Tínedžeri si z lebky urobili bongo

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

axXis napísal:Fakt nechapem ako mozes sam seba povazovat za nieco lepsie pre taku kktinu...
Ja za to nemôžem, že ty to považuješ za banalitu
vykopavat hroby mozno nieje prave slusne, ale pre boha...
Je to trestný čin
Fakt si asi jediny na Slovensku, ktory nevykopava hroby a nerobi si z nich bonga, uznavam Ta.
Hovoril som za normálnu časť populácie, ktorá si nemyslí že je to cool
P.S. Ches sa riadit vacsinou? Lebo z Tvojich prispevkov mi vyplyva len to, ze vacsina je normalna a dobra. Daj sa na EMO, to teraz docela frci, budes normalny mlady clovek so spravnym nazorom sucasnej spolocnosti. Enjoy anti-rebeliu. :roll: jeez fuck
Nechápeš, tvoja chyba
A este jedna vec: aka nazovorva skupina su prosim Ta hulici?
Sa s tým stretávaš po prvý raz čo? :roll: , v živote si o tom nepočul, mal by si mať väčší rozhľad.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Teda Tempus...toto bol ten najpoucnejsi a najlepsie vyargumentovany prispevok, ktory som tu kedy videl.

A k tym hulicom: Mas pravdu, s tym, ze niekto huliacich ludi povazuje za nazorovu skupinu sa stretavam fakt prvykrat. Bud taky laskavy a pouc ma o tejto nazorovej skupine. (ja som bol doteraz vo svojom velkom omyle v tom, ze hulia punkaci, hip hoperi, random ludkovia, gymnazisti, SOUckari, sociali, partyboji...whatever random ludia) Fakt sa tesim ako mi rozsiris rozhlad a budem zas o krocik blizsie normalnosti a dobrym ludom.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To sú ľudia, ktorý považujú trávu za správny stimulant k lepšej nálade, euforii
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To je názor :idea: :hehe:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som hovoril o názorovej skupine a nie o životnom štýle.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ehm.... vacsia pravdepodobnost rakoviny? Z prirodych veci? to si kde nabral.... Nehaj tak... normalnost ludi? kto je normalny? ty si asi chory.... ty ides sudit ludi?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ehm.... vacsia pravdepodobnost rakoviny? Z prirodych veci? to si kde nabral.

Kód: Vybrať všetko

http://spravodajstvo.joj.sk/zdravie/29-1-2008/clanok/marihuana-prispieva-k-vzniku-rakoviny-viac-nez-cigarety.html                                                                                                                                                                                           
  • A aj tabak je "prírodná vec" a spôsobuje rakovinu...
Nehaj tak... normalnost ludi? kto je normalny? ty si asi chory.... ty ides sudit ludi?
Mne sa nezdá choré odsudzovať tých primitívov. Choré je ich obdivovať...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal:Ja som hovoril o názorovej skupine a nie o životnom štýle.
Ja za nazor pokladam napr. prislusnost k NS, odsudzovanie drog, bojkot lovu velryb, whatever...
Ale ak Ty povazujes za nazor, ze niekto povazuje travu za vhodny stimulant tak amen. To potom mozes za nazorovu skupinu vyhlasit aj alkoholikov... Ty si vazne rozdelujes ludi na zaklade samych dolezitych kriterii.
lekoklatik
VIP
VIP

Tempus7 napísal:Mne sa nezdá choré odsudzovať tých primitívov. Choré je ich obdivovať...
k tym rakovinotvornym veciam: bla bla bla.... aby ste sa neposrali zo zdraveho zivotneho stylu...

privitiv si rovnako aj ty pre nich vobec ta zato neodsudzuju... Ubdivovat ich budem a neraz som pisal preco... Ty si proste silno zaujaty voci fetakom a mozno mas nejaku traumu ktora ta tlaci ponizovat ich, skor spravat sa k nim ak k nejakym vyvrhelcom spolocnosti... a este raz to tu spominam.... Tema nieje o fetakoch ale o trapnej lebke z ktorej urobili bongo.... Vyser sa uz radsej nato... ty mas svoje ja mam svoje....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

lekoklatik, ty musíš byť dobrý ***** a **** ako môžeš vlastne niečo také povedať?.. veď to bola len trápna lebka.. veď čo.. :roll: tá lebka bol človek a ako mŕtvy si zaslúži úctu.. tak sa zobuď a radšej nefajči, keď píšeš.. :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Kukni si domovsku stranku a hned Ti bude jasne :D
To bude niaky true doom death black pagan soldier ktory je v podstate dobry satanista :D Styl je styl co uz... :roll:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Ja za nazor pokladam napr. prislusnost k NS, odsudzovanie drog, bojkot lovu velryb, whatever...
To je zase tvoj názor :wink:
lekoklatik napísal:...
Už som sa zmieril s tým že existujú ľudia ako ty :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

:lol: .... Pocuvam rock, Nu-Metal (coal Chamber, mudvayne), obcas Metallicu, atd... Hram v metal-corovej kapele... Satanisti su smiesny ludia ktory robia vsetko co vidia v telke... Doom metal sa mi nepaci... Black alebo ultra black ked kcete sa mi tiez vobec nie....

Nazor na ludske telo? Telo je len a len telo... Lebka patri k telu takze ju beriem tiez lahostajne... Avsak mrtve telo... Mrtve telo je mi lahostajne pretoze nevidim dovod mat k nemu uctu... pokial (uz to tu bolo spomenute) to telo nebude patrit niekomu koho mam rad... Vtedy budem mat k tomu telu uctu... Avsak kazdy normalnejsi clovek sa da spopolnit... Normalnejsi vo vasom slova zmysle... TAkze tato tema je dalsi krok k vasemu vyberu, spopolnit? alebo pochovat? Nechajte sa radsej spopolnit ked ste z toho vyjaveni.... Uctu k telu mam za ziva... Vacsiu utcu ako k telu mam k tomu, co sa nachadza vo vnutri... Ja mam v lebke dost... KLudni mozete povedat ze dost nasrane pretoze som vam dokonale prihral... :_D...

Nehulim, nedrogujem, fajcim len ked pijem... Vypijem si ked sa idem natr*kat, takze alkoholik niesom... Som rad v nalade z alkoholu a vtedy si kludne zapalim, avsak nezahulim, nezadrogujem... Poznam ludi ktory hulia atd... Niektory su natom so zavislostou horsie a niektory lepsie... Dokonca to na nich aj vidno...

neverim v boha a cintorin mam skor na salame... avsak nepojdem roztrepat hrob pretoze v tom nevidim ziadny zmysel.... Ak roztrepava hrob clovek ktoreho poznam tak mu k tomu nic nepoviem. Preco? pretoze ma ma na salame... On ma z toho zabavu a prachy...

Zijem absolutne normalny zivot. Chodim na umelecku skolu a stufujem posledny rok... 19.5 maturujem. potom idem do Ciech... Moj psychicky stav je viac nez v norme... Som absolutne stastny clovek... Som panic ale nehrniem sa za bezhlavym sexom... Zijem naplno a nestracam cas nad niecim, co je dnes uz rutinna zalezitost... Tzn. ze mnostvo veci je mi ukradnutych, pretoze som sa tak rozhodol... A je mi dobre... Je mi lepsie ako kadekomu... Nemam problemi so zakonom ani s nejakou tlupou bitkarov...

Moj strucne rozpisany zivot som vam poskytol preto, aby ste vedeli ze som uplne vyrovnany clovek s vlastnym zmyslanim... Ci pre niekoho chorym alebo nie, je to proste tak... Este jedna malickost... Som zasrane ochotny clovek a kure*sky rad komunikujem... V pravopise robim chybi pretoze citam minimalne... A niesom narcis....

btw mam 19 rokov.... 24.2.1989

:wink:

Aj tak ich obdivujem....
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

No tam to je, ze by Ti vadilo keby to spravili niekomu koho mas rad. Ale to ze matke toho dietata to bude vadit Ta vobec nezaujima a si vlastne rad ze ludia su taky "schopny" ze dokazali dojst na takuto vec. Asi Ti je uplne jedno ako sa citia ostatny ludia :P
lekoklatik
VIP
VIP

Ujo Marky napísal:No tam to je, ze by Ti vadilo keby to spravili niekomu koho mas rad. Ale to ze matke toho dietata to bude vadit Ta vobec nezaujima a si vlastne rad ze ludia su taky "schopny" ze dokazali dojst na takuto vec. Asi Ti je uplne jedno ako sa citia ostatny ludia :P
Marky ani nevies ako som sa dobre nasmial... :lol:

omg... SAMOZREJME ZE JE MI ukradnute co si mysli zena alebo clovek napr. z Ameriky.... Je mi to u riti :lol:

Dokonca seriem aj nato, co si mysli sused ked sa rano vyberiem uplne nahy na nas travnik pred dom.... Je mi to 30... v poslednom case v mojom okoli zomrelo dost ludi mojim kamosom.... Ale mne je to fuk.... Pretoze sa to nestalo mne... A teraz ta napadna jedna vec... ked je mi to jedno tak niesu moji kamosi.. Vsak? ale predstav si, ze ste 10 ludi... Vsetci ste kamarati... Jednemu z vas zomrie cela rodina. 8 budu truchlit z tym jednym a jeden sa stava kamenom , ktory drzi po hromade celu tlupu aby sa nervovo nezrutila... Vysvetli si to takto..

Ale ja si to tak nevysvetlujem... Proste ludia zomieraju a rodia sa... A ked su mrtvy tak su... A co? omg... telo je zasrany obal teba... a ked si mrtvy je ti na hovno... ked mam niekoho rad a zalezi mi na nom tak sa budem spravat tak ako to citim... I ked je uz telo mrtve... Ale viem ze to v tom tele bol clovek neskutocny... Pretoze mam rad len tych, ktory mi zato stoja... ktorych rad kcem mat... snad kazdy to tak berie... a kto nie tak je obycajna pretvarka... a kedze mam uctu k cloveku ktoreho mam rad, tak mam k nemu uctu aj po smrti... a jedna z veci ktoru po sebe zanechal je jeho telo...

ALE

ked uz niekto roztrepe lebku napr. mojej mami tak sa snad nebudem bohovat dusovat cely zivot preco to ty kkti urobili... Zivot ide dalej... Uz natom nic nezmenim...

Tak sa s tym uz zmierte... a locknite tuto nezmyselnu temu :lock:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Kukni si domovsku stranku a hned Ti bude jasne :D
To bude niaky true doom death black pagan soldier ktory je v podstate dobry satanista :D Styl je styl co uz... :roll:
Ty nemas rad doom death black paganov? Vsak oni vyznavaju to iste co Ty... mam taky tusak, ze si to pleties s true pure ass gothicmi.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Vsetci ste blazni....hulici objavili nove vedecke technologie a vy ste len opice :lol:
Add k teme : Dementi...hulili predtym a pustili sa do lebky lebo boli tak zhuleny. :lol:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

chcel by som vidiet tu fotku :P
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

zvonenie33 napísal:chcel by som vidiet tu fotku :P
pre inspiraciu ?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

MurphY napísal:pre inspiraciu ?
pre pobavenie, technicke prevedenie, pripadne inspiraciu, ale zrejme by som radsej pouzil sadrovu lebku z biol. ucebne, lebo sa mi nechce kvoli tomu sturat v hrobe :wink:
Zamknuté