:
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

lekoklatik napísal:pre debila kazdy debil... Keby nebolo debility, tak by to tu bolo ako v hrobe... Pretoze by ste VY "NORMALNY" ludia nemali co riesit....
:lol:
Ďakujem pekne ale nevidím dôvod to obdivovať

//obdivovať vynaliezavosť, ako si to nazval ty
//nabudúce nech sa darca karmy aspoň podpíše..... :!:
lekoklatik
VIP
VIP

Jimmy napísal:Ďakujem pekne ale nevidím dôvod to obdivovať
Najdi niekde v mojom prispevku, kde som obdivoval debilitu. Proste ma nepreštíš. A vies preco? lebo so stojim za svojim nazorom... :wink: Uz to nehaj tak... Ja som s povedal svoje a ty tiez... Vyjadruj sa k teme
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Ja sa ich nebojim :) Mne len vadia ;)
Pokial viem tak doktori si nemozu len tak povedat ze niekoho zoberu a rozrezu, dotycny alebo jeho rodina musi suhlasit s tym.

Chces povedat ze je uplne normalne aby niekto vykopal hrob 11 rocneho dietata, vybral lebku a spravil si z toho nastroj na drogovanie...

Je mi to jedno aj keby si z toho chcel spravit kvetinac tak je to zverstvo...
Vies o tom, ze vacsina doktorskych tiel su bezdomovci, sociali a spol., ktori by museli byt pochovani na naklady statu tak ich radsej drbnu studakom len aby usetrili? To je moralne v pohode, ze :wink:
lubim moralistov...robite tu hotovu tragediu z uplnej bykoviny

edit:// Strasne by ma zauijmala jedna vec, Vy vsetci co to tu tak vo velkom odsudzujete a ukazujete spravny a dobry smer. Citite sa ako lepsi ludia?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

axXis napísal:Strasne by ma zauijmala jedna vec, Vy vsetci co to tu tak vo velkom odsudzujete a ukazujete spravny a dobry smer. Citite sa ako lepsi ludia?
Určite lepší ako tí huliči(nech si húlia, sebe škodia). Poznám pár huličov, ale toto by jednoznačne odsúdili ako čisté psycho. Ako sa môžeš zastávať takéhoto činu?
lekoklatik
VIP
VIP

Tempus7 napísal:Určite lepší ako tí huliči(nech si húlia, sebe škodia). Poznám pár huličov, ale toto by jednoznačne odsúdili ako čisté psycho. Ako sa môžeš zastávať takéhoto činu?
Pretoze natom nieje nic zle.... v com je hulic iny ako ty? povedz mi jednu vec a ja ti ju vyvratim.... Zastava sa toho? nie... On len hovori ze ste z toho vsetci zhrozeny az na posratie :lol: a popri tom je to banalita ktora patri k dnu :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal:Určite lepší ako tí huliči(nech si húlia, sebe škodia). Poznám pár huličov, ale toto by jednoznačne odsúdili ako čisté psycho. Ako sa môžeš zastávať takéhoto činu?
Ja to neobhajujem, ja to len mam v pozitivnej lahostajnosti...
Proste su to nejaki labuzni typci, ktori si spravili z lebky bongo, no a? Co teraz ako?
Pozri sa na toho Fritzla ci ako sa vola, ktory sexualne zneuzival svoju vlastnu dceru boh vie kolko a ma s nou X deti. To je IMO znacne zvratenejsie a neriesite to tu...
Nosis topanky, ktore vyrabaju 10 rocne deti v biednych podmienkach za 1 dolar denne a tiez je Ti to jedno.

Proste touto svojou hrou na dobrych ludi nic nedokazete. Normalne ma nudia ludia, ktori len opakuju milionkrat pocute vzletne reci o tom co je spravne a co nie.

Ad fetaci: ja ich moc nepoznam, radsej sa zrdzujem v inej spolocnosti, ale Tebe ocividne vyhovuju ked ich tolko poznas

edit:// Viete o tom, ze niektori ludia chodia topit male maciatka vo vreci? Co s tym spravime?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ze vam tato tema stoji za prispevok...
lekoklatik
VIP
VIP

Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

lekoklatik napísal:Pretoze natom nieje nic zle.... v com je hulic iny ako ty? povedz mi jednu vec a ja ti ju vyvratim....
Má väčšiu pravdepodobnosť na vznik rakoviny
axXis napísal:Pozri sa na toho Fritzla ci ako sa vola, ktory sexualne zneuzival svoju vlastnu dceru boh vie kolko a ma s nou X deti. To je IMO znacne zvratenejsie a neriesite to tu...
:roll: Na tom neni čo riešiť, tak ako toto
Proste touto svojou hrou na dobrych ludi nic nedokazete. Normalne ma nudia ludia, ktori len opakuju milionkrat pocute vzletne reci o tom co je spravne a co nie.
Lebo tí normálny ľudia vedia čo je dobré a čo zlé, proste ty sa nechceš radiť medzi normálnych ľudí s normálnymi názormi, chceš vyniknúť, rebelovať :roll:
Ad fetaci: ja ich moc nepoznam, radsej sa zrdzujem v inej spolocnosti, ale Tebe ocividne vyhovuju ked ich tolko poznas
Ak si si nevšimol, už tu rozoberali rozdiel medzi feťákmi a huličmi. Ano poznám huličov, poznám veľa ľudí. A sú medzi nimi skoro všetky názorové skupiny.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Normalni ludia s normalnymi nazormi, ktori vedia co je dobre a co je zle?
Dalsi unikat na tomto fore: Tempus s patentom na normalnost a dobro. *Adore*

Fakt nechapem ako mozes sam seba povazovat za nieco lepsie pre taku kktinu...vykopavat hroby mozno nieje prave slusne, ale pre boha... toto naozaj nieje ziadny zivotny nazor, na zaklade ktoreho mozes niekoho posudzovat a sam seba vyhlasovat za role model. Fakt si asi jediny na Slovensku, ktory nevykopava hroby a nerobi si z nich bonga, uznavam Ta.
:roll:
P.S. Ches sa riadit vacsinou? Lebo z Tvojich prispevkov mi vyplyva len to, ze vacsina je normalna a dobra. Daj sa na EMO, to teraz docela frci, budes normalny mlady clovek so spravnym nazorom sucasnej spolocnosti. Enjoy anti-rebeliu. :roll: jeez fuck

A este jedna vec: aka nazovorva skupina su prosim Ta hulici?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Jimmy napísal:Neviem, či si chcel poukázať na to, že neviem o čom hovorím, lebo na to ,že oproti spomínanému riedidlu a spol. je to skoro neškodné, ale myslím že to čo tí magori spravili hovorí dosť o "neškodnosti" marihuany, síce to nemôžme prisudzovať len tomu.....
lekoklatik::ja som unesený z ľudskej debility
Nechápeš alebo nechceš pochopiť? :)
Nikde som nespomínal nič o škodlivosti...
Tvrdil som, že termín fetovanie sa týka spomínaných látok, tým pádom užívateľ marihuany nie je feťák, ale napr. hulič...
Od hodnotenia škodlivosti, posudzovania odporcov/užívateľov sa dištancujem...
Zamknuté