.... Pocuvam rock, Nu-Metal (coal Chamber, mudvayne), obcas Metallicu, atd... Hram v metal-corovej kapele... Satanisti su smiesny ludia ktory robia vsetko co vidia v telke... Doom metal sa mi nepaci... Black alebo ultra black ked kcete sa mi tiez vobec nie....
Nazor na ludske telo? Telo je len a len telo... Lebka patri k telu takze ju beriem tiez lahostajne... Avsak mrtve telo... Mrtve telo je mi lahostajne pretoze nevidim dovod mat k nemu uctu... pokial (uz to tu bolo spomenute) to telo nebude patrit niekomu koho mam rad... Vtedy budem mat k tomu telu uctu... Avsak kazdy normalnejsi clovek sa da spopolnit... Normalnejsi vo vasom slova zmysle... TAkze tato tema je dalsi krok k vasemu vyberu, spopolnit? alebo pochovat? Nechajte sa radsej spopolnit ked ste z toho vyjaveni.... Uctu k telu mam za ziva... Vacsiu utcu ako k telu mam k tomu, co sa nachadza vo vnutri... Ja mam v lebke dost... KLudni mozete povedat ze dost nasrane pretoze som vam dokonale prihral... :_D...
Nehulim, nedrogujem, fajcim len ked pijem... Vypijem si ked sa idem natr*kat, takze alkoholik niesom... Som rad v nalade z alkoholu a vtedy si kludne zapalim, avsak nezahulim, nezadrogujem... Poznam ludi ktory hulia atd... Niektory su natom so zavislostou horsie a niektory lepsie... Dokonca to na nich aj vidno...
neverim v boha a cintorin mam skor na salame... avsak nepojdem roztrepat hrob pretoze v tom nevidim ziadny zmysel.... Ak roztrepava hrob clovek ktoreho poznam tak mu k tomu nic nepoviem. Preco? pretoze ma ma na salame... On ma z toho zabavu a prachy...
Zijem absolutne normalny zivot. Chodim na umelecku skolu a stufujem posledny rok... 19.5 maturujem. potom idem do Ciech... Moj psychicky stav je viac nez v norme... Som absolutne stastny clovek... Som panic ale nehrniem sa za bezhlavym sexom... Zijem naplno a nestracam cas nad niecim, co je dnes uz rutinna zalezitost... Tzn. ze mnostvo veci je mi ukradnutych, pretoze som sa tak rozhodol... A je mi dobre... Je mi lepsie ako kadekomu... Nemam problemi so zakonom ani s nejakou tlupou bitkarov...
Moj strucne rozpisany zivot som vam poskytol preto, aby ste vedeli ze som uplne vyrovnany clovek s vlastnym zmyslanim... Ci pre niekoho chorym alebo nie, je to proste tak... Este jedna malickost... Som zasrane ochotny clovek a kure*sky rad komunikujem... V pravopise robim chybi pretoze citam minimalne... A niesom narcis....
btw mam 19 rokov.... 24.2.1989
Aj tak ich obdivujem....