matka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
clubber123
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

matka

Príspevok od používateľa clubber123 »

tak mam tu taku jednu vec proste som s holkou rok a piaty mesiac bude 6 a proste je to medzi nami velmi pohode planujeme si spolu zivot a tak kazdy to pozna sme odhodlani spolu ostat len je tu taka vec ze jej MATKA nechce aby sa vazala namna nechce aby s mojou rodinou neco mala ze proste mna bere ako takeho blazna ako v dobrom lebo som taky no proste ju odomna odradzuje co mame robit prosim pomozte mame uz prec 18 a nevieme co dalej :cry: :cry: :cry: budem vdacny za rady a gramaticke chyba pardon
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

po prvé koľko máš ty a koľko ona rokov?!
No ja som mal taký istý problém, skôr ešte tam stále je..... ale tak už jej rodičia si na mňa zvykajú a zisťujú že niesom taký aký si mysleli, že som.....
Proste odporúčim ti aby si sa s jej mamou seriozne porozprával, že čo na tebe vidí zle, prečo sa k tebe tak správa ako správa.... proste z očí do očí a vyjasniť si to.... inak žiadna dobrá rada na toto nepomôže, lebo kebyže ti hovorím,že to chce čas je kravina ked ste spolu skoro už 1 a pol roka v tomto prípade určite somnou aj súhlasíš :) Vážne, skús sa s ňou o tom seriozne porozprávať a uvidíš ako to dalej pôjde..... rozhovorom toho dosť spravíš :wink:
roxan
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roxan »

neo250: suhlas ...

tiez mam otazku ze aky mate vek ? : - ) pokial ste starsi tak podla mna by nebol problem aby si jej matku pozval niekde na kavu alebo co ja viem.. aby si si urobil ocko a lepsie ta spoznala ...

sice ja som nikdy nemal problem s rodicmi priateliek , u mna to bolo stale nejak ze este ich rodicia tlacili dceru aby bola so mnou :D ...

//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 16:28 )
[quote="fruxo"][/quote]prec 18 je dost siroky pojdem , to moze byt aj 19 , a mozno sa matka boji aj takeho vaznejsieho vztahu aky ma jej dcera , alebo to moze byt aj 25 takze tak nejak ;)
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

no len ja hovorim ze ona ma bere ako normalneho chalana ze ju dokazem zabavit a tak len jej matka je prisna a o tomto ani nehovorim ja mam 18 budem mat 19 a ona tiez 18bbude mat 19 tak asi tolko jej mama je vtomto trosku pribrzdena alebo co akoze enchce aby sa vazala a mala vaznejsi vztah no nevieme sami co mame robit :cry: :cry: :cry:

//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 16:49 )
ona jej vlastne nemoze ani povedat ze spolu chodime lebo ona to nepochopi ale tak ked dojde pre nu tak si dame sa pobozkame na rozlucku ale tak neviem raz povie tak potom zase tak kdo jej ma chapat :( :( :( :cry: :cry:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

možno to robí tým vekom, že máš 18 a budeš mať 19 a chceš sa s ňou viazať do takého vzťahu aký chceš.....
Ti vravím, skús sa s nou o tom porozprávať, a uvidíš čo ma proti tebe.... nič za to nedáš, môžeš len získať..... jednoduchý rozhovor všetko napravý....
alebo sa opýtam takto.... a ako jej otec??? súhlasí s tým? nemá nič proti tebe? ako s ním vychádzaš.... ak dobre tak sa skús s ním o tom porozprávať nech jej dohovori alebo povedz priateľke nech to skúsi cez otca.... to je tiež další spôsob.... :)
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

no a tu je dalsi problem :( jej otec vobec omne netusi aj jej matka povedala ze aby otom radsej nevedel ze on by sa vsetko pytal a tak ja nevim ale vies s jej matkou otom kecat tak ona to proste nepochopi to je to natom :( :(
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

neviem ale podla sposobu tvojho vyjadrovania byt ja v kozi tej matky tiez hucim do dcery nech s tebou prestane ...
neviem ci to ostatni prehliadaju ale take vyjadrovanie ako mas ty (vobec nechapem co chces povedat) som este nevidel ....
najprv skus popracovat na tom aby si nevyzeral (nehovorim ze tak musis vyzerat ale mozno tak na tu matku posobis) ako sedlak (proste vidlicka) ... a potom ta mozno zacne akceptovat ...
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

akože chceš mi povedať, že chodíte spolu rok a pol a jej rodičia o tebe nevedia len ako tak matka??? ved to je už blbosť..... musíte s tým čosi robiť, nech ťa tvoja baba predstaví jej rodičom... či to ste skúšali?
Dalšia otázka.... Bojíš sa ísť do rozhovoru s jej rodičmi alebo len s jej matkou? lebo ak ju natoľko lubiš tak to spravíš nech sa deje čo sa deje aby to bolo super a takýto háčik vo vzťahu nebol.....
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

ano dobre vidis nebola ma predstavit pred jej ocom moji rodicia ju zobrali pohode iba ona akoby sa bala ja nevim no vies dokazem sa snou porozpravat len ona to nepochopi ako ine veci co sa tyka nas :cry:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak to je dosť blbé.... mala by to čo najrýchlejšie spraviť.... porozprávať sa s ňou o tom seriózne, že chcel by si poznať svokrovcov už po tom rok a polročnom vzťahu....a nadviazať už dobrý prvý dojem 8) a potom sa s nimi porozprávať.....

či sa toho bojíš? lebo mi to tak pripadá.... :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

By mna len zaujimajo ako docerta mozes ocakavat ze rodicia budu suhlasit ked ani nevedia o tom, ze existujes. To sa mali dozvediet davno, nie po poldruha roku
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

nebojim sa snou porozpravat len mi chceme ist s holkou nato predsstavit ma jej mu ocovi len musime to nejako vyriesit ete s jej matkou a potom pojdeme nato no
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

clubber123 napísal:nebojim sa snou porozpravat len mi chceme ist s holkou nato predsstavit ma jej mu ocovi len musime to nejako vyriesit ete s jej matkou a potom pojdeme nato no
Hm stotoznujem sa celkom s Obelixom, priapadas mi trocha ako 15 rocny pubertiak/sorac, ni osobne/ ale skus sa troska zamyslat nad tym kym nieco povies/napises. Skus sa ukludnit a zacni sa spravat podla moznosti tak ako sa na 18-19 rocneho chalana patri. Je samozrejme ze postoj jej mamy je taky ako je, ved sa snazi chranit si dceru. Nepozna ta, nevie aky si. Tak sa daj dokopy chlape a porozpravaj sa so svojou holkou, len vy dvaja mozete najst riesenie tohoto problemu ;)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

akoze ja nechapem co sa tu trapis kvoli dajakej zene co ma mozno nejaky komplex... ja by som jej to normalne vysvetlil, vyargumentoval... a potom by uz nemohla nic.. a je to jej vec skym chodi, pokial sa nechcete brat tak nevidim ziadne obmedzenia
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pershing napísal:akoze ja nechapem co sa tu trapis kvoli dajakej zene co ma mozno nejaky komplex... ja by som jej to normalne vysvetlil, vyargumentoval... a potom by uz nemohla nic.. a je to jej vec skym chodi, pokial sa nechcete brat tak nevidim ziadne obmedzenia
pershing keby s takymto postojom nabehol za jej mamou tak pravdepodobne by sa pri najlepsom stretavali tajne po skole....
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:pershing keby s takymto postojom nabehol za jej mamou tak pravdepodobne by sa pri najlepsom stretavali tajne po skole....
No aj také situácie poznám, že sa stretávali tajne po škole, pretože rodičia s tým nesúhlasili ale po pol roku sa to udobrilo a bolo to v normálne :P lenže on je s ňou už 1 a pol roka.... a nevedia oni o ňom, to je jednoducho kravina.... už dávno mali vedieť že s ňou chodí.... :wink: :P
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No je to dosť ťažké asi z toho pohladu ako si to ty napísal. Ja mam tiež niečo podobné ale tak ty si s ňou už dlho. Ak si plánujete niečo do budúcnosti a viete, že budete spolu tak toto jednoznačne musíš vyriešiť čo najskôr. Nato koľko chodíš s ňou už si to mal mať túto vec dávno poriešenu. Teraz ako keď poviete otcoviže chodíte viac ako rok spolu tak to bude zaujimáve. Asi fakt ajrozumnejšie by sa bolo porozprávať s babou o tom a nejak to vyriešiť. Ona pozna rodičov svojich lepšie ako ty tak by mala vedieť ako na to. 8) Najlepšie by bolo asi nejak to s jej mamou prebrať a potom prejsť na otca :P Tak vela zdaru v postupe ... :wink:
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

ahojky.plánovať budúcnosť je jedna vec,ale niečo iné je aj podnikať kroky k tomu.idete sa brať?idete spolu bývať?

ak som správne pochopila,tak si sa z jej rodičmi ešte nezoznámil.teda oficiálne.ale matka ťa predsa musí poznať,keď má niečo proti tebe.to že je proti je normálne,mnohé matky si chránia dcéry (z akého dôvodu zatiaľ netuším),aj u nás to tak bolo.ak chce s tebou priateľka ostať,tak tam nemáš veľmi čo riešiť.najideálnejšie by bolo,keby si k nim prišiel niekedy na obed,či aspoň na kávu a normálne si pokecali.nemusí to byť hodinový rozhovor,možno postačí pár minúť,aby ťa spoznali.

to,aby si sa porozprával s matkou,tak to neviem,či zaberie,na moju mamu by to nezabralo ani v najlepšom prípade,ale určite im musíš dať vedieť,že ich dcéru máš rád,že to s ňou myslíš vážne a pod.rodičom sa niekedy ťažko vyrovnáva s tým,že deti dospievajú a začínajú žiť svoj život.

a ešte otázka.si jej prvá taká známosť?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mm: ja by som jej nenadaval nic, normalne slusne by som sa jej to opytal a snazil si to snou vysvetlit...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Choď zaňou a normálne sa o tom porozprávajte určite ťa nevyhodí z pred dverí..jej mamka.
Napísať odpoveď