susenejablko napísal:sposob chodze, kopania, nicenia atd. tych hercov mi hovori, ze to ani herci neboli... teda teoreticky ano, lebo v tomto pripade len hrali ale myslim ze vo volnom case sa takymto sposobom zabavaju... (ale mozno nie, je to len moj nazor)
Pocuj....
Keby si dostal prachy zato ze tuto toto rozmlatis a nik ti zato nic nepovie, dokonca ti skutocne zaplatime, tuto tetu skus udriet ale len akoze pretoze to len tocime ale tvar sa fakt nasrane a aj zato ti zaplatime. Ty by si nebol zasrane dobrym hercom?
robit bordel je lahsie ako tvorit...
koláž - dekoláž (ak vies co to je :_D)
Lord_3D napísal:a to ako chceš povedať že mám obliekať nenápadne len aby som nedostal na p*iču ? Len aby som sa náhodou nenznepáčil neakému kreténovi ? To ďakujem pekne...
Mno Lord veru dnes je to tazke.... Ja sa obliekam ako sa mi paci... Problem som nikdajs (az na vynimku) nemal pretoze mam 192cm a posobym milu
Shark kedze merias 2 metre, tazko by si do teba nejaki skini vrzli ale ako ze chalana z toho clanku dost lutujem, ale takto to u nas bezi, sam uz neviem co si mam o tom mysliet, hej boli to punkeri ale nevytrcali a aj tak ich zmlatili, byt v jeho kozi, bojim sa aj nadalej
Drago napísal:Shark kedze merias 2 metre, tazko by si do teba nejaki skini vrzli ale ako ze chalana z toho clanku dost lutujem, ale takto to u nas bezi, sam uz neviem co si mam o tom mysliet, hej boli to punkeri ale nevytrcali a aj tak ich zmlatili, byt v jeho kozi, bojim sa aj nadalej
ja mam po precitani tejto temy a toho clanku strach vist na ulicu
//neverim ze neboli strieskani, k takej brutalnej bitke by podla mna nedoslo, keby boli triezvi tak neverim ze by ich nejake biele snurky tak dozrali...
dobry klip. ukazuje co sa moze diat v mestach.
pinacolada: utekat? v lese? pri takom utekani v cinankach by skoncili este horsie hrbolata cesta, les, tma, tenke podrazky... to vobec nepasuje k sebe. raz som do lesa siel v cinankach a povedal som si, ze uz nikdy viac. chvilu som sa nepozeral pod nohy a nejaky osten z konara alebo rastiliny alebo coho mi prepichol podrazku a zapichol sa do nohy. a to bola fakt len rastlina. ziadny klinec. v cinankach ist do lesa je samovrazda nie to este utekat
turtlak69 napísal:dobry klip. ukazuje co sa moze diat v mestach.
pinacolada: utekat? v lese? pri takom utekani v cinankach by skoncili este horsie hrbolata cesta, les, tma, tenke podrazky... to vobec nepasuje k sebe. raz som do lesa siel v cinankach a povedal som si, ze uz nikdy viac. chvilu som sa nepozeral pod nohy a nejaky osten z konara alebo rastiliny alebo coho mi prepichol podrazku a zapichol sa do nohy. a to bola fakt len rastlina. ziadny klinec. v cinankach ist do lesa je samovrazda nie to este utekat
ja som bol v cinanoch v lese neraz a nebol problem.inak radsej uteka a poskrabat sa ako dostat tako dostali..a mozno mam iba silnejsi pud sebazachovy
ja sa obliekam dosť výrazne: mám dlhé vlasy, nosím čierne veci a na nohách ťažké topánky... hoci som sa pár krát dostal do "zaujímavej" situácie, tak paradoxne pindali a sácali do kamoša, ktorý sa oblieka úplne normálne (ale má dlhé vlasy)... čo s vcelku divím, lebo mám len 65kg a 178cm, takže som ľahký potenciálny terč ak by sa mi podarilo utrpieť zranenie len vďaka tomu, že mám dlhé vlasy a nejaký kktko si potrebuje v podnapitom stave riešiť svoju agresivitu a ja som nestihol zdrhnúť, tak jediné riešenie ma napadá pes + pištoľ (vek na to mám)... keďže nebudem si strihať niekoľko rokov pestované vlasy a meniť šatník len tak kvôli niekomu (ale nevravím, že by som nemal strach)... čo sa mňa týka, nikdy v živote som neprejavoval neopodstatnenú agresiu voči niekomu a považujem sa za dosť nekonfliktný typ
Video je dost krute, aj ked pri tom obsahu som ani nak nevnimal hudbu (mozno zamer tej skupiny )...
Tiez som sa uz dostal do podobnej situacie ako typek z BIRDZu, ale ne az tak strasnej (trosku poskodeny nos), a neplanujem kvoli tomu chodit po kanaloch aby si ma nikto nevsimol...
Akurat ked vecer prechadzate okolo dakej bandy vyholenych hlav, tak sklopit zrak a pridat do kroku (to mate ako so psami: cumenim do oci ich akurat vyprovokujete)
A ti ludia co by sa akoze dokazali postavit trom steroidovym hovadam, tak vela stastia... skor sa treba ucit behat, inak si nepomozete...
no v poslednom case mam taku naladu, ze ak by niekto skocil, tak by pri mojej ubohej postave prisiel o zrak alebo gule.. ratam s tym ze kedykolvek mozem skoncit na are.. ale nebudem sam... ale sa im nevyhybam a cuduj sa
svete neskacu a uz som ich stretol sam viackrat a nic... maximalne blbe reci a este som aj pyskoval..
pinacolada napísal:ja som bol v cinanoch v lese neraz a nebol problem.inak radsej uteka a poskrabat sa ako dostat tako dostali..a mozno mam iba silnejsi pud sebazachovy
samozrejme, ze by som bezal aj ja a aj bosy, ale ako dovod preco nebezali som uviedol tento ako prve co ma napadlo. mozno mal typek podobnu skusenost a mal pocit, ze jeho recnicky prejav dokaze uhrat situaciu do outu. ale zrejme by musel byt minimalne astar seran, aby osvietil takych vypatlancov.