akoze telku som videl posledne asi pred dvma rokmi...a mozem s cistym svedomim povedat ze som satanista(samozrejme laveyov ateisticky smer) .. a je mi jedno co kto si mysli..aj sa tak obliekam, lebo sa mi to paci (ano mozno je to druh uchylky, ale mam rad ket druhi na mna hadzu oci ala toho by som nechcel stretnut v noci v tmavej ulickelekoklatik napísal:.... Pocuvam rock, Nu-Metal (coal Chamber, mudvayne), obcas Metallicu, atd... Hram v metal-corovej kapele... Satanisti su smiesny ludia ktory robia vsetko co vidia v telke... Doom metal sa mi nepaci... Black alebo ultra black ked kcete sa mi tiez vobec nie....
Tínedžeri si z lebky urobili bongo
-
lekoklatik
VIP
nemyslel som to tak.... Oni pisali ze som satanista...brainwirm napísal:akoze telku som videl posledne asi pred dvma rokmi...a mozem s cistym svedomim povedat ze som satanista(samozrejme laveyov ateisticky smer) .. a je mi jedno co kto si mysli..aj sa tak obliekam, lebo sa mi to paci (ano mozno je to druh uchylky, ale mam rad ket druhi na mna hadzu oci ala toho by som nechcel stretnut v noci v tmavej ulickeale som tvor mierumilovny... a neje to hudbou.. pocuvam cobodaj, od blacku az po psytrance
) ale zase mrtvoly nevidim dovod vykopavat. ale keby sa naskytla prilezitost zohnat lebku, asi by pribudla u mna na policke.. zaujimavy artefakt
:D
S tou TV som to myslel tak ze satanisti "udajne" vykonavaju ritualy na cintorinoch pretoze to videli v Buffy zabijacka upirov... Tod vse
Satanista nesatanista, stale len clovek s posranym telom
Aj tak neviem v com je satanista iny ako napr. ja.... okrem oblecenia... Obetujes macky?
no samozrejme ja som sly satanista ktory pali masisky a papa male detiskyyyy 
/edit cosi ziadne ritualy nehrozia
asi
to je v podstate zivotny styl.. laveyov smer je v podstate celkom triezvy pohlad na cloveka, na svet
a styl.. hmm tu nejde o to ci som satanista alebo ee
obliekal by som sa tak aj keby som bol .. ja nefim co skratka sa mi to paci 
/edit cosi ziadne ritualy nehrozia
-
lekoklatik
VIP
OK. Ved ja ta neodsudzujem.... Len pani asi kceli... Ked napisali ze som asi satanista... Inak si nevedia vysvetlit ze preco nemam uctu k mrtvemu telubrainwirm napísal:no samozrejme ja som sly satanista ktory pali masisky a papa male detiskyyyy
/edit cosi ziadne ritualy nehroziaasi
to je v podstate zivotny styl.. laveyov smer je v podstate celkom triezvy pohlad na cloveka, na svet
a styl.. hmm tu nejde o to ci som satanista alebo ee
obliekal by som sa tak aj keby som bol .. ja nefim co skratka sa mi to paci