NBA

O športe...

Kto tento rok zvitazi ?

Detroit Pistons
7
15%
San Antonio Spurs
12
26%
Dallas Mavericks
2
4%
Phoenix Suns
4
9%
Cleveland Cavaliers
10
21%
Houston Rockets
2
4%
Boston Celtics
8
17%
Utah Jazz
2
4%

Celkom hlasov: 47

theBliZZard
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Cleveland je teamom jedneho hraca a basketbal je teamova hra, preto nemas by za co rad, kedze tento team nemam rad :) Inak aj ked som nechcel, aby MVP dostal Kobe, budiz... hlavne ze nie LeBron. Dneska Lakers zacinaju druhe kolo, tak som zvedavy, ale hlavne na Atlantu, vobec by som nebol proti ak by vyhrali :-P Spurs svoj prvy zapas prehrali s Hornets :'( Duncan odohral asi svoj najhorsi playoff zapas, mozno aj dobre ze som nevidel a neuvidim ani druhy bleeee :'(
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

blizzard veru veru, Timy strelba z pola 1-9, dost bieda, uvidime druhy zapas. Inac Atlanta - Boston v halftime 26-44 :?
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Komu ľudia fandíte?a koľko rokov?

Ja DETROITU 5 rokov
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ja Lakers.....asi 9 rokov, O'Neal a Bryant to bola dvojka
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Tak vieme uz vsetkych finalistov konferencii okrem jedneho. Tesim sa na nocny 7.zapas Hornets-Spurs. Zvlast na tretiu stvrtinu, ktoru zatial Spurs za kazdym posrali v New Orleans. Zapas to bude urcite vyborny, som zvedavy ako sa mlady team vysporiada s tlakom 7.zapasu, ale myslim ze s tym nebudu mat problem, prave naopak. Sice fandim Spurs, ale tazko, tazko tam vyhraju tento 7.zapas, ale dufam ze aspon bude dobry basket. Na vychode sa vcera skoncila seria Bos-Cle, a tusim ze uz zajtra sa zacina finale, tak si myslim ze Detroit dokaze uchmatnut unavenemu Bostonu hned prvy zapas.
Drago
Guru
Guru

Tak Lakers - Spurs 3:1, velka spokojnost, dufam ze to KB24 a spol. neposeru v game 5, kt. btw. ide aj na galaxii sport. Kobe taha tim, naopak co zraza Spurs je Ginobili, teda jeho vykony chybaju.

Boston - Detroit, tam neviem kt. supera favorizujem, ale podla mna postupi Boston, predsa len hraju viac zapasov, doma a podla mna to dojde az do game 7 a tam by mali dominovat
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Podobny nazor. Podla mna tam vyhra Boston. Dobre odohrali zakladnu cast, aspon co som to tak mierne sledoval a pocul v skole. Hlavne ma tesi, ze Lakers v tejto sezone dobre slapu.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

dufam ze sa nerozhodnu Lakers dneska prerusit seriu domacich vitazstiev a dokopu to do finale. Ale myslim ze ak si Kobe udrzi svoj standard, Odom zaberie a Vujacic trafi dake trojky tak by to nemal byt problem.
Aj tak ma bude stale stvat ze nevyhrali pred par rokmi s detroitom, hlavne kvoli dvojici Malone a Payton. :?
Drago
Guru
Guru

Glory Lakers :D Ste tam, kam patrite => NBA Finals. Ani ja, optimista, som necakal, ze Spurs dame 4:1, hold, pre San Antonio je nacase prebudovat kader, pretoze ten tim je prestarnuty, aspon podla mna. No teraz si len pockat na supera vo finale, Lakers maju na vitazstvo, a to si predstavte ze vy hral aj Bynum :)
beli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa beli »

Lakers vyhra celu NBA :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Drago napísal:Glory Lakers :D Ste tam, kam patrite => NBA Finals. Ani ja, optimista, som necakal, ze Spurs dame 4:1, hold, pre San Antonio je nacase prebudovat kader, pretoze ten tim je prestarnuty, aspon podla mna. No teraz si len pockat na supera vo finale, Lakers maju na vitazstvo, a to si predstavte ze vy hral aj Bynum :)
no aj ja dufam ze to vyhra Lakers....normalne koli The Finals budem aj vstavat a to som nevstaval ani koli NHL finale :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Detroit je fuc, nezvladnuta posledna stvrtina :cry:
Drago
Guru
Guru

Pozeral som Pistons - Celtics, ale to co predvadzali Pistons v poslednej stvrtine, to bola fakt bieda, Billups dva airbally, Wallace len fuckoval celu stvrtinu na rozhodcov, tak sa vyhrat neda. Chcel som aby bol 7.zapas, no som rad ze su vo finale Celtics, Detroit nemam moc rad
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: NBA

Príspevok od používateľa Pilifo »

Niekto aj sleduje vývoj v Playoff?

Tento rok to zatiaľ nevyzerá na žiadne prekvapenie (aspoň dúfam, že Lakers tú sériu nepustia) :D
Štve ma akurát dneskajšie vypadnutie Miami v sérii s Bostonom. Myslím, že zlomový bol 3. zápas, keď Pierce v poslednej sekunde dal víťazný koš. Keby zápas dopadol opačne, tak by to bolo o niečom inom. Miami hralo dosť nevyrovnane a sám Wade to proste nemohol utiahnuť.

Ešte zaujímavé rozuzlenie série čakám pri Phoenixe s Portlandom a Milwaukee s Atlantou. Séria Dallas a San Antonio môže byť ešte tiež celkom zaujímavá.

Zaujímavé akurát je, že Denveru sa príliš nedarí a asi to už proti Utahu nezvráti.

Nadpriemerné individuálne výkony som postrehol iba u Jamesa a Wadea. Ostatné hviezdy ako Bryant, Durant, Howard alebo Anthony sa zatiaľ až tak výrazne nepresadili - možno tak Kobe a Melo mali 1 vyslovene vydarený zápas. Howardovi to v 4 zápasoch nešlo vôbec...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Ja sledujem... ako priaznivec Denveru a Mela som trochu sklamany, co uz...

Od Phoenixu som cakal teda viac, prekvapuje ma, ze to je vyrovnana seria.

Moj tip na celk.vitaza: Orlando ... tuto sezonu by to mohli dat, uvidime ako im vydrzi forma.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ja ako zarytý priaznivec Lakers verím, že Kobe a spol. to vyhrajú :)

Ale spomínané Orlando alebo aj Cleveland budú ťažké oriešky.
Drago
Guru
Guru

tak tak, Lakers FTW .. Game 6 v OKC by sme mali dat, ak sa zopakuje dobry vykon zo Staples Center .. Kobe zatial suckuje v strelbe, je vidiet ze ten prst, koleno, chrbat, clenok a neviem co vsetko mal este zranene sa na nom podpisalo .. ale verim, ze postupime .. dalej by nas moholc cakat Utah, co som strasne rad ze aj bez Okura s AK47 si davaju Nuggets na cele s dickom Melom :P .. na vychode bude finale konferencie zrejme Magic - Cavs ako minuly rok, to bude nesmierne vyrovnane .. ale neodpisujem ani Celtics dopredu, lebo na Cavs vedia .. no Bron vyzera nezastavitelne a tento rok uz chce titul asi :) .. ja dufam v Lakers ..
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak Orlando v 1.zapase semifinale vychodnej konferencie dnes pekne rozbilo Atlantu... o 43 bodov... 114:71
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ako som si pozrel zostrih, tak Orlando dobre drtilo tú Atlantu. Dúfam, že sa už Howard rozbehol. V tom zápase bol v Painte nezastaviteľný. By som sa ho aj bál blokovať, keby som bol na mieste bránieceho, však by mi zlomil ruku pri jeho smečoch :P

Zatiaľ sa mi páči aj vývoj série Lakers - Jazz. Kobe for the MVP! :)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak LeBronko nam skoncil :smt006

... tazke konferencne finale su za dverami... osobne tipujem minulorocnu reprizu, pricom Lakers - Phoenix tipujem tazku dramu 4:3, Orlando - Boston 4:1 alebo 4:2 (skor 4:2)... kazdopadne sa mame na co tesit :)
Napísať odpoveď