Tínedžeri si z lebky urobili bongo

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lekoklatik napísal::lol: .... Pocuvam rock, Nu-Metal (coal Chamber, mudvayne), obcas Metallicu, atd... Hram v metal-corovej kapele... Satanisti su smiesny ludia ktory robia vsetko co vidia v telke... Doom metal sa mi nepaci... Black alebo ultra black ked kcete sa mi tiez vobec nie....
akoze telku som videl posledne asi pred dvma rokmi...a mozem s cistym svedomim povedat ze som satanista(samozrejme laveyov ateisticky smer) .. a je mi jedno co kto si mysli..aj sa tak obliekam, lebo sa mi to paci (ano mozno je to druh uchylky, ale mam rad ket druhi na mna hadzu oci ala toho by som nechcel stretnut v noci v tmavej ulicke :D ale som tvor mierumilovny... a neje to hudbou.. pocuvam cobodaj, od blacku az po psytrance :D ) ale zase mrtvoly nevidim dovod vykopavat. ale keby sa naskytla prilezitost zohnat lebku, asi by pribudla u mna na policke.. zaujimavy artefakt :D:D
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

brainwirm napísal:akoze telku som videl posledne asi pred dvma rokmi...a mozem s cistym svedomim povedat ze som satanista(samozrejme laveyov ateisticky smer) .. a je mi jedno co kto si mysli..aj sa tak obliekam, lebo sa mi to paci (ano mozno je to druh uchylky, ale mam rad ket druhi na mna hadzu oci ala toho by som nechcel stretnut v noci v tmavej ulicke :D ale som tvor mierumilovny... a neje to hudbou.. pocuvam cobodaj, od blacku az po psytrance :D ) ale zase mrtvoly nevidim dovod vykopavat. ale keby sa naskytla prilezitost zohnat lebku, asi by pribudla u mna na policke.. zaujimavy artefakt :D:D
nemyslel som to tak.... Oni pisali ze som satanista... :roll:

S tou TV som to myslel tak ze satanisti "udajne" vykonavaju ritualy na cintorinoch pretoze to videli v Buffy zabijacka upirov... Tod vse

Satanista nesatanista, stale len clovek s posranym telom :D ...

Aj tak neviem v com je satanista iny ako napr. ja.... okrem oblecenia... Obetujes macky? :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no samozrejme ja som sly satanista ktory pali masisky a papa male detiskyyyy :D
/edit cosi ziadne ritualy nehrozia :D asi :D to je v podstate zivotny styl.. laveyov smer je v podstate celkom triezvy pohlad na cloveka, na svet :P a styl.. hmm tu nejde o to ci som satanista alebo ee :D obliekal by som sa tak aj keby som bol .. ja nefim co skratka sa mi to paci :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

brainwirm napísal:no samozrejme ja som sly satanista ktory pali masisky a papa male detiskyyyy :D
/edit cosi ziadne ritualy nehrozia :D asi :D to je v podstate zivotny styl.. laveyov smer je v podstate celkom triezvy pohlad na cloveka, na svet :P a styl.. hmm tu nejde o to ci som satanista alebo ee :D obliekal by som sa tak aj keby som bol .. ja nefim co skratka sa mi to paci :D
OK. Ved ja ta neodsudzujem.... Len pani asi kceli... Ked napisali ze som asi satanista... Inak si nevedia vysvetlit ze preco nemam uctu k mrtvemu telu :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Spodina spoločnosti, morálny prah. Tak ako tí ktorí túto vec vykonali, tak tí, ktorí ju zľahčujú. Téma zamknutá.
Zamknuté