Waldo napísal:Update s premade guildou čo som spomínal vyššie. Presunuli sme to na realm Bloodhoof. Rozbehli sme fórum. V prípade záujmu je všetko potrebné info na nich
No super ja som už vylevelil priesta na 19 na Drak thule, lebo som rerolol a chcel sa zapojiť , a prečo zrovna na Bloodhoof? Normal a malá populácia.. na takom mám svoj main a doteraz to lutujem, lebo na takých serveroch je progress a zháňanie hráčov skoro utrpenie..
si kukni blizzardacke fora pre shamana otazne je ci chces ist enchancement resto alebo elemental....tam si najdes vsetky uzitocne rady tipy triky talent buildy vsetko co treba akurat potrebujes aspon trochu vediet anglicky
no jo ja teraz hram za shamana talenty davam do elemental ale nedavno som stretol shamana ktory to daval do enchancement a bol inac brutalny tak ma len tak zaujimalo kto kde dava talenty u shamana...
bart1234 napísal:no jo ja teraz hram za shamana talenty davam do elemental ale nedavno som stretol shamana ktory to daval do enchancement a bol inac brutalny tak ma len tak zaujimalo kto kde dava talenty u shamana...
Caf
Spravil som si server na locale. Antrix, len neviem ako vytvorit GM. Lebo navod podla ktoreho som kedysi spravil uz nemam (stranka),tak to robim iba z pamate. NA googli je jedno forum kde je taka ista otazka,len to forum je nedostupne.
Budem vdacny za rychlu odpoved
no nie
silnejsi zatial nie,
ALE neviem kde hras, ale tuto zbran nemozes (na ofiku ) pouzit nikde inde nez ces combat s kealthasom, a po combate sa ti despawne
Storm Keeper napísal:no nie
silnejsi zatial nie,
ALE neviem kde hras, ale tuto zbran nemozes (na ofiku ) pouzit nikde inde nez ces combat s kealthasom, a po combate sa ti despawne
da sa bugnut (dala sa) ze ti ostala aj ked ste wipli a mohol si s nou zacinat fight
ja som aj na freecku aj na ofi skusal kdejake kraviny napr ten Karazhan jak sa dalo od nightbana vyliest na tu striesku a skocit von z hradu...a ist rovno na princa