Baba ktoru ste chceli
Baba ktoru ste chceli
Uz sa vam stlalo ze ste boli s bobu ,boli ste s nou napr na chate ,na cundri a tak .Bolo vam spolu dobre ,zacnete si robit nadeje ze bi stoho mohol bit vstach no ked sa chistate jej to neako naznacit ,den predty je s nou vas kamarat ktori je s nou asi prvi ktrat tak blizsie, este v ten den sa s nou olizuje a da sa s nou dokopi. Nakoniec sa dozvite z eto vsetko robila len ako kamratka . Co by ste vy spraily???
-
Nopredsaja
Amateur
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
no tak ako prvé sa nauč písať po slovensky a nauč sa gramatiku

No a po druhé.... keď si tam videl tu nádej tak si mal za tým ísť, za svojím cieľom a snažiť sa tráviť s ňou najviac čas a videl by si či má záujem z tvojej strany alebo nie.... ako vyššie napísal kolega.... ked si premárnil šancu sa nečuduj
No a po druhé.... keď si tam videl tu nádej tak si mal za tým ísť, za svojím cieľom a snažiť sa tráviť s ňou najviac čas a videl by si či má záujem z tvojej strany alebo nie.... ako vyššie napísal kolega.... ked si premárnil šancu sa nečuduj
V tomto mas pravdu no kebi si s nou bol ona je dost v pohode baba a je strasne pekna takze je to tazke na nu nemisliet 
//autoeditácia príspevku ( 12 May 2008, 20:39 )
//autoeditácia príspevku ( 12 May 2008, 20:39 )
Bavy vas to pisat o tej gramatyke ak to viete precitat a vite pochopit co je to napisane tak v com je problem......a je tu aj ta moznost ze to bolo len ako kamrat ale aj som to zle pochopilneo250 napísal:no tak ako prvé sa nauč písať po slovensky a nauč sa gramatiku![]()
![]()
-
clubber123
Medium Expert
chlapci chlapci pocujte na chatu alebo niekde sa chodi iba uzivat a nie sa davat do kopy vztah to az potom najskor si uzit a potom sa dat do kopy jasne ked niekoho chcem tak som snou a bavim sa snou ale tak bol rychlejsi sip
ale on chcel nato pomaly je zakrity a hambi sa baby sa opytat nieco
stava sa
daco podobne sa mi stalo, ale nebolo to ziadne lizanie ani nic podobne, proste riesil som si holku, pomaly ale isto, zrazu prisiel kamarat zacal snou kusok viac flirtovat a na druhy den bola uz cela jeho... teraz si uz len poviem ze prije*** decko...a z druhej strany dementny kamarat...isto to videl, dalsie decko 
Re: Baba ktoru ste chceli
a potom ta posle do prdele polovica hojka: musis vyjst v ustrety aj ty, nielen ludia co su tu. ja si poviem, ze budem pisat miesto "ch" "x", miesto "v" "w" apod. a skoncil som, lebo si o mne daco pomyslia. najprv sa musis "prevychovat" ty az potom mozes vyuzit pomoc ostatnych.trams napísal:ze vas to esce bavi ...aj tak si budem pisat jak chcem![]()
![]()
k teme: baby nie vzdy cakaju na nerozhodnych chalanov, ktorym trva veky nieco podniknut. niektore chcu rychlejsi priebeh a niektore pomalsi. tazko sa da vyhoviet obom pripadom. ja osobne idem na vsetko pomalsie. ak sa podari, tak je dobre a ak nie, tak nevadi. uz len to prve "nedorozumenie" znaci, ze by vztah s velkou pravdepodobnostou dobre nefungoval.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
midnight_man
Guru
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ako som uz pisal v jednej teme... dobri kamarati a priatelka su pre mna rovnaka liga ale ine ihriska... nikdy by som kamaratovy nezlacoval zensku a viem, ze by to mne tiez nespravili...ale stat sa moze cokolvek... ak je to tvoj dobry kamarat, povedz mu to, ze spravil svinstvo, alekoniec koncov po svete chodi vela zenskych a tie sa budu menit, ale dobry kamarat ti ostane hooodne dlho... takze si utried, co je pre teba dolezitejsie
co sa tyka tej gramatiky: mal by si si uvedomit, ze ze ta tu vacsina ludi osobne nepozna a vytvaraju si obraz o tebe skrz komenty a prispevky...
// 2 hojko: davaj mi K- kolko len chces, hovori to o tebe dost...
co sa tyka tej gramatiky: mal by si si uvedomit, ze ze ta tu vacsina ludi osobne nepozna a vytvaraju si obraz o tebe skrz komenty a prispevky...
// 2 hojko: davaj mi K- kolko len chces, hovori to o tebe dost...