Baba ktoru ste chceli

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
trams
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Baba ktoru ste chceli

Príspevok od používateľa trams »

Uz sa vam stlalo ze ste boli s bobu ,boli ste s nou napr na chate ,na cundri a tak .Bolo vam spolu dobre ,zacnete si robit nadeje ze bi stoho mohol bit vstach no ked sa chistate jej to neako naznacit ,den predty je s nou vas kamarat ktori je s nou asi prvi ktrat tak blizsie, este v ten den sa s nou olizuje a da sa s nou dokopi. Nakoniec sa dozvite z eto vsetko robila len ako kamratka . Co by ste vy spraily???
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked nechas prepast sancu, nestazuj sa. Nie je to chyba nikoho ineho. Zenske vam same nenaskacu do postele..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Kazdopadne. Mal si reagovat o daco rychlejsie. Mnohe holky skratka ocakavaju iniciativu z druhej stranu, mozno ten kamarat bol rychlejsi a to je jedine v com ta predbehol. Aspon mas skusenost do buducnosti, ze sa netreba bat skusit to aj skor...
Nopredsaja
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nopredsaja »

tiez si myslim ze taka holka nestoji za nic...ona sa mozno vyjadrila pojmom ze len ako "kamaratka"ja by som to pomenoval mozno aj trochu inak :roll:
trams
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dobre tak som bol pomali ale kamarat mi to zrovna robit nemusel ,on urcite vedel ze ju chcem
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

trams napísal:dobre tak som bol pomali ale kamarat mi to zrovna robit nemusel mohol vytusit ze ju asi chcem ale aj tak sa mi lubi jak vite pozdvihnut sebavedomie
tak to nebol asi kamarat ak vedel otom a aj tak ta predbehol
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nikdy ma nepriťahovali dievčatá, ktoré sa olížu s prvým ktorý príde do rany...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no tak ako prvé sa nauč písať po slovensky a nauč sa gramatiku :hehe: :hehe: :hehe:

No a po druhé.... keď si tam videl tu nádej tak si mal za tým ísť, za svojím cieľom a snažiť sa tráviť s ňou najviac čas a videl by si či má záujem z tvojej strany alebo nie.... ako vyššie napísal kolega.... ked si premárnil šancu sa nečuduj :wink:
trams
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

V tomto mas pravdu no kebi si s nou bol ona je dost v pohode baba a je strasne pekna takze je to tazke na nu nemisliet :?

//autoeditácia príspevku ( 12 May 2008, 20:39 )
neo250 napísal:no tak ako prvé sa nauč písať po slovensky a nauč sa gramatiku :hehe: :hehe: :hehe:

No a po druhé.... keď si tam videl tu nádej tak si mal za tým ísť, za svojím cieľom a snažiť sa tráviť s ňou najviac čas a videl by si či má záujem z tvojej strany alebo nie.... ako vyššie napísal kolega.... ked si premárnil šancu sa nečuduj :wink:
Bavy vas to pisat o tej gramatyke ak to viete precitat a vite pochopit co je to napisane tak v com je problem......a je tu aj ta moznost ze to bolo len ako kamrat ale aj som to zle pochopil
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

nenapisem ti nic nove prepasol si sancu mal si jej davat viac najavo co k nej citis byt trochu iniciativnejsi. Aspon si sa poucil a nabuduce uz tuto chybu dufaj ze neurobis. A ak to tvoj kamarat vedel tak to nie je kamarat ale ......
On sa proste chopil prilezitosti urobil to co si ty nedokazal.
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa clubber123 »

chlapci chlapci pocujte na chatu alebo niekde sa chodi iba uzivat a nie sa davat do kopy vztah to az potom najskor si uzit a potom sa dat do kopy jasne ked niekoho chcem tak som snou a bavim sa snou ale tak bol rychlejsi sip :lol: :lol: ale on chcel nato pomaly je zakrity a hambi sa baby sa opytat nieco :oops: stava sa
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

daco podobne sa mi stalo, ale nebolo to ziadne lizanie ani nic podobne, proste riesil som si holku, pomaly ale isto, zrazu prisiel kamarat zacal snou kusok viac flirtovat a na druhy den bola uz cela jeho... teraz si uz len poviem ze prije*** decko...a z druhej strany dementny kamarat...isto to videl, dalsie decko :D
trams
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

asi mate pravdu aspon vydim co je to za kamrata
ades
Guru
Guru

Re: Baba ktoru ste chceli

Príspevok od používateľa ades »

trams napísal:ze vas to esce bavi ...aj tak si budem pisat jak chcem :D :D :D
a potom ta posle do prdele polovica hojka: musis vyjst v ustrety aj ty, nielen ludia co su tu. ja si poviem, ze budem pisat miesto "ch" "x", miesto "v" "w" apod. a skoncil som, lebo si o mne daco pomyslia. najprv sa musis "prevychovat" ty az potom mozes vyuzit pomoc ostatnych.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

k teme: baby nie vzdy cakaju na nerozhodnych chalanov, ktorym trva veky nieco podniknut. niektore chcu rychlejsi priebeh a niektore pomalsi. tazko sa da vyhoviet obom pripadom. ja osobne idem na vsetko pomalsie. ak sa podari, tak je dobre a ak nie, tak nevadi. uz len to prve "nedorozumenie" znaci, ze by vztah s velkou pravdepodobnostou dobre nefungoval.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Tak mne sa stalo niečo podobné, ak nie presne to isté - ale ja som ten čo s ňou chodí. Odkiaľ si?
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Podľa mňa táto téma nieje o gramatike ale úplne o niečom inom :mnam: tak by ste už aj mohli s tým prestať :wink: a venovať sa danej problematike!
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Dana problematika je jednoducha, cast z nej som popisal v teme o par riadkov nizsie(to sa tyka tej holky). K tomu chalanovi sa nejdem vyjadrovat...Kamarat ako kamarat, takeho by som nechcel :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Preco? Ved asi ani v najtajnejsom sne netusil, ze ma tajneho ctitela..
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ako som uz pisal v jednej teme... dobri kamarati a priatelka su pre mna rovnaka liga ale ine ihriska... nikdy by som kamaratovy nezlacoval zensku a viem, ze by to mne tiez nespravili...ale stat sa moze cokolvek... ak je to tvoj dobry kamarat, povedz mu to, ze spravil svinstvo, alekoniec koncov po svete chodi vela zenskych a tie sa budu menit, ale dobry kamarat ti ostane hooodne dlho... takze si utried, co je pre teba dolezitejsie

co sa tyka tej gramatiky: mal by si si uvedomit, ze ze ta tu vacsina ludi osobne nepozna a vytvaraju si obraz o tebe skrz komenty a prispevky...

// 2 hojko: davaj mi K- kolko len chces, hovori to o tebe dost... :roll:
Napísať odpoveď